moskal Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 A sam nie wiem czy to ogarnę srednio rozgarniety szympans jest w stanie to ogarnąc wiec mysle ze dasz rade
marianoBRW Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 skoro mówicie, że nie za trudne to się trzeba będzie jakoś w weekend za to zabrać. byle śruby nie były zapieczone to jakoś może pójdzie..
moskal Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 skoro mówicie, że nie za trudne to się trzeba będzie jakoś w weekend za to zabrać. byle śruby nie były zapieczone to jakoś może pójdzie.. zacznij robote od wybicia tej długiej która trzyma dwa górne wahacze w zwrotnicy , jesli Ci puści to reszta z palcem w dópie
musti Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Opublikowano 6 Maja 2011 LENIE W NIEDZIELE SPOTUJEMY SIĘ Z WIECZORA ??? :decayed:
marianoBRW Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 zacznij robote od wybicia tej długiej która trzyma dwa górne wahacze w zwrotnicy , jesli Ci puści to reszta z palcem w dópie a dziękować piknie
Milczar Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 LENIE W NIEDZIELE SPOTUJEMY SIĘ Z WIECZORA ??? :decayed: Można by się jakoś ogarnąć na bułkę z tym, że ja mam szkołę więc wcześniej niż o 20 nie dam rady.
moskal Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 LENIE W NIEDZIELE SPOTUJEMY SIĘ Z WIECZORA ??? :decayed: odpadam , żuże jest :kox: :kox:
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Witam startujemy z zapisami na X Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska Zapraszamy info: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=202077.0
moskal Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Robimy spota w niedziele 15 maja pod MC o 19:00
Sqizzy Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Robimy spota w niedziele 15 maja pod MC o 19:00
Milczar Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Tym razem będę bo nie mam szkoły i mam nadzieję że zdrowie też dopiszę bo w ostatnią niedzielę czułem się tragicznie Sqizzy bądź w niedziele bo muszę Twojego parcha ogarnąć w celach porównawczych
Sqizzy Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Tym razem będę bo nie mam szkoły i mam nadzieję że zdrowie też dopiszę bo w ostatnią niedzielę czułem się tragicznie Sqizzy bądź w niedziele bo muszę Twojego parcha ogarnąć w celach porównawczych Dziurku w dolotku jest... katowania nie ma...
moskal Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Sqizzy bądź w niedziele bo muszę Twojego parcha ogarnąć w celach porównawczych mozesz porównać z moją esą
Sqizzy Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Sqizzy bądź w niedziele bo muszę Twojego parcha ogarnąć w celach porównawczych mozesz porównać z moją esą A wiadomo czy odpali raz na dwa tygodnie w niedziele odpalisz
moskal Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Sqizzy bądź w niedziele bo muszę Twojego parcha ogarnąć w celach porównawczych mozesz porównać z moją esą A wiadomo czy odpali raz na dwa tygodnie w niedziele odpalisz jak zdaze pomalować rury to bedzie git
Milczar Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Dziurku w dolotku jest... katowania nie ma... Gumą do żucia się zaklei i będzie Wujas maluj te kanalizację bo jestem ciekaw jak to wyjdzie a kiedy dach kleimy
Rekomendowane odpowiedzi