Brysio Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Starczy mu bo on cie ciągnie wydechu do tylnego zderzaka tylko pod progami zrobi wydech... no no wypusci na boki i bedzie wypindalal plomnienie na boku musi nakleic jeszcze takie tiger pioruny i pasuje )) Nosb - dawaj speeda z tym wydechem
Nosb Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 wydech akurat to teraz moj najmniejszy problem
Brysio Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 ale mysle ze nie z autem problem ? bo to by bylo szkoda
Nosb Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Chyba nie widziales mojego watku jesli pytasz
Brysio Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 juz widzialem Nosb - "grzebaczu" [br]Dopisany: 03 Luty 2011, 17:40_________________________________________________hasselhoff od kiedy pracujesz w reklamie :polew: to bylo chyba po wizycie u Rogala )
adamooo Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Fly bierz dobra cena: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=184701.new#new
Flyer Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 Fly bierz dobra cena: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=184701.new#new cena spoko, ale na co innego teraz kase odkladam, wnetrze zostaje jak jest predzej zainwestowalbym w skore + alcantare...
moskal Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 cięzko bedzie poźka poprawić :naughty: :naughty: :naughty:
Flyer Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 cięzko bedzie poźka poprawić :naughty: :naughty: :naughty: czemu? aaaa... on jechal na stalowkach 16" i bez polowy wnetrza mysle, ze k04 wystarcza
Thom4s Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Heh, ciekawe jaka byłaby cena... Na średnią allegrową bym nie liczył.
soolek Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 duzo ponizej sredniej No bo przecież ile można dać za składaka...
Thom4s Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 jesli by poszedł to za normalna cene B6 W sumie racja, w Polsce nikt nie da więcej, tylko dlatego, że komuś się chciało mody robić.
moskal Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 jeszcze kwestia ile właściciel ma zamiar tym autem jezdzić :gwizdanie:
bajk Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Ja osobiście myślę, że jeśli by sprzedawał to by wcale na tym nie stracił.. I spokojnie by znalazł kogoś kto by zapłacił za auto godziwe pieniądze.
moskal Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Ja osobiście myślę, że jeśli by sprzedawał to by wcale na tym nie stracił.. I spokojnie by znalazł kogoś kto by zapłacił za auto godziwe pieniądze. ja na myśl "sprzedać przyrezane auto" mam przed oczyma poźka siwego , długo sie sprzedawał , stan idealny ale ludzie jacyś nieufni
Thom4s Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Bajk, jest kilka fajnych aut na allegro, za kasę większą niż średnia i wiszą miesiącami, chociaż są warte tej kasy. Jedyne czym się większość w tym kraju kieruje to cena. Tu masz dobry przykład --> http://allegro.pl/bmw-e46-330-coupe-m3-m-paket-m-pakiet-skora-navi-i1443032098.html To BMW jest warte swojej ceny i wisi już parę miesięcy w ogłoszeniach.
Rekomendowane odpowiedzi