Alchemik Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 seria, jestem w trakcie szukania jakiegos kitu, chociaz cos w stylu -40mm, a najlepiej gwint teraz na 15'' wyglada jak allroad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike68 Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 tą stronkę to już chyba wszyscy znają , jutro u mnie w realu z rana to się okaze jak a dzisiaj zmieniałem w aucie żony / megane grand - też auto tylko inaczej :mrgreen: / No i tak , zamiast na autko poszły do prostowania - gołym okiem nie było widać uszkodzeń wiec pewnie kilka setek trafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 No to jak seryjny to nawet ładnie wyglada .... zobaczymy jak moj bedzie ... "Peter" - Kiedy zakladasz fele ?? Masz juz opony zalozone na nie, wywazone ?? Ja w sobote zmieniam w rodzinnych autach :mrgreen: - w Xsarze i Megane ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bratpit Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Witam, w lato latam na 17" oettingera, oponki Dunlop SP SPORT 9000 235/45/17, w zimie stalowki 195/55/15. Jezdzi sie calkiem dobrze, czasami pojawiaja sie male problemy z trakcja Ładnie ta felga wygląda i wyglądają dość solidnie, podobaja mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Wojtas jutro jade zalozyc Jutro wszystko bedzie zrobione 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Daj znac i fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łoles Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 no Peter.... czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 A przymierzajac opony (obok auta) - 225/45/17 to nie widac zeby wyzej stal niz standartowo na stalowych felgach, oponach 195/65/15 ?? Chyba wyzej nie powinien stac ? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Co jestescie tak niecierpliwi Jutro wrzuce foty bo juz dzisiaj czasu nie mialem. Ale auto stoi strasznie wysoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Co jestescie tak niecierpliwi Jutro wrzuce foty bo juz dzisiaj czasu nie mialem. Ale auto stoi strasznie wysoko No to Peter jest ok jak wysoko bo te dziury i wylomy :? prawie jak Q7 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Dobra macie i sie nacieszcie OZ Palladio 17x7.5 http://www.piter87.neostrada.pl/DSC1.jpg http://www.piter87.neostrada.pl/DSC2.jpg http://www.piter87.neostrada.pl/DSC3.jpg http://www.piter87.neostrada.pl/DSC4.jpg http://www.piter87.neostrada.pl/DSC5.jpg Stoi jak Allroad :? Ale na zywo wyglada lepiej niz na zdjeciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarule Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 zajebi..... mi sie podoba od razu inaczej autko wyglada i widac ze wysoko stoi wiem bo napatrzylem sie na twoje autko przy robieniu virtual tuningu gangsta 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Mi sie podoba, jest super !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Nie no Peter w pudełku w podpisie wygladały o niebo lepiej niz w samochodzie ZARTUJE :mrgreen: teraz troszke nizej do ziemi i bedzie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Zawiasik i będzie miodzio :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike68 Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Peter - ile masz nabite powietrza w tych oponach?? ja jutro zakładam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Mike68 to rowniez prosimy o fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bratpit Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Dobra macie i sie nacieszcie OZ Palladio 17x7.5 Ładnie , ładnie powiedz jeszcze jaka różnica w jeździe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Ja własnie dostałem paczuszki z Niemiec i jutro porobie fotki. Na razie w pudełkach bo musze jeszcze opony kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike68 Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Mike68 to rowniez prosimy o fotki Ja w sobotę , jednak pożyczę aparat - mój padł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi