David Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 ale sie odpycha ta rs4 b5 od 200 do 300 jak idzie
Brysio Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 przecież masz filmik na poprzedniej stronie Ty , no rozmawiamy o filmiku na poprzedniej stronie onboard czy o tym gdzie rusza z dwójki ??? bo mi sie wydaje ze o tym gdzie rusza z 2 biegu a tu akurat szału niema moskal jeszcze mi powiedz ze twoja a4 sie lepiej rozkreca jak ta tunteca to nie wiem czym ty jezdzisz bo to idzie skurczysynsko koles ma w opisie ze od 0 do 300 robi w 20,8 sekundy co do silnika to przeciez b8 ma 3,0 na twin turbawie i to moglby byc taki silnik np nie wiem jakie oni maja tam turbiny ale msyle ze takie kkk by podeszly
moskal Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 moskal jeszcze mi powiedz ze twoja a4 nie mam A4 , jezdze Astrą F 1.7TD 81Ps
Brysio Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 moskal jeszcze mi powiedz ze twoja a4 nie mam A4 , jezdze Astrą F 1.7TD 81Ps no i jest kurde to musi miec sakramenckie odejscie ta astra
moskal Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 no i jest kurde to musi miec sakramenckie odejscie ta astra dlatego wiem co pisze
Buba Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 moskal jeszcze mi powiedz ze twoja a4 nie mam A4 , jezdze Astrą F 1.7TD 81Ps no i jest kurde to musi miec sakramenckie odejscie ta astra zagina czasoprzestrzeń
szafa Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Moskal slyszalem ze jak przyspieszasz to gasna Ci swiatla
Buba Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Wydaje mi sie ze idzie tu spore OT no i co ale jest fajnie
letallec Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Wydaje mi sie ze idzie tu spore OT no i co ale jest fajnie Dopoki zielony nie wpadnie
Buba Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Moskal slyszalem ze jak przyspieszasz to gasna Ci swiatla gaśnie przód a tył daje mocniej prąd przy przyśpieszaniu nie jest w stanie utrzymać się z przodu
szafa Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Moskal slyszalem ze jak przyspieszasz to gasna Ci swiatla gaśnie przód a tył daje mocniej prąd przy przyśpieszaniu nie jest w stanie utrzymać się z przodu przekracza predkosc swiatla
Brysio Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 znaczy ta astra to jak chuck norris ona decyduje kiedy swiatla gasna i jakie i kiedy przyspiesza i jak ) sie flyer napewno ucieszy zesmu dowalili strone pier**l do tego pasjonujacego watka )
Flyer Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2011 Moskal slyszalem ze jak przyspieszasz to gasna Ci swiatla moskalowi przy pelnym bucie zasysa pindola i wypluwa odbytem
szafa Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Moskal slyszalem ze jak przyspieszasz to gasna Ci swiatla moskalowi przy pelnym bucie zasysa pindola i wypluwa odbytem
moskal Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Moskal slyszalem ze jak przyspieszasz to gasna Ci swiatla moskalowi przy pelnym bucie zasysa pindola i wypluwa odbytem To bym musiał mieć takiego małego pindola jak Ty :naughty: :naughty:
Flyer Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2011 Moskal slyszalem ze jak przyspieszasz to gasna Ci swiatla moskalowi przy pelnym bucie zasysa pindola i wypluwa odbytem To bym musiał mieć takiego małego pindola jak Ty :naughty: :naughty: wymyslilbym Ci jakas riposte... ale wkurwiony jestem, pasek klinowy sie spierdolil, wkrecil w wentylator i stanalem > laweta
Flyer Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2011 nie mialem czasu bawic sie w holowanie, to bylo kawal drogi od Ciebie, a w 20 min podjechala laweta, ktora i tak nie byla droga - ale dzieki za prop
bajk Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 płaciłeś za lawetę? weź jakies assistance wykup - mi się w tym roku ubezpieczeniowym przydało
Rekomendowane odpowiedzi