slepy Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 nie gadaj, ładne lampki masz , co teraz w kolejce?
rafalekx Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 a ma ktoś przykład jak świeci 4300 a 5000 ? jeżdżę od 3 lat na 6000k i już mnie to znudziło, śmierdzi wsią Ja śmigałem ponad 2 lata i uznałem że dość niby nowe fury mają 6K ale bardziej mi się podoba ori światło. A 5000 wygląda bardzo sympatycznie przy 6K wygląda trochę żółtawo ale tak na serio świeci idealnie biało i tak jak trzeba I nie ma dziwnych fioletów które potrafią się pojawić przy 6K Kiedyś bylem ogromnym zwolennikiem 6K ale teraz wolę 5, być może z czasem i 4300 wybiorę
paput Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 ściema przednich lampek i wydech ala armi :gwizdanie:
slepy Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 ściema przednich lampek i wydech ala armi :gwizdanie: bedziesz robił lampki jak Dawid?
Kowi87 Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Paput 5k jest w cipke , miałem dwa lata, barwa bije na łeb moje obecne, tyle ze na 4,3k wiecej zobaczysz :gwizdanie: W końcu sie przekonałeś wstawić fotki, elegancko wyszło tylko ja bym jednak znaczek w ori kolorze wstawił, przynajmniej do tych lamp, ale jak je ściemnisz to pewnie zmienie zdanie
paput Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2010 Paput 5k jest w cipke , miałem dwa lata, barwa bije na łeb moje obecne, tyle ze na 4,3k wiecej zobaczysz :gwizdanie: W końcu sie przekonałeś wstawić fotki, elegancko wyszło tylko ja bym jednak znaczek w ori kolorze wstawił, przynajmniej do tych lamp, ale jak je ściemnisz to pewnie zmienie zdanie no zobacze jak ze ściemą wyjdzie [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 12:16_________________________________________________ ściema przednich lampek i wydech ala armi :gwizdanie: bedziesz robił lampki jak Dawid? :> to on ala ja [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 12:17_________________________________________________Dobra wątek do kosza auto roz.......j....e..bane dzisiaj popołudniu ;(
mrogal Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Paput 5k jest w cipke , miałem dwa lata, barwa bije na łeb moje obecne, tyle ze na 4,3k wiecej zobaczysz :gwizdanie: W końcu sie przekonałeś wstawić fotki, elegancko wyszło tylko ja bym jednak znaczek w ori kolorze wstawił, przynajmniej do tych lamp, ale jak je ściemnisz to pewnie zmienie zdanie no zobacze jak ze ściemą wyjdzie [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 12:16_________________________________________________ ściema przednich lampek i wydech ala armi :gwizdanie: bedziesz robił lampki jak Dawid? :> to on ala ja [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 12:17_________________________________________________Dobra wątek do kosza auto roz.......j....e..bane dzisiaj popołudniu ;( co sie stao daj fotki? bedziesz naprawial? pojdzie na czesci? cos bym łyknal
paput Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2010 Paput 5k jest w cipke , miałem dwa lata, barwa bije na łeb moje obecne, tyle ze na 4,3k wiecej zobaczysz :gwizdanie: W końcu sie przekonałeś wstawić fotki, elegancko wyszło tylko ja bym jednak znaczek w ori kolorze wstawił, przynajmniej do tych lamp, ale jak je ściemnisz to pewnie zmienie zdanie no zobacze jak ze ściemą wyjdzie [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 12:16_________________________________________________ ściema przednich lampek i wydech ala armi :gwizdanie: bedziesz robił lampki jak Dawid? :> to on ala ja [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 12:17_________________________________________________Dobra wątek do kosza auto roz.......j....e..bane dzisiaj popołudniu ;( co sie stao daj fotki? bedziesz naprawial? pojdzie na czesci? cos bym łyknal jutro dam fotki rozpieprzyłem się dzisiaj na STOPIE moja wina, ja podrapany jestem a kupel ma złamany mostek poduchy wypaliły szczęście od boga dopiero co postawiłem go z lawety ;(
darooo Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Szkoda kasko było? Oby! Czyli wyjechałeś z podporządkowanej i ktoś w Ciebie trafił? Z prawej lub lewej?
paput Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2010 Szkoda kasko było? Oby! Czyli wyjechałeś z podporządkowanej i ktoś w Ciebie trafił? Z prawej lub lewej? zawaliłem przodem w bok Laguny[br]Dopisany: 12 Grudzień 2010, 21:30_________________________________________________raczej będę rozsprzedawał
Sqizzy Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Paput jaki środek miałeś ? Jakieś fatum ostatnio na forum
darooo Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Szkoda kasko było? Oby! Czyli wyjechałeś z podporządkowanej i ktoś w Ciebie trafił? Z prawej lub lewej? zawaliłem przodem w bok Laguny[br]Dopisany: 12 Grudzień 2010, 21:30_________________________________________________raczej będę rozsprzedawał Rok temu skasowałem tak swoją lagune jak wjechałem w mazde, tyle, że to była krzyżówka równorzędna i koleś miał miał mnie z prawej...
rafalekx Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 A idź Ty w ch@lerę Współczuję Rozumiem że nie zatrzymałeś się na stopie? Ważne że nic poważnego Wam się nie stało
paput Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2010 Środek normal drewno dekory reszta standard No rok pojeździłem ;(
Armi Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Środek normal drewno dekory reszta standard No rok pojeździłem ;( Z całego serca Ci współczuje, sprzedawaj na części. Dołożysz trochę kasy i kupisz coś lepszego. W którym miejscu to było?
paput Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2010 skrzyżowanie warszawska/droga na młynki obok Azotów
Armi Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 skrzyżowanie warszawska/droga na młynki obok Azotów Dobrze, że chociaż zainteresowanie częściami jest. Jakiś samochodzik do jazdy sobie kupisz, odłożysz $ i będzie B6. Głupio to mówić ale głowa do góry.
paput Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2010 skrzyżowanie warszawska/droga na młynki obok Azotów Dobrze, że chociaż zainteresowanie częściami jest. Jakiś samochodzik do jazdy sobie kupisz, odłożysz $ i będzie B6. Głupio to mówić ale głowa do góry. czy ja wiem kupiłbym teraz chętnie 1.8 T quattro i zagazowałbym ale jakos tanio muszę szukać ;(
Armi Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 skrzyżowanie warszawska/droga na młynki obok Azotów Dobrze, że chociaż zainteresowanie częściami jest. Jakiś samochodzik do jazdy sobie kupisz, odłożysz $ i będzie B6. Głupio to mówić ale głowa do góry. czy ja wiem kupiłbym teraz chętnie 1.8 T quattro i zagazowałbym ale jakos tanio muszę szukać ;( Początek produkcji i coś się znajdzie.
paput Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2010 skrzyżowanie warszawska/droga na młynki obok Azotów Dobrze, że chociaż zainteresowanie częściami jest. Jakiś samochodzik do jazdy sobie kupisz, odłożysz $ i będzie B6. Głupio to mówić ale głowa do góry. czy ja wiem kupiłbym teraz chętnie 1.8 T quattro i zagazowałbym ale jakos tanio muszę szukać ;( Początek produkcji i coś się znajdzie. nic ciekawe na allegro nie widzę
Rekomendowane odpowiedzi