ykk Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Beda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Beda Jak nigdy, zgadzam się z Tobą. Ale jak 18 to i gleba. Inaczej pasować nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Beda potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niekrasz Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 prosze o zdjecia jakichs ciekawych felg 18/19 do srebrnego avant b6? jak do avanta pasuja repliki s5 lub r8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 jesli chodzi o ciekawe felgi to polecam: -RS6 B6 by avatar Cineksik -RS4 (s-line) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 jesli chodzi o ciekawe felgi to polecam: -RS6 B6 by Cineksik dementuje, to nie moje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 dementuje, to nie moje poprawilem opis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niekrasz Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 jesli chodzi o ciekawe felgi to polecam: -RS6 B6 by Cineksik dementuje, to nie moje :gwizdanie: 18 czy 19"? ogolnie swietnie leza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 18 czy 19"? Raczej 19" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvs Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 ja w końcu kupiłem takie: 225/45/17 8,5 cala, ATS. na wiosne pomyślę o obniżeniu, jeśli tylko budżet pozwoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 na zdjeciu wygladaja jak 15" :> wg mnie nie pasuja do Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 na zdjeciu wygladaja jak 15" Polerka i rant robi swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 moim zdaniem chromy kompletnie nie pasują do B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanson1982 Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Może by lepiej wyglądały jak by Chromy na autku były. A tak to jakoś mi te felgi nie leżą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Panowie pewnie już gdzieś było, ale znaleść nie mogę. Co myślicie o felgach od tego gościa: http://moto.allegro.pl/item723814609_audi_vw_model_rs6_yokohama_toyo_oryginalne_fv_22.html http://moto.allegro.pl/item723818665_audi_vw_model_rs4_yokohama_toyo_oryginalne_fv_22.html warto kupić? bo cos tanio je ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 ten drugi link to moim zdaniem felgi s-line , chyba ze sie myle niech ktos poprawi lub potwierdzi osobiscie to 1 bardziej mi sie podbaja , co do ceny to fakt nie za drogie , repliki sa troszke tansze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Tanie bo to nie są ori felgi Audi tylko jakieś repliki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 A jakościowo? Jak w porównaniu do ori? Kupował je ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 ten drugi link to moim zdaniem felgi s-line no niestety nie, sa to jakies malo podobne repliki s-line Tanie bo to nie są ori felgi Audi tylko jakieś repliki jak na repliki to sobie za nie troche ceni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 jak to replika zalezy gdzie jest robiona generalnie plastelina w rozmiarze 18 ori felgi audi są bdb wytrzymałe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi