jaguaro Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) Hej Kaju, oj czuje ze zawitam do Ciebie szybciej niż mi sie wydaje :-)))))) Chce włożyć klamkę w wersji USA od strony pasażera. Potrzebna będzie wiązka która obsłuży mi panel zam./otw. zamkiem tak jak po stronie kierowcy, jednocześnie będzie miała podświetlenie klamki i lampki ostrzegania i wsiadania, oraz wejście na głośnik duzi i mały. . Czyli wszystko to co po stronie kierowcy tylko bez szyb, memo i alarmu. Dasz radę coś takiego spłodzić. Ewentualnie przerobić u mnie zeby nie dłubać całej wiązki tylko kostka w panel i obsadzić 32-pinową odpowiednimi pinami zeby zadziałało. Edytowane 1 Września 2016 przez jaguaro
kaju Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 na miejscu zrobimy, na pw uderzaj z takimi sprawami Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jaguaro Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 na miejscu zrobimy, na pw uderzaj z takimi sprawami Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jasne, sorry ze zarzuciłem tu temat:-((()
misiek13 Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Cześć ! Forumowicze proszę o pomoc, jutro mam do kupienia a4 b6, z defektem jakim jest padniety modul komfortu o numerze 8E0 959 433 AD, nie moge nigdzie znaleźć takiego, i stąd pytanie, jaki zamiennik kupić?
golfagn Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Masz wszystko dokładnie opisane na 1 stronie.
15lolo Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 koledzy mam otoz problem ustalilem ze to wina modułu komfortu 8E0959433CR wszystko jest ok lecz po otwarciu tylny drzwi fis dostaje głupawki na fisie drzwi sb skaczą szybko -zamykaja i otwierają sie do połowy (mowa o fis wyświetlaczu), lampki w drzwiach wszystko jest ok ustaliłem ze to moduł , po podmianie na AH jest ok lecz wtedy vag nie łaczy mi się z komfortem czy możliwe że ktoś załozył moduł cr od np cabrio i jest kodowanie złe?
kaju Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 tak się robi po instalacji elektryki szyb przed przekodowaniem... sprawdź adaptację na kanale 61 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
15lolo Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 ktoś moduł zamienił hmm ktos poleci gdzie moge nabyc w miare rozsadnej cenie kabel do b7 , vdcs elite nie łaczy się z b7 a cdif nie ma podpowiedzi lub moze ktos z wasma na odsprzedanie
Michał Majkel Berent Opublikowano 21 Października 2016 Opublikowano 21 Października 2016 zakupiłem nowy moduł z takim samym numerem co stary moduł był . lecz niestety nie mogę zakodować pilota. Gdzie lezy problem ? Podłącze stary moduł to działa pilot , ale wtedy niestety działa mi podświetlanie przycisków i wszystkich lampel w aucie. Co mam zrobić aby zaczął działać pilot ?
andrew01 Opublikowano 21 Października 2016 Opublikowano 21 Października 2016 Ja po zmianie MK korzystałem z tego filmiku Pozdrawiam Andrzej
Goofy Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 Jak mam moduł AD - nie da rady przypisać kluczyka od b7, czy się mylę?
Michał Majkel Berent Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Ma ktoś może dokładny schemat pinów od modułu ? Który kabel za co dokładnie odpowiada ?
sandmann Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Może ktoś sprawdzić poprawność mojego myślenia? Mam a4b6 z 2003r i mam pakiet oświetlenia przestrzeni nóg, a nie mam fabrycznego alarmu i elektrycznych szyb z tyłu... i teraz dwa pytania: 1. czy to oznacza że mam jeden z dwóch wymienionych MK : 8EO 959 433 AT lub 8EO 959 433 BA?? 2. czy bez wymiany MK dam radę dorzucić elektrykę szyb z tyłu?(pomijając inne elementy do tego potrzebne)
nitroo Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Najpierw odczytaj VAG nr modułu. To odpowie na wszystkie pytania.
sandmann Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Jakbym miał vag-a kolego i jeszcze umiał bym się nim posługiwać to na pewno nie prosiłbym o pomoc na forum myślałem, że drogą dedukcji idzie to rozszyfrować, ale jak nie to muszę uderzyć do kogoś z kompem
Maciek0502 Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Jest druga opcja sprawdzenia... Wyciągasz fotel kierowcy, podpinasz osłony słupka B, podnosisz podłogę, i otwierasz schowaną tam puszkę. Odczytujesz numer i wiesz ;-) tapatak napisał z hjułałej p8
sandmann Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Jest druga opcja sprawdzenia... Wyciągasz fotel kierowcy, podpinasz osłony słupka B, podnosisz podłogę, i otwierasz schowaną tam puszkę. Odczytujesz numer i wiesz ;-) tapatak napisał z hjułałej p8 2 opcja jest przynajmniej darmowa;) dzieki
nitroo Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 I czasochłonna. To jedna z trudniejszych operacji
wrclaguna Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 Jest druga opcja sprawdzenia... Wyciągasz fotel kierowcy, podpinasz osłony słupka B, podnosisz podłogę, i otwierasz schowaną tam puszkę. Odczytujesz numer i wiesz ;-) tapatak napisał z hjułałej p8 2 opcja jest przynajmniej darmowa;) dzieki w 1 poscie jest link jak sie do niego dostac http://a4-klub.pl/portal/a4-b6b7-instalacja-modulu-pamieci-ustawien-fotela-kierowcy-i-lusterek/
Rekomendowane odpowiedzi