Flyer Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2009 Rzeczywiście kolorek trafiony... Można wiedzieć ile za element ten Pan sobie liczy??? Tylną dokładkę gdzie trafiłeś ?? Zaplacilem 1000 PLN za 2 zderzaki, boczne progi dolne, spoilerek na klape [+dopieszczenie przedniej dokladki]. Tylnia dokladke trafilem w ASO
Wandej Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 oj postarales sie To jedna z najladniejszych b6 na forum Szkoda tylko ze nie 1.8T
Flyer Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2009 Te chromowane logo z atrapy znika?? Nie
kaj82 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 eee, myslałem że jak wszystko blek to i logo audi, IMO w czarnym macie było by kozacko
Flyer Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2009 Mogloby byc fajnie... moze kiedys sprobuje. Bardziej pasowaloby mi ono w jakims jasnym matowym graficie.
kaj82 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 w takim kolorze w jakim jest kratka, zeby mocno sie nie rzucało w oczy Cały czas szukam jakies foty, niedawn0 widziałem s6 c5 tak zrobioną i było ok
pre_pl Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Flyer, kółeczka zostaw tak jak jest To jedyne akceptowalne sreberko, w końcu to logo
PIXI Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Fly widziałem live za***ista i te felgi .... nic dodać nic ująć - tak dalej
Flyer Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2009 Fenks. Wczoraj wrzucilem boczne kratki, zwalczylem parowanie lamp , dzis wrzuce fotki przodu Flyer, kółeczka zostaw tak jak jest To jedyne akceptowalne sreberko, w końcu to logo Siur, nie ruszam tego. Mam juz dosc wszelkiego rezania
AndyN Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 (...) zwalczylem parowanie lamp (...) Jak?
Flyer Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2009 Na razie zrobilem to "na szybko", niestety nie ma mozliwosci regulacji lamp. Jak opatentuje cos sensownego to porobie foty. Problemem jest poprostu to, ze odplyw przy blotniku jest skierowany tuz na regulacje lampy i tamtedy dostaje sie woda. Caly problem.
letallec Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 zwalczylem parowanie lamp jak?[br]Dopisany: 04 Czerwiec 2009, 10:24_________________________________________________ Na razie zrobilem to "na szybko", niestety nie ma mozliwosci regulacji lamp. Jak opatentuje cos sensownego to porobie foty. Problemem jest poprostu to, ze odplyw przy blotniku jest skierowany tuz na regulacje lampy i tamtedy dostaje sie woda. Caly problem. rzuc fotke Michale, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiis
Flyer Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2009 Nie ma co wrzucac, poprostu zrobilem lampie "daszek" z folii Zeby zrobic to profi - to trzebaby zrobic przedluzenie odplywu wodu i puscic je obok lampy w dol.
Flyer Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2009 Aha - cofam news o braku parowania, wlasnie po dluzszym deszczu jeden reflektor lekko zaszedl... widac trzeba dopracowac tego moda
Gość mmcv Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 za***ista fura !!! - jak patrze to sam mam ochote troche przymodzic moja z zew... felgi koks kolorek to samo p.s. co do parowania bixenonow to Waski (chyba ) pokazywal jak sie tego pozbyc (pewnie widziales), ale oczywiscie jest to mod ktorego nie kazdy chce sie podejmowac. Ja u siebie zostawilem, czasem paruja bardziej czasem mniej czasem wcale...
Rekomendowane odpowiedzi