Opublikowano 2 Czerwca 201016 l Fly jakbyś dorwał całe s4 i wysprzedawał graty chętnie łyknę środek i pare gratów-ale to jak coiś to się odezwę-piewrw urlop-też bym gdzieś poleciał-na 30'C
Opublikowano 2 Czerwca 201016 l Właśnie o to mi chodzi gdybym sprzedał B7 mógłbym kupić B6/B7 Q/MT i zacząć rezać. Wyciąganie 3.0 z B7 to profanacja!
Opublikowano 2 Czerwca 201016 l to ma ręce i nogi Właśnie o to mi chodzi gdybym sprzedał B7 mógłbym kupić B6/B7 Q/MT i zacząć rezać.
Opublikowano 2 Czerwca 201016 l Rezanie 500KM+ w 2.7T tanie nie jest. Pytałem się kiedyś ludzi rozeznanych w temacie i wychodzi około 30tys za sam motor.
Opublikowano 2 Czerwca 201016 l Pany a jakby angola kupić i przekładkę robić? a B6 zostawić z 2.5? tylko wtedy drugie auto jest i to już nie b6
Opublikowano 2 Czerwca 201016 l Rezanie 500KM+ w 2.7T tanie nie jest. Pytałem się kiedyś ludzi rozeznanych w temacie i wychodzi około 30tys za sam motor. Thom4s zdaje sobie z tego sprawę, a gdzie zawieszenie i dobre heble? koszty kupna silnika 2,7 itp itd. Dlatego właśnie w grę wchodziła by sprzedaż 3.0 TDI i zamiana na coś słabszego + rezanie.[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 23:20_________________________________________________ Pany a jakby angola kupić i przekładkę robić? a B6 zostawić z 2.5? tylko wtedy drugie auto jest i to już nie b6 Chodzi ci o to aby kupić angola b6 + s4b5? i robić swapa i przekładkę?
Opublikowano 2 Czerwca 201016 l Rezanie 500KM+ w 2.7T tanie nie jest. Pytałem się kiedyś ludzi rozeznanych w temacie i wychodzi około 30tys za sam motor. Thom4s zdaje sobie z tego sprawę, a gdzie zawieszenie i dobre heble? koszty kupna silnika 2,7 itp itd. Dlatego właśnie w grę wchodziła by sprzedaż 3.0 TDI i zamiana na coś słabszego + rezanie. W takim razie poszedłbym w B6, najlepiej 3.0 V6, bo wtedy wszystko podejdzie p&p przynajmniej mechanicznie. Ogólnie B6 szczególnie S-line bardziej mi się podoba od B7. Ostatnie najładniejsze audi z single frame grill
Opublikowano 3 Czerwca 201016 l Pany a jakby angola kupić i przekładkę robić? a B6 zostawić z 2.5? tylko wtedy drugie auto jest i to już nie b6 Ale Flyer nie chce B5 i mu sie nie dziwie , bez urazy ale to juz stare auto co widac zwlaszcza zwlaszcza w srodku
Opublikowano 3 Czerwca 201016 l wiem wiem-tylko to by była najmniej inwezyja opcja Pany a jakby angola kupić i przekładkę robić? a B6 zostawić z 2.5? tylko wtedy drugie auto jest i to już nie b6 Ale Flyer nie chce B5 i mu sie nie dziwie , bez urazy ale to juz stare auto co widac zwlaszcza zwlaszcza w srodku
Opublikowano 3 Czerwca 201016 l wiem wiem-tylko to by była najmniej inwezyja opcja Pany a jakby angola kupić i przekładkę robić? a B6 zostawić z 2.5? tylko wtedy drugie auto jest i to już nie b6 Ale Flyer nie chce B5 i mu sie nie dziwie , bez urazy ale to juz stare auto co widac zwlaszcza zwlaszcza w srodku Robota prawie taka sama i tak pol auta trzeba zrozbierac , te przekladki to wcale nie jest taka prosta sprawa.
Opublikowano 3 Czerwca 201016 l Mowisz ze w 20k chcesz sie zmiescic ale kto to bedzie skladal? Nosb sam grzebal po nocach w garazu i mial o wiele latwij bo ta sama buda
Opublikowano 3 Czerwca 201016 l Mowisz ze w 20k chcesz sie zmiescic ale kto to bedzie skladal? Nosb sam grzebal po nocach w garazu i mial o wiele latwij bo ta sama buda no ale jak sprzeda swój silnik i resztę gratów które zostaną z s4 to wcale nie musi dużo za to wszystko wyjść :gwizdanie:
Opublikowano 3 Czerwca 201016 l Mowisz ze w 20k chcesz sie zmiescic ale kto to bedzie skladal? Nosb sam grzebal po nocach w garazu i mial o wiele latwij bo ta sama buda no ale jak sprzeda swój silnik i resztę gratów które zostaną z s4 to wcale nie musi dużo za to wszystko wyjść :gwizdanie: jeśli nie będzie szedł od razu w moc, to dużo do tego interesu nie dołoży. A rezać moc można z czasem. Poza tym nie musi zmieniać zawiasu, ew heble na 320/345 ale to już nie duże koszty. Wszystko zależy od tego co wyjdzie do zrobienia w praniu. Dlatego chyba jeszcze nikt tego nie robił, bo w sumie sporo niewiadomych jest.
Opublikowano 4 Czerwca 201016 l ja jestem jeszcze ciekaw czy coś takiego da się w miarę łatwo przeszczepić do b6/b7 http://www.allegro.pl/item1050569648_silnik_audi_a4_v6_3_0_tfsi_ccb.html