Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Lista modułów komfortu 46 w Audi A4 B6 i B7 z opisem funkcji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedź ❤️

• 4 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 782,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czy mogę zamiennie dać te moduły ? Mam u siebie BA , czy mogę dać AT  ? ( mam korby z tyłu )

8E0 959 433 AT - 433MHz, pakiet oświetlenie przestrzeni nóg, elektryczne szyby z tyłu.
8E0 959 433 BA - 433MHz, pakiet oświetlenie przestrzeni nóg, elektryczne szyby z tyłu (lub korby).

Opublikowano
8 minut temu, VRGOOD napisał(a):

Czy mogę zamiennie dać te moduły ? Mam u siebie BA , czy mogę dać AT  ? ( mam korby z tyłu )

8E0 959 433 AT - 433MHz, pakiet oświetlenie przestrzeni nóg, elektryczne szyby z tyłu.
8E0 959 433 BA - 433MHz, pakiet oświetlenie przestrzeni nóg, elektryczne szyby z tyłu (lub korby).

Nie, szukaj takiego co ma w opisie tak jak twój, albo same korby z tyłu.

Opublikowano

Jakim modułem mogę zamienić bedacy moduł o numerze 

8E0 959 433CC audi a4 b7 

Opublikowano
Godzinę temu, sirmonk napisał(a):

Jakim modułem mogę zamienić bedacy moduł o numerze 

8E0 959 433CC audi a4 b7 

Pisze na pierwszej stronie.

Edytowane przez Muskel1

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Panowie jaki są numery (numer części) konektorów żeńskich we wtyczkach które wchodzą do MK??

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Czy moduł 8E0 959 433 AH można podłączyć jeżeli w aucie tylne szyby są wyposażone w korby?

Czy wymiana modułu(np bez literki na AH) jest zawsze plug & play?

Opublikowano
1 godzinę temu, P.Wiśnia napisał(a):

Czy moduł 8E0 959 433 AH można podłączyć jeżeli w aucie tylne szyby są wyposażone w korby?

Czy wymiana modułu(np bez literki na AH) jest zawsze plug & play?

Nie można bo AH obsługuje tylko szyby w prądzie. Poza tym żaden moduł nie jest p&p bo każdy "nowy" trzeba kodować vcdsem oraz dodać do niego kluczyki

Opublikowano

Napisz jakie masz wyposażenie i z którego roku jest auto

Opublikowano

Rozpiska modułów jest na pierwszej stronie tego tematu

Opublikowano
36 minut temu, Lukasz_mk2 napisał(a):

Nie można bo AH obsługuje tylko szyby w prądzie. Poza tym żaden moduł nie jest p&p bo każdy "nowy" trzeba kodować vcdsem oraz dodać do niego kluczyki

Bardziej chodziło po podłączenie p&p. W sensie że kabli nie trzeba przerabiać.

Opublikowano

Jak zmienisz sam moduł to wtyczki są te same, układ pinów też

Edytowane przez Lukasz_mk2

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam pytanie, posiadam moduł komfortu - 0 959 433 BC - fabryczny alarm, 433MHz, pakiet oświetlenie przestrzeni nóg, elektryczne szyby z tyłu- a posiadam z tyłu korby i niedziałający centralny zamek na tylnie drzwi. Czy z tym modułem da radę zrobić ten centralny zamek czy trzeba go wymienić ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Posiadam w swojej b6 szyby przednie elektryczne tylne korby,Chce doilozyc z tylu elektryczne  modul to 

8E0 959 433 AR - 433MHz, czyli 

elektryczne szyby z tyłu (lub korby). Rozumiem ze obsluzy? 

Opublikowano
14 godzin temu, adam1974 napisał(a):

Posiadam w swojej b6 szyby przednie elektryczne tylne korby,Chce doilozyc z tylu elektryczne  modul to 

8E0 959 433 AR - 433MHz, czyli 

elektryczne szyby z tyłu (lub korby). Rozumiem ze obsluzy? 

obsłuży

Opublikowano

Jak modol obsluzy to fajnie. Czytam kilka tematow na tym forum bo man troche gratow do przelozenia z b7 i jesli chodzi o szyby to jeden kolega montowal cale wiazki ori wyciagniete z b7 . Jutro bede probowal wydobyc przewody  ,bezpieczniki itp z calej plecionki przewodow by je zalozyc w kpl tj lacznie z okablowaniem slupkow A i B  do swojego auta. Choc jak tez czytalem latwiej nowe przewody polozyc. 

Opublikowano
19 godzin temu, adam1974 napisał(a):

Jak modol obsluzy to fajnie. Czytam kilka tematow na tym forum bo man troche gratow do przelozenia z b7 i jesli chodzi o szyby to jeden kolega montowal cale wiazki ori wyciagniete z b7 . Jutro bede probowal wydobyc przewody  ,bezpieczniki itp z calej plecionki przewodow by je zalozyc w kpl tj lacznie z okablowaniem slupkow A i B  do swojego auta. Choc jak tez czytalem latwiej nowe przewody polozyc. 

Łatwiej i lepiej położyć nowe przewody, bo będziesz miał pewność, że te przewody nie będą zaraz w takim stanie, że je i tak będziesz musiał wymienić na nowe.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Siemka, czy moduły komfortu z b6 z odpowiednimi parametrami podejdą do b7? Czy te dwie generacje z b6 mają jakiś wpływ na b7 skoro w b7 nie ma takich problemów? Mam MK o oznaczeniu 8E0 959 433 CN i się zastanawiam czy 8E0 959 433 BD lub 8E0 959 433 BA z b6 podejdzie. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Moduł z końcówką AH przyjmuje kodowanie 04674

+2

+64

+512

+4096

natomiast 06722 nie przyjmuje

+2

+64

+512

+2048

+4096

Oryginalne kodowanie to: 06985

Co w takiej sytuacji?

Opublikowano
W dniu 25.06.2024 o 16:14, Sn4f00 napisał(a):

Siemka, czy moduły komfortu z b6 z odpowiednimi parametrami podejdą do b7? Czy te dwie generacje z b6 mają jakiś wpływ na b7 skoro w b7 nie ma takich problemów? Mam MK o oznaczeniu 8E0 959 433 CN i się zastanawiam czy 8E0 959 433 BD lub 8E0 959 433 BA z b6 podejdzie. 

Teoretycznie modułu z b6 od roku modelowego 2004 powinny pasować do b7, ale nie wiem czy ktoś już to sprawdził