Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Brzydkie Avaciątko By MaxsteRR.

MaxsteRR

Które lampy wybrać?  

34 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które lampy wybrać?

• 1.
    • 2.
      0
    • 3.
    • 4. Szukaj poliftowych jak każdy.
    • 5. Nie zmieniaj... oryginalne = najlepsze.

Rekomendowane odpowiedzi

na tył też rs-a wrzucasz?

Się ciągle zastanawiam :mysli:

Mam eSowy na tył, ale RSowy mogę mieć w dobrej cenie. Teraz nie wiem co montować. RS jakoś tak mi się średnio widzi...

No ja mam za 250 i to jakieś 20-30 km ode mnie :wink4: Może go wezmę i oddam Tobie po kosztach jak mi się nie spodoba? :tongue4:

Swoją drogą nie wiem skąd czasami biorą ceny na te zderzaki po 1500 - 2000 zł :shocked:

No to może go wezmę i porównam sobie z S4 i zobaczę co mi bardziej pasuje :decayed:

A ja mieszkam w Skąpym, trasa Sulechów - Niesulice :decayed: W okolicach ZG jestem co weekend :decayed:

jak zmodzimy fury to się trzeba ustawić albo wspólnie coś porezać bo blisko mamy :naughty:

w sedanie nawet nawet wygląda

dsc00089j.jpg

a mi sie jakos średnio tylny widzi w sedanie :gwizdanie: ja bym zakładał od s4 na tył :wink4:

A ja ciągle nie wiem :decayed:

W garażu mam zderzak od S4 a do RS4 mam mieszane uczucia :tongue4:

Zastanowię się :gwizdanie:

Tymczasem przymierzałem dzisiaj przód. Tragedii nie ma :decayed: Ori sztyce prawie idealnie pasują, a na szerokość już mam plan bez mocnych cięć :decayed:

p1230186.jpg

p1230187.jpg

kurczę przydało by się poszerzyć błotniki :gwizdanie: piankę do okien na błotniki, i jazda ze szlifem :decayed: Powiedz mi jeszcze skąd masz takie lusterka jak w rs-ie podobny kolorek jak nie taki sam

poszerzyć błotniki

Szczerze... zastanawiam się nad tym :decayed: Ale delikatnie, bez kombinacji. :gwizdanie:

dzialasz cos z konsola ? :cool1:

Czekam na wiązkę suba, i inne fotele, żeby zmienić wsio za jednym razem :decayed:

[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 22:42_________________________________________________

Powiedz mi jeszcze skąd masz takie lusterka jak w rs-ie podobny kolorek jak nie taki sam

Własnie kolorem sam się zaskoczyłem. Lusterka najpierw poszły w czarny mat, a na to srebrny w sprayu, Boll typowo do felg alu :wink4:

rezaj od rs4 wyglada za***iście :kox:

esowych juz jest za duzo :naughty:

RS4 na przód na pewno będę rezał :wink4: Ale tu się rozchodzi o tył :decayed:

Mam eSowy na tył, ale zastanawiam się nad RSowym... W sumie tył z RSa, aż tak mi się nie podoba :gwizdanie:

Co do tego, że przednich eSowych jest za dużo, to się zgadzam i to był jeden z powodów kupna RSowego :decayed:

Zakładaj na tył od S4 :good:

też kiedys miałem chwilowe parcie na RS4 z przodu, anwet kompletny zdesio był juz ugadany :naughty: ale podliczajac wszystko za drogo wychodziło na gotowo :naughty:

Zresztą polift na spryskach też jest rarytasem :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...