Opublikowano 22 Października 201015 l Autor No byl chwilowy metlik, ale Witek zrobi soft i zobaczymy jak auto bedzie reagowac. Powinno mniej wiecej wyjsc podczas moda co jest nie halo.
Opublikowano 22 Października 201015 l No byl chwilowy metlik, ale Witek zrobi soft i zobaczymy jak auto bedzie reagowac. Powinno mniej wiecej wyjsc podczas moda co jest nie halo. najwyzej wezmiesz moj silnik jak sie twoj posypie :gwizdanie:
Opublikowano 22 Października 201015 l Od tego sie silnik nie popsuje tak sobie tłumacz Najwyzej Michał wyrwie korba po jajkach
Opublikowano 23 Października 201015 l ile wypluwa motor s4 mniej więcej? po samym programie? mi w allroadzie zrobili dziś 301KM i 464Nm
Opublikowano 24 Października 201015 l Aju po samym programie wiecej chyba nie wypluje specjlanie. Odetkac wydech ( precaty + katy ) FMIC i bedzie lepiej Moskal mial jechac do GTO
Opublikowano 24 Października 201015 l Autor ile wypluwa motor s4 mniej więcej? po samym programie? mi w allroadzie zrobili dziś 301KM i 464Nm przy seryjnym wydechu i filtrze powietrza wlasnie tak wychodzi - 300PS. u mnie powinno byc wiecej, bo mam poluzniony wydech + ITG. jak jest zdrowy motor i osprzet to w jesienno-zimowych warunkach wychodzi nawet 330PS [kosiniak tak mial].
Opublikowano 24 Października 201015 l Moskal mial jechac do GTO po co mam jechać do GTO jak ty przyjedziesz do mnie
Opublikowano 24 Października 201015 l super auto:D polaczenie slicznej budy b6 z super serduchem z b5
Opublikowano 25 Października 201015 l Autor Moskal mial jechac do GTO po co mam jechać do GTO jak ty przyjedziesz do mnie Z moim softem ?