Flyer Opublikowano 27 Października 2010 Autor Opublikowano 27 Października 2010 A tak btw - dzis mnie uratowaly duze hamulce od malego dzwona [koles nagle chcial zjechac na moj pas] ... Czesciowo zablokowalem kola przy 130
Flyer Opublikowano 27 Października 2010 Autor Opublikowano 27 Października 2010 Uslyszalem pisk opon i abs
seves Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 A tak btw - dzis mnie uratowaly duze hamulce od malego dzwona [koles nagle chcial zjechac na moj pas] ... Czesciowo zablokowalem kola przy 130 i w takich wlasnie niespodziewanych sytuacjach wychodzi ze warto bylo dolozyc kasy na lepsze heble i opony :good:
Kolkov Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 A tak btw - dzis mnie uratowaly duze hamulce od malego dzwona [koles nagle chcial zjechac na moj pas] ... Czesciowo zablokowalem kola przy 130 dobrze, że za Tobą nikt nie jechał Suli też miał dobre heble, ale ibiza za nim już nie
Flyer Opublikowano 27 Października 2010 Autor Opublikowano 27 Października 2010 trzeba uwazac, jak ktos mi siedzi mocno na zderzaku [choc po swapie nie mam juz z tym problemow ], to zawsze zachowuje sobie odpowiednio duzo miejsca z przodu... ale fakt faktem, latwo w takich sytuacjach o dzwona.
seves Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 trzeba uwazac, jak ktos mi siedzi mocno na zderzaku, to zawsze zachowuje sobie odpowiednio duzo miejsca z przodu... ale fakt faktem, latwo w takich sytuacjach o dzwona. a to znalazl sie juz ktos taki? chyba szatan jakis
Flyer Opublikowano 27 Października 2010 Autor Opublikowano 27 Października 2010 no wlasnie wyedytowalem posta przed chwila
seves Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 no wlasnie wyedytowalem posta przed chwila :polew: hahaha no wlasnie :good: [br]Dopisany: 27 Październik 2010, 15:55_________________________________________________co do felg to mi sie zawsze wydawalo ze jesli zmieniasz szerokosc razem z et to: - odejmujesz lub dodajesz roznice w milimetrach z et - a z szerokosci cale (ktore dzielisz na pol ) bo et jesl liczone od srodka felgi a szerokosc od srodka sie zmienia i do wewnatrz i zewnatrz w rownym stopniu czyli ta roznice w szerokosci dzielimy na pol i trzeba dodac/odjac w calach troche to moze zamieszane ale mam nadz ze prosto to opisalem oczywiscie wiadomo.. jeden rozmiar moze miec szersze ramiona a inny rozmiar wezsze.. ta zaleznosc ktora podalem bedzie sie tyczyc tylko blotnika i wystawania kola na zewnatrz/wewnatrz a jesli chodzi o zacisk to zawsze trzeba wedlug mnie przymierzyc jesli sie myle to prosze niech mnie ktos poprawi [br]Dopisany: 27 Październik 2010, 16:01_________________________________________________Fly i sprawdz te felgi gole na aucie bo mi tu wychodzi ze stracisz 1mm akurat do wewnatrz.. zmieniajac wiec z tych 2 miedzy zaciskiem jeszcze 1mm Ci ubedzie a jesli ramiona sa blizej srodka to d*pa z szerokosci zejdzie Ci liczac od blotnika (z 0,5cala szerokosci polowa) 6mm do tego 5mm dystans czyli Ci sie schowa o 11mm a zmiana et wypchnie Ci ja tylko o 10mm.. to tak na moj chlopski rozum.. moze mnie ktos poprawic jak sie myle
Flyer Opublikowano 27 Października 2010 Autor Opublikowano 27 Października 2010 Felgi weszly tak, ze jest sporo miejsca miedzy ramionami, a zaciskiem. Niestety nie sa nowe... sa odswiezane [zreszta cena by na to wskazywala].
seves Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Fly a patrzac na blotnik jak Ci weszly? jest roznica? czy moje obliczenia +/- sie zgadzaja i ten 1mm ktorego okiem pewnie nie zauwazysz uciekl co do odswiezanych felg.. wiedziales o tym? na zime lepiej ori lakier bo z poprawianym roznie moze sie dziac przy soli.. no i byle nie byly przed odswieazaniem spawane ani za dlugo w piecu ;( ja raz kupilem uzywane niby tylko lekko przetarte i malowane a alu bylo tak rozhartowane ze po miesiacu normlanej jazdy 2juz byly krzywe
Flyer Opublikowano 27 Października 2010 Autor Opublikowano 27 Października 2010 Jeszcze ich nie zalozylem - jutro. Na razie tylko byla przymiarka, czy fela miesci sie na zacisku.
mystic.pl Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 trzeba uwazac, jak ktos mi siedzi mocno na zderzaku [choc po swapie nie mam juz z tym problemow ], to zawsze zachowuje sobie odpowiednio duzo miejsca z przodu... ale fakt faktem, latwo w takich sytuacjach o dzwona. mi kiedyś na tyle tak gliniarz siedział na motorze, i niestety nie zdążył wyhamować ... by we mnie nie wjechać odbił w prawo na trawnik na slikach na szosowej yamasze 1100, no i się wyglebił tuż przed moją maską ... :decayed:
Reggi Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 trzeba uwazac, jak ktos mi siedzi mocno na zderzaku [choc po swapie nie mam juz z tym problemow ] oh ah :polew: :tongue4:
Flyer Opublikowano 28 Października 2010 Autor Opublikowano 28 Października 2010 Opcja zimowa :gwizdanie: Fele z bliska nie wygladaja jakos koksiarsko - ale z daleka jest bardzo fajny efekt, ramiona fajnie graja Za jakis czas pomaluje zaciski na żółć. Na wiosne felgi w grafit albo czarny mat. Na razie musza byc srebrne, bo nie mam na czym jezdzic. AVUSy dzis zabral kolega Runee do białej B7
Reniu Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Opcja zimowa :gwizdanie: Fele z bliska nie wygladaja jakos koksiarsko - ale z daleka jest bardzo fajny efekt, ramiona fajnie graja Za jakis czas pomaluje zaciski na żółć. Na wiosne felgi w grafit albo czarny mat. Na razie musza byc srebrne, bo nie mam na czym jezdzic. AVUSy dzis zabral kolega Runee do białej B7 W graficik je i będzie malina Avusy na białej też fajnie wyglądają
bajk Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Fajniutkie. Dasz przypierniczyć w krawężnik?
Flyer Opublikowano 28 Października 2010 Autor Opublikowano 28 Października 2010 Fajniutkie. Dasz przypierniczyć w krawężnik? Wlasnie, zacznij ogarniac Q, bo w zime tych kraweznikow troche moze byc
rafalekx Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 na tych felach autko straciło trochę swojego uroku Niby uwielbiam ten wzorek, ale ori i w dużym rozmiarze, bo tutaj 18'' i ten kolorek nie robi kompletnie roboty Avus był 100 razy fajniejszy, szkoda, że et ujowe
Rekomendowane odpowiedzi