Opublikowano 6 Września 201015 l btw, mam na oku Bridgestone Potenza 235/40/18 [ponad 7mm] - ma ktos doswiadczenia z ta opona? w Audi miałem RE050 i teraz w dresowozie też mam, dla mnie za***ista opona Mam nadzieje, ze bedzie tak jak ludzie pisza... W koncu jakas odmiana po 5 kompletach Conti *** Pierwsze spy video jzu wszystko bangladesz jak trza? mozna jezdzic?
Opublikowano 6 Września 201015 l Trzeba zadzwonić do Suchedniowa na posterunek. że jakiś debil Dizla na czerwone Pole kręci w lesie.
Opublikowano 6 Września 201015 l Autor Flyer nareszcie smiga to twoje padło Wylicytowales? Bo widzialem ze poszlo za 200E Nie... wole te 200E wydac na silnik Gdyby padlo 120E to bym lyknal [chodzilo o carbonowe oslony silnika RS4].
Opublikowano 6 Września 201015 l Fajne te filmiki, ale wydaje sie ze będziesz musiał coś zrobić ze skrzynia biegów Widać ze jest od diesla. Szczególnie na 4 biegu
Opublikowano 6 Września 201015 l Autor Eee... jakos nie widze tam dramatu - ale sam sie przekonam jak odbiore bryke
Opublikowano 6 Września 201015 l Eee... jakos nie widze tam dramatu - ale sam sie przekonam jak odbiore bryke Dramatu nie ma i nie bedzie jak się pojawi nowa moc
Opublikowano 6 Września 201015 l Dobrze jest Do 160 idzie na trojce a wiecej to malo kiedy potrzebne Za to wbije 6 na trasie i przy 180 bedzie z 3,5 tys rpm Ide skladac miche i pieprzony czujnik temp pleju do zegarow co sie panu D ubzdzily
Opublikowano 6 Września 201015 l Autor Nawiewow nie tykam - nie dosc, ze niepraktyczne to, to jeszcze nie podoba mi sie
Opublikowano 6 Września 201015 l Gratulacje Michu - wreszcie się doczekałeś dziada w garażu (prawie :gwizdanie:) Mam nadzieję, że będzie zapinać bez problemowo - całkiem udany projekcik dla potomnych :>