Ponior Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Globalne ocieplenie nadciąga więc bez klimy nie da rady Też bym ją zostawił.
Flyer Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2011 Nie no panowie, skad w ogole pomysl auta bez klimy? Zrobie sesje niebawem, jak tylko skoncze pare bzdetów w aucie. Dzis auto zacznie jezdzic i od razu jedzie do kolejnego doktora... na FMIC, nowe koncowki wydechu, wywalenie tlumika srodkowego
Kolkov Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Nie no panowie, skad w ogole pomysl auta bez klimy? Zrobie sesje niebawem, jak tylko skoncze pare bzdetów w aucie. na przykład letnie opony :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2011 Nie no panowie, skad w ogole pomysl auta bez klimy? Zrobie sesje niebawem, jak tylko skoncze pare bzdetów w aucie. na przykład letnie opony :gwizdanie: leza i sie kurza :gwizdanie: tylko nie moge namierzyc odpowiednich felg.
bajk Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 daj znać jak będziesz jechał do Pawła jutro - może podskoczę z Tobą
Flyer Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2011 co za koorva niefart ostatnio ! (mialem jechac dzis) - rdzenia nie przyslali, bo im zabraklo miejsca w paczce :wallbash:
Reggi Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 nowe koncowki wydechu Jak to się przekłada na moc ? Nie no panowie, skad w ogole pomysl auta bez klimy? Zrobie sesje niebawem, jak tylko skoncze pare bzdetów w aucie. na przykład letnie opony :gwizdanie: leza i sie kurza :gwizdanie: tylko nie moge namierzyc odpowiednich felg. Ty a te Twoje 18 letnie będziesz opychał ? Spawane już były i prostowane czy dziewice ?
poziek Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Fly masz jakieś 18" oponki na trening ? :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2011 Jak to się przekłada na moc ? ogien z doopy bedzie Ty a te Twoje 18 letnie będziesz opychał ? Spawane już były i prostowane czy dziewice ? nie... zostaja - dziewice nie sa, prostowane byly, ale nie spawane na szczescie ta aukcja, co ostatnio wkleiles - kupowalem te kola od tego samego typa... prostuja je maszynowo, musialem poprawiac ----- Pawel podeslal mi fotke... rdzen w koncu dojechal, po weekendzie powinno smigac
AndyN Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Pawel podeslal mi fotke... rdzen w koncu dojechal, po weekendzie powinno smigac To do FMIC'a czy klimy?
Flyer Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2011 do powietrza w oponach [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2011, 22:26_________________________________________________I moj watek wrocil... Mam wreszcie klime w aucie
grzegorzwawa Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 ile po tym swapie waży Twój samochód?
moskal Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 ile po tym swapie waży Twój samochód? waga sie chyba dużo nie ruszyła , wcześniej tez siedziała V-ka tylko w gnoju
Flyer Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2011 ile po tym swapie waży Twój samochód? pewnie ponad 1700kg, zbieram sie od roku zeby go zwazyc...
AndyN Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 ile po tym swapie waży Twój samochód? pewnie ponad 1700kg, zbieram sie od roku zeby go zwazyc... Podjedź tu: http://www.konauto.pl/index1.html zważą za free Mają też ścieżkę dającą możliwość sprawdzenia hamulców w quattro. Drugi czy trzeci raz już tam przegląd roczny robiłem
ono Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Mają też ścieżkę dającą możliwość sprawdzenia hamulców w quattro.
Dev Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Mają też ścieżkę dającą możliwość sprawdzenia hamulców w quattro. :polew: :polew: :polew: :polew: a na czym polega róznica vs. FWD ?????
Flyer Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2011 Nie robcie mi offtopu Bryka pojechala na FMIC, wywalenie srodkowego, w niedziele prawdopodobnie odbior - po drodze byly 2 kille z Cayenne S i nie wiem... albo bylo cos z nim nie tak, albo ogolnie toto nie jedzie mimo 385PS, bo z miejsca dostal baty (kilka dlugosci do 150kmh), a z rolki mialem ciut ciezej, ale to byl raptem 2 i 3 bieg, wiec tez slabe porownanie.
Rekomendowane odpowiedzi