marbol Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 kompletnie ześwirowałem , zaczeło sie niewinnie od małych bocznych kierunków, czy to może się podobać?, proszę o własne sugestie, a ja przemyśle swoją koncepcje co dalej
Gość Goodspit Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Widać jedną fotkę, ale ten zderzak wcale mi się nie widzi, kształt fajny ale kolor już nie bardzo. No i kierunki bez pomarańczu były by dużo bardziej pasujące. Może więcej fotek rozjaśni co nie co odnośnie Twojej koncepcji na A4.
Baltazar Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 podzielam zdanie przedmówcy kierunki zostawiłbym białe... zderzak też nie bardzo ale oczywiscie pomalujesz chyba co?
marbol Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2007 kierunki są białe tylko żarówki musze zmienić na ledy, zderzak kupiłem już drugi po lifcie ze spryskiwaczami, problem w tym że mocowania zderzaka są inne, tak zwane ślizgi. Dalsze modyfikacje w toku daszek i tylne lampy.
Nowak_zg Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 lusterka typu bmw m3 w audi ? :bicz3: daj wiecej fotek wtedy mozna bedzie uczciwiej ocenic
cayenne Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zapowiada się ciekawie.Czekamy na efekt końcowy.
ono Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Nie no lusterka kicha na maxa , typowy dres .......... fuuuuuu
Dexter Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 jołki połki zderzak jak dla mnie coś nie teges a lusterka takie można wkleić do bmw a nie do Audi ....
schiller Opublikowano 27 Czerwca 2007 Opublikowano 27 Czerwca 2007 za te lusterka to :bicz3: zderzak hmmm... jak pomalujesz to jeszcze przejdzie.
Szuder Opublikowano 27 Czerwca 2007 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Mi sie nie podoba... Zalatuje WT Zderzak polakieruj pod kolor autka Wymień lusterka na ori w obudowach chrom (M3 w Audi :bicz3: :bicz3:) I jak dla mnie, to znaczej S-LINE w atrapie powinien być na dole (w 2 pasku od dołu) a nie na górze ( tak mi sie bardziej podoba) To tylko moje subiektywne uwagi, a Ty zrobisz jak sie Tobie podoba, więc bez urazy Daj więcej fotek!! Pokaż felunek, bok auta oraz tył)
Gość spedyt Opublikowano 27 Czerwca 2007 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Jak zderzak będzie w kolorze to powinien wyglądac lepiej, zmień żarówki w kierunkach. Pomysł z daszkiem mi osobiście nie podchodzi, ale to twoje
Piotrek98igo Opublikowano 27 Czerwca 2007 Opublikowano 27 Czerwca 2007 zderzak musi byc pomalowany,nie pasuje tak jak jest teraz...1 fotka to za malo zeby cokolwiek wiecej powiedziec...
kamil21 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Opublikowano 27 Czerwca 2007 fuuu brzydkie lusterka nie pasuja, zderzak jak pod kolor moze sie podobac. rzuc wiecej zdjec z boku auta itp
malcolm25 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Swiatelka moga byc, chociaz lepsze bylyby zespolone po lifcie. Zderzak tez wporzadku, tylko koniecznie polakieruj, wtedy bedzie efekt. Lusterka tego typu do Audi wogle jak dla mnie nie pasuja. Ten ksztalt nie pasuje do calosci. O wiele lepiej prezentuja sie aluminiowe od S4. A skoro na grilu powiesiles znaczek w stylu S4 no to i grill od S4 by sie przydal. Zapodaj jakies fotki z boku i z przodu
Gość rob Opublikowano 27 Czerwca 2007 Opublikowano 27 Czerwca 2007 jak jest jakaś część karoserii w innym kolorze, auto wygląda jak po wypadku i właściciel nie ma kasy aby dokończyć remont
marbol Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2007 właściciel jest w trakcie zmian które raczyliście podpowiedzieć , nowy zderzak już pomalowany, lusterka faktycznie też mi nie odpowiadały , wkrótce następne odsłonięcie kurtyny. i więcej fotek. dzięki
Rekomendowane odpowiedzi