lukaszr Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Ja to bym je zdjął...bez zdrerzaków wygląda bardziej agresywnie Tak i jeszcze zdemontował cały tłumik - wtedy bardziej agresywnie będzie mruczał :>
alvaro Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 lukaszr wtedy bardziej agresywnie będzie mruczał cheesy żeby bardziej "mruczał" to by musiał turbo zdemontować bo tak to nie ma praktycznie żadnej różnicy - wiem to z autopsji...
lukaszr Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 żeby bardziej "mruczał" to by musiał turbo zdemontować bo tak to nie ma praktycznie żadnej różnicy - wiem to z autopsji... To po co tłumiki ?? Najlepiej same końcówki by wsadzali dla lepszego wyglądu i tyle
audia4s4 Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 No to jeszcze tylko daszek na klape i bedzie S4 2.5TDI
Motor Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Flayer te zdjęcie przy elewatorach jest ładne
Flyer Opublikowano 8 Października 2007 Autor Opublikowano 8 Października 2007 E tam, foty sa kiepskie, nie mam porzadnego fotopstrykacza, tylko jakis kompakt
poziek Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Co tam dalej chcesz rezać?? Antene "szark" na dach??
lukaszr Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Co tam dalej chcesz rezać?? Antene "szark" na dach?? On chce "Big szarka" zrobić i a z przodu małą rybkę
Flyer Opublikowano 8 Października 2007 Autor Opublikowano 8 Października 2007 Co tam dalej chcesz rezać?? Antene "szark" na dach?? Nic poza 18" i nowym lakierem na zderzaki i progi. Przy okazji lakierowania dojda boczne listwy od eSki, ktore sie aktualnie kurza...
lexpar Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Flyer, nic Ci nie powiem, ale wiedz jedno furka godna pozazdroszczenia. Duże gratki
Mad_MAX Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Jak dla mnie super , zwlaszcza srodek Z zew. tez elegancko tylko jakos tyl mi nie pasuje , moze koncowki jakos inne , albo zderzak inny , kurde nie wiem , jakos po prostu nie pasuje do calosci Ogolnie swietne autko
Flyer Opublikowano 8 Października 2007 Autor Opublikowano 8 Października 2007 Koncowki beda wyprostowane
audia4s4 Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Wersja limitowana jedyna S4 z silnikiem 2.5TDI
miron78 Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 wszystko OK ale fele i kolor totalna porażka - jak tak można na droge wyjechać
Motor Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 wszystko OK ale fele i kolor totalna porażka - jak tak można na droge wyjechać No ten Twój kolor jest zdecydowanie ładniejszy jak na moje oko te 00000,5 punktu w skali nasycenia robi Wielką Różnicę. Flayer maluj furmane
Flyer Opublikowano 9 Października 2007 Autor Opublikowano 9 Października 2007 Hę? Miron ma lepszy aparat
Soot Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 Czesc mam jeszcze jedno pytanko odnosnie tego jak co gdzie i kiedy z tym sprowadzeniem Tez mam zamiar kupic sobie samochod z zachodu nie wiem czy jechac po niego czy zlecic sprowadzenie ale to juz inna sprawa.Jezeli mozecie napiszcie mi jak wygladaly wasze wyjazdy czy jezdzicie sami po samochody czy macie kogos kto wam tam pomaga zna jezyk itd,kim jest tajemnicza postac Pana R. ?? Jezeli chodzi o autohus-a faktycznie wybor niezly nawet spory jak wyglada sprawa z targowaniem sie ?ile procentowo opuszczaja ,wiem ze zalezy od auta itd ale prosze napisac mniej wiecej.Jeszcze pytanie odnosnie dlaczego autohus a nie z pierwszej reki?nie ma jakis gield albo ogloszen privet ?dzieki i czekam na odp ,ps nie bic swiezy jestem nie znam obyczajow ,obrzedow ,rytuałow Takie pytanie powinieneś zadać w Zakupie kontrolowanym, tutaj zrobi się OT [spedyt]
Flyer Opublikowano 12 Października 2007 Autor Opublikowano 12 Października 2007 Jutro beda wreszcie nowe koncoweczki, fotostory tez Soot: pisz na PW jak interesuje Cie sprowadzenie A4 z niemiec.
Soot Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 Ok dzieki juz mniej wiecej dostałem info na pw :oklaski: planuje zakup na zima 2007/2008 takze na robie wywiad co i jak ,interesowalem sie firmami typu autokristof i auto-camp ,poza tym ze kazdy narzeka na nie (w neciee) to mam znajomego co sprowadzal auto przez autokristofa i byl zadowolony ale bylem ciekaw czy moze ktos tutaj byl na takiej wycieczce :> Mimo prośby kontynujesz OT
Rekomendowane odpowiedzi