peter124 Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Witam postanowilem na szybko przedstawic moja A4. Troszke brudna i moze szalu nie robi ale pokaze, jak bedzie czas to wstawie normalne zdjecia. Sprowadzilem ja jakies 8 m-cy temu z serwisem do konca takze stan techniczny igla. Przebieg aktualny 206tys. Rocznik 97. Silniczek 1,8. Z wyposazenia to nie za duzo: - 4 poduszki - el. szyby, el. lusterka i to chyba tyle - lampy polift, sprezyny 1BE, brak emblematow procz audi z tylu, ringi na zegary oraz biale kierunki to juz moja robota Kolor co najmniej dziwny made by dunski serwis kolei Felgi firmy ACE Motor Sport 18", oponki Dunlop Sport Maxx 225/40/r18. To chyba na tyle. Pozdrawiam [br]Dopisany: 02 Maj 2010, 19:11_________________________________________________A wogule moze ktos mi podpowie jaki kod ma ten silnik lub gdzie to sprawdzic?
majkel_majki Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Kod silnika będziesz miał na wlepce w miejscu koła zapasowego i w książce serwisowej.
I r o Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 ciekawy kolor na culta bezawaryjności życzę, a kod znajdziesz na lepie w bagażniku obok zapasówki
aju Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 na culta jak znalazł fakt.... czyli już nie te fele :gwizdanie:
aju Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 odpowiednie felgi, męska gleba i jakieś thule na dachu.. moze jakaś bra i z tym kolorem będzie miazga
I r o Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Culta?? Chlopaki jakiego culta w wolnej chwili zapoznaj sie z lekturą http://cultstyle.pl/viewtopic.php?f=4&t=2447
mrogal Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Witam postanowilem na szybko przedstawic moja A4. Troszke brudna i moze szalu nie robi ale pokaze, jak bedzie czas to wstawie normalne zdjecia. Sprowadzilem ja jakies 8 m-cy temu z serwisem do konca takze stan techniczny igla. Przebieg aktualny 206tys. Rocznik 97. Silniczek 1,8. Z wyposazenia to nie za duzo: - 4 poduszki - el. szyby, el. lusterka i to chyba tyle - lampy polift, sprezyny 1BE, brak emblematow procz audi z tylu, ringi na zegary oraz biale kierunki to juz moja robota Kolor co najmniej dziwny made by dunski serwis kolei Felgi firmy ACE Motor Sport 18", oponki Dunlop Sport Maxx 225/40/r18. To chyba na tyle. Pozdrawiam [br]Dopisany: 02 Maj 2010, 19:11_________________________________________________A wogule moze ktos mi podpowie jaki kod ma ten silnik lub gdzie to sprawdzic? ten kolor połamał mnie suty gleba inne kolo ehhh dokaldeczki w kolor mjót :gwizdanie:
peter124 Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Opublikowano 4 Maja 2010 Akurat te koleczka sa unikatowe i dlugo na nie polowalem wiec nie ma mowy o zmianie, a i gleby chyba wiekszej nie przezyje na polskich drogach To widze ze kolorek robi wrazenie jedni mowia ze to szary inni ze blekit bo faktycznie wpada w takie niebo ale przynajmniej nikt takiego nie ma
Gość Prometeo Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 To widze ze kolorek robi wrazenie jedni mowia ze to szary inni ze blekit bo faktycznie wpada w takie niebo ale przynajmniej nikt takiego nie ma Kolorek faktycznie fajny, w sumie pierwszy raz taki widzę Pozdrawiam
pepik Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 A mi się koła podobają no i ten kolor :gwizdanie:
pablo_9 Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Noo... zrobiłeś wrażenie tym kolorem ogólnie auto bardzo ładnie się prezentuje, felga też ciekawa. Jak nie zamierzasz zmieniać kółek i robić gleby, lampki masz już poliftowe to wejdźmy do środka autka i proponuję kierę sportową, FIS i na dobry początek będzie Zapodaj więcej fotek środka...
peter124 Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Opublikowano 13 Maja 2010 Od nowego roku planuje zmiane na prawdziwe S4 wiec wtedy bede sie cieszyl sportowa kiera i malym luksusikiem jedyne co chyba zrobie to moze pobawie sie z malowaniem zaciskow hamulcowych na srebrny pod kolor felg-tak to sobie poki co obmyslilem jak zrobie umyje autko to wstawie nowe fotki[br]Dopisany: 05 Maj 2010, 15:17_________________________________________________Koledzy taki pomysl zaswital mi w glowie ale nie mam pojecia czy nie zwiesniacze wozu. Co myslicie jakbym zalozyl lusterka w chromie plus ramki chrom naokolo szyb? Bedzie to pasowalo do siebie i z tym kolorem? A polerka koncowki wydechu dobrze to wyglada czy tez niezbyt pasuje?
topor Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 wg mnie z tym kolorem nie przesadzaj z chromem si swiecidelkami... lepiej pokombinuj z czarnym kolorem ogolnie wg mnie lusterka chrom w b5 to lekka wioska.
peter124 Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Opublikowano 13 Maja 2010 Czy ktos moze uwaza inaczej bo jakos tak wydaje mi sie ze z jasnym kolorem moze sie skomponowac, sa nowe jasne lampy i kierunki biale takze moze nie bedzie tak zle?
MaxsteRR Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Czy ktos moze uwaza inaczej bo jakos tak wydaje mi sie ze z jasnym kolorem moze sie skomponowac, sa nowe jasne lampy i kierunki biale takze moze nie bedzie tak zle? Chromy zostawił bym do ciemnych kolorów nadwozia
Iverson Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 chrom na metry to zło - wybij sobie to z glowy :wallbash:
Armi Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Ramki wokół szyb i chromowane lusterka to fajny zestaw ALE: a) dla ciemnego lakieru gdy chrom wokół szyb jest ori a nie z allegro
peter124 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2010 Moze i macie racje chyba faktycznie sobie daruje te chromy a polerka koncowki wydechu bedzie git czy tez bedzie dziwnie wygladac? Kurde juz nie mam pomyslu co robic na autku chyba bedzie trzeba zmienic [br]Dopisany: 13 Maj 2010, 22:12_________________________________________________Troche nowym fotek po myciu i na nowej feldze RS4 jeszcze z deklami vw(dzisiaj kupione), ktore sie wam bardziej podobaja?
mrogal Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Moze i macie racje chyba faktycznie sobie daruje te chromy a polerka koncowki wydechu bedzie git czy tez bedzie dziwnie wygladac? Kurde juz nie mam pomyslu co robic na autku chyba bedzie trzeba zmienic [br]Dopisany: 13 Maj 2010, 22:12_________________________________________________Troche nowym fotek po myciu i na nowej feldze RS4 jeszcze z deklami vw(dzisiaj kupione), ktore sie wam bardziej podobaja? kolor kozaczyna
Rekomendowane odpowiedzi