adamooo Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 za jakieś 2 tyg. pełna elektronika na początku sierpnia
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 trzeniu kupujesz ten plastik czy nie jutro jestem w wawie po niego
MARCIN607 Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Fly myślę nad 2,5 Q polecasz czy dać sobie spokój biorąc pod uwagę Twoje przejścia?
Flyer Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Opublikowano 16 Lipca 2010 Ja nie mialem wiekszych przejsc oprocz wymiany turbiny i sprzegla. To, ze padla pompa wody, to niestety zasluga jakosci produktow firmy SKF...
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Fly myślę nad 2,5 Q polecasz czy dać sobie spokój biorąc pod uwagę Twoje przejścia? Kupuj kolego ale 2004r
MARCIN607 Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Fly myślę nad 2,5 Q polecasz czy dać sobie spokój biorąc pod uwagę Twoje przejścia? Kupuj kolego ale 2004r jakaś modyfikacja była?
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Fly myślę nad 2,5 Q polecasz czy dać sobie spokój biorąc pod uwagę Twoje przejścia? Kupuj kolego ale 2004r jakaś modyfikacja była? 800 000 stron na forum o tym było , poszukaj poza tym może nie w tym temacie bo się FLY wkur
Bart-S Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Michu coś późno zapisałeś się na letni Ale nie ma co, jeśli zdąrzysz zakończyć obecny projekt to nieźle namieszasz
Reggi Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Nie wykluczam, ze z czasem pojawi sie LPG... czytam caly czas o tym i czytam o LPG w BiT. Skoro RS4, Cayenne Turbo i inne pociski jezdza :gwizdanie: www.egp.pl tez bede u nich zmieniał reduktor i wtryski , rzeczowy facet Bardzo ..powiedzieli mi za instalację 3 000 zł , a taką samą założyłem za 2300 zł Koleś do corvetty zakładał to do BiT też założy..z tego co podawał mi cenę w zimie to 2800 - 3000 zł :gwizdanie:
poziek Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 założyć to pryszcz wystroić lpg to jest najważniejsze, nie każdy Heniek co poprawnie zainstaluje także poprawnie wystroi :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 nie każdy Heniek co poprawnie zainstaluje także poprawnie wystroi :gwizdanie Nie każdy Heniek instaluje LPG do poważnych wozów i daje na to gwarancję :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 lpg ? powaznie ? to już lepiej było zostawić diesla i kupić popierdólke do latania
moskal Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Bardzo ..powiedzieli mi za instalację 3 000 zł , a taką samą założyłem za 2300 zł tak , tylko ja mam instalacje/sterownik p.t. ELIZA - słyszałeś o czymś takim ??? bo ja nie , Nowotczyński z Mławy tez nie za bardzo chciał sie tym bawić , a gość przez telefon powiedział ze nie ma problemu i do tego sterownika wymieni wtryski/reduktor i wystroi , wole dołożyć 200-300 ale mieć dobrze zestrojone zeby mi tłoki nie popłyneły lub coś w tym stylu. jak byłem teraz shamować parówe to miałem na lpg ubogą mieszanke = większa temperatura w komorze spalania a to niedobrze lpg ? powaznie ? to już lepiej było zostawić diesla i kupić popierdólke do latania dlaczego ?? dlatego ze bedzie na lpg jeździł o połowe taniej ??? czy dlatego....bo gaz to zło......????? czy dlatego że....... ach nieważne , gaz to zło rozpierdalaja mnie takie texty...
grzenia Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 ja jak miałem gaz w Malaczu to sam ustawiałem dawajcie do mnie
hornet Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 ja jak miałem gaz w Malaczu to sam ustawiałem dawajcie do mnie Pewnie śrubokrętem :polew: FLY odeślij mu ese i kup płaską śrubałkę
Flyer Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Opublikowano 16 Lipca 2010 To, czy bedzie LPG, czy nie - czas pokaze. Mam 7-letnie auto z przebiegiem prawie 300k km, ktore bedzie mala rzezba, jakos nie przeszkadza mi, ze bedzie zasuwalo na podtlenku [jesli do tego dojdzie]. Bedzie (?) szybko, tanio, komfortowo... jasne, ze moglbym kupic cos do upalania... ale ja nie mam czasu i parcia do auta na tor, czy jakies pojezdzawki. Gdyby to bylo nowe auto, to nawet nie myslalbym o gazie. Wiele allroadow 2.7, czy eSek zapina na LPG bezproblemowo. ja jak miałem gaz w Malaczu to sam ustawiałem dawajcie do mnie Dajesz Grzechu
poziek Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 nie każdy Heniek co poprawnie zainstaluje także poprawnie wystroi :gwizdanie Nie każdy Heniek instaluje LPG do poważnych wozów i daje na to gwarancję :gwizdanie: nie każdy Heniek ma tytuł Mistrza Polski na 1/4 mili w aucie śmigającym na zawodach wyłącznie na LPG...
Rekomendowane odpowiedzi