pastaldo Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 To pozostają chyba eksperymenty, no chyba że sie ktos znajdzie co rozjaśniał te złoty.
maxus24 Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 siema wszystkim , ja bede jutro chyba malowal na niebieski hammeritem , jak zrobie to zapodam tu fotki
Szati 1991 Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 mam takie pytanie, musze ściągać zaciski do malowania czy tak na aucie też da rade w miare ładnie wymalować?
koman Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 da rady ale musisz wszystko dokładnie obkleić żeby nie opylić autka (oczywiście jak będziesz malował sprayem )
Dev Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 po malowaniu proszkowym: [br]Dopisany: 26 Marzec 2011, 16:06_________________________________________________ [br]Dopisany: 26 Marzec 2011, 16:09_________________________________________________ [br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 17:52_________________________________________________
pastaldo Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Efekt super tylko il taka przyjemność kosztuje? I ile czasu trzeba na to stracić żeby znów było czym jeździć
Dev Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 to zalezy co chcesz malowac :wink4: :wink4: dla klubowiczów ZAWSZE znizka !!!!!!!!!!! przedmiot jest myty, piaskowany, wygrzewany w piecu nastepnie pokrywany proszkiem i do pieca info z zapytaniem prosze na priv :good: :good: [br]Dopisany: 26 Marzec 2011, 16:31_________________________________________________aaa i zapomniałem dodac wszystkie gwinty są poprawiane gwintownikami nie ma żadnej farby czy zadziorów montaz przebiega szybko i sprawnie
lukii007 Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 siema ja nie mam nic do czerwonych zacisków sam w swoim pare dni temu pomalowałem hammeritem na czerwono i moim znaniem to do audi pasuje. wiadoma ze jakby były wieksze tarcze i sportowe zaciski to by były fajniejsze ale przy ograniczonym budrzecie te tez fajnie i zadbanie wygladaja
koman Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 ja już się zabieram za to kanał wolny farba kupiona jak skończę to dodam zdjęcie
Robson77 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Witam.swoje zaciski pomalowałem najpierw podkładem następnie srebną bazą i lakier bezbarwny wytrzymuje już trzeci sezon.
marjon Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 ja z lenistwa i oszczednosci przy zmianie kol pomalowalem zwyklym podkladem szarym i teraz strasznie smierdzi jak wysiadam z auta [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 22:56_________________________________________________wczesniej malowalem srebrna farba do felg i bylo git
Gość pawelmail Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 E tam malowanie zasicków to tylko kosmetyka wiec trzeba ja powtarzac ,wiadomo nic na wiecznosc nie jest.
Dev Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 po malowaniu proszkowym farba jest na lata
paput Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 po malowaniu proszkowym farba jest na lata tylko to chyba drogie jest i auto uziemione. Ile by kosztowało pomalowanie kompletu?
Dev Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 po malowaniu proszkowym farba jest na lata tylko to chyba drogie jest i auto uziemione. Ile by kosztowało pomalowanie kompletu? wszystko zalezy od tego co trzeba zmienic i zrobic w zacisku dla klubowiczów malowanie 100zł oś
kileeer Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 po malowaniu proszkowym farba jest na lata tylko to chyba drogie jest i auto uziemione. Ile by kosztowało pomalowanie kompletu? wszystko zalezy od tego co trzeba zmienic i zrobic w zacisku dla klubowiczów malowanie 100zł oś po malowaniu proszkowym farba jest na lata tylko to chyba drogie jest i auto uziemione. Ile by kosztowało pomalowanie kompletu? Wcale nie jest drogie. Malowałem u Devestationa i mogę Ci je z czystym sumieniem polecić jego robotę. Jak byś chciał foty z roboty to mogę Ci podesłąć. Zna się na rzeczy i na robocie.
Rekomendowane odpowiedzi