bish - kopt Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 u mnie 18 ET48 i 8J opona 225 i wystarcza dystans 5mm no to teraz mi dałes do myślenia ktoś ma jakiś pomysł?? czy potrzebny mi aż rzeczywiście 12mm?? czy moge bez obawy jakis mniejszy? to zalezy czy podoba ci sie jak koło jest bardzo odsadzone na zew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosse88 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Tzn ten dystans 5mm to tylko chwilowy patent, w planie sa 10tki tyl i przod bo jak dla mnie kola sa za mocno schowane, a czemu teraz jest tylko 5mm to juz dluzsza historia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patryk15b Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Witam koledzy chciałem zapytac czy te felgi spasuja do a4 b5 na seryjnym zawieszeniu? http://www.allegro.pl/item980476922_felgi_aluminiowe_audi_s_line_235_45_r17.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Witam koledzy chciałem zapytac czy te felgi spasuja do a4 b5 na seryjnym zawieszeniu? http://www.allegro.pl/item980476922_felgi_aluminiowe_audi_s_line_235_45_r17.html dowiedz się o et ale raczej powinny pasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Na pewno będą pasować. Ma identyczny zestaw na swoim aucie ale dla pewności spytaj o ET które pewnie będzie równe 43. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bish - kopt Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 też obstawiam że 43 - kumpel na takich jezdzi, fajnie wyglądają na B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patryk15b Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 nie wydaje sie wam ze są troche za szerokie? 235> do 1.9tdi 90ps da rade ? i nie będą wystawac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bish - kopt Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 nie wydaje sie wam ze są troche za szerokie? 235> do 1.9tdi 90ps da rade ? i nie będą wystawac? nawet jak dasz do ET 43 dystanse 5mm to też bedzie ok na szerokiej gumie zawsze musisz sie liczyć z minimalnie mniejszymi osiągami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosse88 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 nie wydaje sie wam ze są troche za szerokie? 235> do 1.9tdi 90ps da rade ? i nie będą wystawac? nawet jak dasz do ET 43 dystanse 5mm to też bedzie ok na szerokiej gumie zawsze musisz sie liczyć z minimalnie mniejszymi osiągami no i szklanka ropy na 100km wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszb1 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 witam kupiłem tydzień temu audiczke:) na 15' stalowych chodziła cichutko, ale założyłem 14 alu no i mam takie opony trochę głośne(jodełkowe) ale mniejsza oto, ale proszę o rade bo dużo osób mówiłe ze alu za 1200zł to nie ale, i po roku czasu mi zawieszenie padnie bo to wielki ciezar dla autka:(, a na zime planuje 15' a w lato czyli teraz 16' prosze o porade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 napisz trochę bardziej po polsku to szybciej otrzymasz odpowiedź :> ...zakładaj alu i nie słuchaj bzdur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanson1982 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 bzdura, moze komuś chodziło o wielkość felgi, nie z czego jest zrobiona zakładaj alusy, a za 1200 zł można kupić już porządne felgi, nawet oryginały używane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 witam kupiłem tydzień temu audiczke:) na 15' stalowych chodziła cichutko, ale założyłem 14 alu no i mam takie opony trochę głośne(jodełkowe) ale mniejsza oto, ale proszę o rade bo dużo osób mówiłe ze alu za 1200zł to nie ale, i po roku czasu mi zawieszenie padnie bo to wielki ciezar dla autka:(, a na zime planuje 15' a w lato czyli teraz 16' prosze o porade Uwielbiam mechaników rodem z PRL-u i samozwańczych znawców motoryzacji gadających takie bzdury :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 witam kupiłem tydzień temu audiczke:) na 15' stalowych chodziła cichutko, ale założyłem 14 alu no i mam takie opony trochę głośne(jodełkowe) ale mniejsza oto, ale proszę o rade bo dużo osób mówiłe ze alu za 1200zł to nie ale, i po roku czasu mi zawieszenie padnie bo to wielki ciezar dla autka:(, a na zime planuje 15' a w lato czyli teraz 16' prosze o porade Zrób fotke bo na tych 14kach to komicznie musi wyglądać opona to pewnie niezły balon o profilu 65-70 o ile taki duzy jest Chłopie zmieniaj to na 16ki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszb1 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 kurcze sorki za błąd mam obecnie 16 a nie 14;p, a fotki podżuce jutro, chociaż nie wiem jeszcze jak bo jestem nowy , piszecie że za 1200zł można kupić ale już dobre, mi powiedziano że alu powinno być leciutkie a moje to z 10-13kg na oko waży :> ale chyba zostawię na tych bo o niebo lepiej się prezentuje moja czarna audiczka na alu niż na normalnych:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 kurcze sorki za błąd mam obecnie 16 a nie 14;p, a fotki podżuce jutro, chociaż nie wiem jeszcze jak bo jestem nowy , piszecie że za 1200zł można kupić ale już dobre, mi powiedziano że alu powinno być leciutkie a moje to z 10-13kg na oko waży :> ale chyba zostawię na tych bo o niebo lepiej się prezentuje moja czarna audiczka na alu niż na normalnych:) Na oko to chłop w szpitalu umarł 13 kg to ważą moje RS618x8", ale czy 16" może taką wagę osiągnąć (chyba całe oklejone obciążnikami i wygięte w 8 ) Całkiem leciutkie aluski są owszem dostępne, ale w cenach że tak powiem zaporowych, bo to z reguły wyroby najwyższych lotów producentów. Za 1200pln rzeczywiście można kupić ładny komplet, czasem również z oponkami i to w 17" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Np Avus http://www.allegro.pl/item986232406_felgi_17_rs4_rs6_audi_a4_a6_a8_s8_s6_s4.html tylko te jakieś dziwne maja dekielki :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pereska Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 ja do swojego zakupilem 17" borbety et42, jedyny blad wizualny jaki zrobilem to za wysokie opony 225/50 no i wyszedl staresznie wysoki balon i felga wizualnie wydaje sie jak 16" a mialem kiedys 225/45 to juz calkowicie inaczej sie prezentowaly, jedyny plus to ze nie bije tak na dolach, no i prawie allroad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietka Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Mam pytanie a te felgi - beda pasować do A4 B7 ? opony 225/45/17: http://moto.allegro.pl/item1017159809_oryginalne_nowe_felgi_vw_volkswa_rabka_malopolska.html Czy to oryginał - jakies podejzanie tanie te felgi - nie ma nabitych numerow produktu - wiem ze to od VW ale w sumie nie sa brzydkie. Zastanawia mnie nośność 700kg - jak do transportowego samochodu No i to ET 54 - bedzie ok ? beda bardzo schowane ? czy tez w druga strone beda ocierać - szukalem troche po forum ... ale nic sensownego nie znalazlem. Pomozecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Mam pytanie a te felgi - beda pasować do A4 B7 ? opony 225/45/17: http://moto.allegro.pl/item1017159809_oryginalne_nowe_felgi_vw_volkswa_rabka_malopolska.html Czy to oryginał - jakies podejzanie tanie te felgi - nie ma nabitych numerow produktu - wiem ze to od VW ale w sumie nie sa brzydkie. Zastanawia mnie nośność 700kg - jak do transportowego samochodu No i to ET 54 - bedzie ok ? beda bardzo schowane ? czy tez w druga strone beda ocierać - szukalem troche po forum ... ale nic sensownego nie znalazlem. Pomozecie ? za duże ET Szukaj z Et35-45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi