moskal Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 500 zł dam , szkoda ze silnik do roboty mam bo poluję na taki zderzak 1400 i masz wszystko P&P silnik tez mam jakbyś chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbd Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Ja się pojawię o 19 Mam nadzieję, że trafię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianoBRW Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 :> Spoko ja też pewnie będę. Ma ktoś może waga, be się serwis od oleju pali i może coś dałoby się z tym zrobić pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczar Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Ja będę na 100% o 20 bo akurat będę sobie z BRW wracał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianoBRW Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 i po spocie... było całe 3 osoby chyba wszyscy z okolic polecieli na festyn w Grodzisku do parku :> pozdro i do nastepnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz6891 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Siemka!!! Jak udal sie spocik? Kurde za pozno odczytalem wiadomosc na pw... w Wawie bylem i nie moglem przyjechac. Nastepnym razem mam nadzieje ze dojade. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 i po spocie... było całe 3 osoby chyba wszyscy z okolic polecieli na festyn w Grodzisku do parku :> pozdro i do nastepnego kto był ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczar Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Ja, hbd i mariano Moskal a Ty gdzie żeś się podziewał ? Balet mongolski w TV leciał czy jakiś inny żużel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Ja, hbd i mariano Moskal a Ty gdzie żeś się podziewał ? Balet mongolski w TV leciał czy jakiś inny żużel leciał żużel ale i tak miałem tak zajebistego kaca , ze nie byłbym w stanie przyjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczar Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 to nastęnym razem pisz, dzwoń i dawaj inne znaki dymne a przyjedziemy do Ciebie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil1990_2006 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Klubowa karta zniżkowa na paliwo na orlenie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=159148.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 to nastęnym razem pisz, dzwoń i dawaj inne znaki dymne a przyjedziemy do Ciebie :gwizdanie: oka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry013 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Panowie nic nie bedzie sie szykowac na ten wekeend jestem nowy chetnie bym poznam Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianoBRW Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 HI no jak do tej pory cisza. Ja to niestety i tak odpadam ( roboluje i w sobote i w niedziele) Ale może coś w tygodniu ... Jak coś to je chętnie Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 W tym tygodniu raczej nie wpadnę, wysyłam lampy do regeneracji. Znacie może jakiegoś elektryka, który potrafi założyć FIS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 28 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Panowie nic nie bedzie sie szykowac na ten wekeend jestem nowy chetnie bym poznam Was Można coś ogarnąć hmm...sobota o 19 parking pod MC'Donaldem ? wpadłby ktoś może kanapkę by się wszamało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczar Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Znacie może jakiegoś elektryka, który potrafi założyć FIS? Warsztat na ul. Na Laski w Grodzisku. Gość mi kodował kluczyk pod nowy licznik. Jako jedyny chyba w okolicach ma możliwość podpięcia pod kompa :/ Cholernie nieprzyjemny, typowy BUC i na dodatek masakrycznie drogi ale nie było wyjścia. A co do oszamania jakiejś bułki w sobotę to ja chętnie bo dawno nie byłem w zakładach chemicznych makfak, po godz. 20 chętnie podjadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 W tym tygodniu raczej nie wpadnę, wysyłam lampy do regeneracji. kupuj zespolone , wuja ci założy nie pier.dol sie z jakimis regeneracjami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Wujek ja właśnie mam zespolone ksenony valeo i trza coś z nimi zrobić bo jeździć się nie da :> A co tam z nargoparówą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Wujek ja właśnie mam zespolone ksenony valeo i trza coś z nimi zrobić bo jeździć się nie da :> a co sie z nimi dzieje nie tak ????? A co tam z nargoparówą ? no wczoraj dzwonił poprzedni właściciel , auto stoi przygotowane do malowania , w połowie przyszłego tygodnia jak dobrze pójdzie to odbiór :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi