Dev Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 to zaje....scie :kwasny: :kwasny: we wrześniu miał przerwe, tak ???
Flyer Opublikowano 3 Października 2010 Autor Opublikowano 3 Października 2010 Tak - ale np. ludzie umawiali sie pare dni temu i maja terminy nawet wczesniej niz ja - takze trzeba dzwonic. U mnie troche wiecej dlubania bedzie niz np. w 1.9TDI.
Dev Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Tak - ale np. ludzie umawiali sie pare dni temu i maja terminy nawet wczesniej niz ja - takze trzeba dzwonic. U mnie troche wiecej dlubania bedzie niz np. w 1.9TDI. dlaczego wiecej ????
Dev Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 :polew: :polew: :polew: przewidujecie jakies trudności ?
hornet Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Tak - ale np. ludzie umawiali sie pare dni temu i maja terminy nawet wczesniej niz ja - takze trzeba dzwonic. U mnie troche wiecej dlubania bedzie niz np. w 1.9TDI. Dawaj do Wrocka do Bobika Jeszcze się wódki napijemy
moskal Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Ciekawe co to padło wypluje :gwizdanie: no ciekawe , ja w listopadzie smigam do powazniejszego tunera w dziedzinie PB :naughty: :naughty:
moskal Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 do kogo ? GTO Sam soft ? na razie tak
Nosb Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 moskit ty zdrajco ... ja ci przywioze nastepnym razem kseny
moskal Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 moskit ty zdrajco ... ja ci przywioze nastepnym razem kseny WTF ???? o soft ci chodzi ???? jeszcze nic pewnego , nie sr** ogniem
Nosb Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 daj zyc meeen Daj zarobic U adama bylem dwa razy i pozabijane dechami Mialem hak w borze i mielismy brac jedna ta s13 z laweta Ale ta biala "RS4" tez spoko byla BTW zeby nie bylo OT : fly fajne auto masz
Flyer Opublikowano 6 Października 2010 Autor Opublikowano 6 Października 2010 U adama bylem dwa razy i pozabijane dechami Najwyrazniej pracuje w takich godzinach jak Ty [br]Dopisany: 04 Październik 2010, 16:03_________________________________________________hyhy, wczoraj w nocy pierwszy raz zamknalem budzik
Dev Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 i co skrzydel teraz brakuje zeby poleciec ???
Rekomendowane odpowiedzi