Góral.tz Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Po co się rozdrabniać.. na okoliczne wsie ? jakie wsie ??? ja się pytam :chytry: przecież to obrzeża warszawy a nie wsie
moskal Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Po co się rozdrabniać.. na okoliczne wsie ? jakie wsie ??? ja się pytam :chytry: przecież to obrzeża warszawy a nie wsie jaki obrzeza Warszawy ?? Stary ja teraz jestem w Sochaczewie i tu wszyscy mówia ze są z Warszawy :kox: :kox: Ceny tez Warszawskie a zadupie , że psy chójami wode pija ze stawu na rynku :naughty:
Góral.tz Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 :polew: to i może ja w piątek podjadę ja nie zapiję
Nosfer Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 kto dzisiaj bedzie ??? Bo szukamy ofiary..
Góral.tz Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 kto dzisiaj bedzie ??? ja póki co wczorajszy
patryk10015 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 ja również bym was odwiedzał jak spociki by były po za weekendem
moskal Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 ja również bym was odwiedzał jak spociki by były po za weekendem dawaj , zaraz startuje
landryn86 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 miło było poznać kolegów na spocie Milczar mówiłeś, że u mnie wtryski słychać. Da się je jakoś sprawdzić w domowych warunkach (znaczy garażowych ). Jak dojechałem do chałupy to już ich nie było słychać..
patryk10015 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 mnie moskal od piatku od poludnia do niedzieli nie ma w grodzisku to tylko w tygodniu poza piatkiem moge
Milczar Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 miło było poznać kolegów na spocie Milczar mówiłeś, że u mnie wtryski słychać. Da się je jakoś sprawdzić w domowych warunkach (znaczy garażowych ). Jak dojechałem do chałupy to już ich nie było słychać.. Chodzi jak moja gnojówka niestety ale nie pomogę bo się nie znam na tym
musti Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2011 miło było poznać kolegów na spocie Milczar mówiłeś, że u mnie wtryski słychać. Da się je jakoś sprawdzić w domowych warunkach (znaczy garażowych ). Jak dojechałem do chałupy to już ich nie było słychać.. pompki da się tylko przez kompa sprawdzić
landryn86 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 miło było poznać kolegów na spocie Milczar mówiłeś, że u mnie wtryski słychać. Da się je jakoś sprawdzić w domowych warunkach (znaczy garażowych ). Jak dojechałem do chałupy to już ich nie było słychać.. pompki da się tylko przez kompa sprawdzić znaczy mam zrobić test vagiem?
musti Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2011 znaczy garażowych ). Jak dojechałem do chałupy to już ich nie było słychać.. znaczy mam zrobić test vagiem? mhm
bongod Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 nowe lampki już na miejscu w sumie nic trudnego ale zeszło mi się pół dnia a nie dwie godziny jak ktoś pisał hehehe ale opłaciło się
patryk10015 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 mam pytanko do was orientuje się ktoś może gdzie w grodzisku można dostać produkty liquid moly?
moskal Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 nowe lampki już na miejscu w sumie nic trudnego ale zeszło mi się pół dnia a nie dwie godziny jak ktoś pisał hehehe ale opłaciło się zalezy od zdolnosci manualnych mam pytanko do was orientuje się ktoś może gdzie w grodzisku można dostać produkty liquid moly? pisz do Tom77 - kurier 15pln
bongod Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 a może sprzętu bo kombinacje alpejskie miałem hehehe
patryk10015 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 wolał bym w grodzisku dostać od ręki bo nie lubie sie w przesylki bawić chyba ze juz w ostatecznosci[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 19:48_________________________________________________panowie powiedzicie mi jeszcze czym sie kierować przy kupnie uzywanego felunku mozna jakos na oko zobaczyc czy kolka sa proste i nie byly prostowane? bo w tym tygodniu sie wybieram po felunek bo wyczaiłem zadbany rs6
Rekomendowane odpowiedzi