Krzych74 Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Ale srebrne mają wszyscy a czarne nie na żywo jak autko jest umyte wygląda za.......ście a zresztą to kwestia gustu a otym się nie dyskutuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 te czarne fele nie są takie złe, prznajmniej oryginaly a nie wynalazki jakieś :razz: jak z gustem i bez przesady zrobion eto daje radę no i jak ktoś lubi takie ciemne klimaty to jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hhacek Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 daje radę no i jak ktoś lubi takie ciemne klimaty to jest OK o dziwo mi sie podobaja czarne, ale wole grafitowe jak w T5R:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 ja lubie kontrasty, czyli auto ciemne felgi jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Auto ciemne felgi srebrne, auto jasne felgi srebrne , to tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niznik Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 mnie tam się czarne nie podobają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 mnie tam się czarne nie podobają... czarne sa dobre ale na zime ..... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Co myślicie o połączeniu alu z czarnym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Ładne , ale wolałbym Borbet-ki :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 AEZy bardzo mi sie podobaja, ale wygladaja lansersko, nie wiem czy beda pasowac do A4. Borbety sa super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 bardziej mnie interesuje co myślicie o felgach w dwóch kolorach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 widzialem je w realu i powiem Ci ze spox....szczegolnie te po lewej...wygladaja jak ciemny chrom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Zdecydowanie pierwsze, drugie tez ladne, ale ja osobiscie wybral bym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piurko Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Panowie , trochę Was pomęczę . Jadę do Niemiec i szukam na ebay kółeczek 205x55x16. Co Wy na to i ile max zapłacić: 1. 180 eur , opony HGW 2. felga 6.5 cala, dwie opony 7-8 mm, dwie 6mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 1 sa beznadziejne, a 2 bardzo bardzo ok...na cenach w D sie niestety nie znam, ale podobno sa duzo nizsze niz u nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 szczerze... Żadne mi nie leżą :neutral: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 2 sa ok, ceny sa naprawde niskie, ostatnio komplet felg do S poszedl za grosze .... Popatrz na jebaju ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piurko Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 A te : 1 http://cgi.ebay.de/Audi-A4-S-Line-Aluraeder_W0QQitemZ270008372012QQihZ017QQcategoryZ9892QQrdZ1QQcmdZViewItem 2 http://cgi.ebay.de/Alu-Komplettraeder-MB-205-55-R16-Exclusive-Line_W0QQitemZ290007563273QQihZ019QQcategoryZ9892QQrdZ1QQcmdZViewItem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 te 1 niezle....cena super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 w pierszych podoba mi się cena :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi