Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AGB] Pierwsze w Polsce B6 2.7L V6 biturbo S-line 486PS 590NM [str. 232]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez przesady... Nie popadajmy w skrajności. Czegoś takiego nie miałem na myśli... :decayed::naughty::polew:

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 282 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Fly, ja tam specjalista nie jestem ale jak byś tam upchał 2x z rs6 to raczej na K04 wystarczy... no chyba że masz w dalszych planach 500++

Nie, 500+ to nie moje mozliwosci finansowe.

Mysle o 2 bocznych caly czas. RS6 sa raczej nie do dostania w dobrym stanie.

RS4 mozna dostac... nawet moge kupic, ale... no wlasnie - rozne kraza opinie odnosnie ich wydajnosci, bo podobno sa takie same jak seryjne z S4, tylko roznica polega na alu boczkach. Myslelismy tez z Nosbem o 2 duzych z Cayenne/Q7 3.0TDI... mozna dostac w dobrych pieniadzach.

Opublikowano

Można, tylko trzeba dokładnie sprawdzić czy uda się je upchnąć, bo obawiam się, że może być spory problem. I jak już to tylko całe alu z 6.0 - nawet jak trzeba by było przespawać we/wy.

Opublikowano

no i cięzko trafić ese w zasadzie tylko bez jednego koła za takie pieniądze. :wink4:

dokladnie... mialem sporo szczescia.

na takiej eSie jak moja mozna ladnie zarobic, ale trafic taka w tych pieniadzach praktycznie "pod domem" [bo kupilem ja praktycznie w Warszawie] to jak igla w stogu siana.

No powiem Ci Fly -pewnie nie jestem wyjatkiem - ale sie tu zaczytalem w tym Twoim watku konkretnie :>

po pierwsze to masz jaja ze sie za to wziales :wink4:

ale po drugie dobra glowe :naughty: udalo Ci sie zarobic bo sie niepotrzebnie nie napalales na pierwsza lepsza oferte tylko dosc dlugo zwlekales i szukales "odpowiedniego" dawcy :good:

wielkie gratki za pomysl i zaparcie w realizacji :wink4:

oby zadne nieprzewidziane problemy nie wyskoczyly :good:

Opublikowano

No jak ostatnio bylismy to stala na 4 stojakach przeciez. Nie pamietasz? :D

Stała, stała ... Witek mówił, że nie ma czasu się za nią zabrać ...

Fly, dajesz czadu na maxa :kox: czekam z niecierpliwością jak ci wyjdzie upchanie tych bocznych icków :mysli:

Opublikowano
  • Autor

ale po drugie dobra glowe :naughty: udalo Ci sie zarobic bo sie niepotrzebnie nie napalales na pierwsza lepsza oferte tylko dosc dlugo zwlekales i szukales "odpowiedniego" dawcy :good:

ja nawet nie chce myslec za ile ona zostala kupiona w Szwajcarii... bo mialem oferte na nieco swiezsza eSe z bialymi Recaro, ale ze zmasakrowanym przodem od tego samego goscia. Po miesiacu to samo auto znalazlem na allegro 3-4k taniej :rolleyes: [chyba, ze nie bylo chetnych i Szwajcarzy spuscili mocno z ceny... bo przod walony ostro].

Opublikowano

i za to brawa dla ciebie :kox:

szkoda tylko ze nie załapałem sie na kosz 2 din :decayed::naughty:

Opublikowano

no szkoda :wink4::decayed:

czyżbyś ty był tym delikwentem który go zwinął mi z przed nosa ? :bicz3: :decayed:

a dobra , nie rozkręcam się ... bo przyjdzie zielony i będzie kropy rozdawał za zaśmiecanie :naughty:

EOT

Opublikowano

Fly a powiedz mi, znaczy to konkretnie Ciebie nie dotyczy ale przypuscmy ze masz sprowadzone i zarejestrowane auto z silnikiem do 2.0 i potem wsadzasz silnik wiekszy niz 2.0.. co wtedy z akcyza? :mysli: bo w momencie rejestracji placisz te 3% jakos bo silnik maly.. a co powiem jakby chciec wrzucic wiekszy :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Ja mialem przeciez 2.5TDI, placilem wieksza akcyzje.

Zreszta wszystko formalnie bedzie OK z tym autem.

Jak juz bedzie gotowe to zglaszam w starostwie zmiane silnika :gwizdanie:

Opublikowano

wiem wiem, dlatego napisalem ze to Ciebie nie dotyczy :wink4: ale pytam z ciekawosci bo byc moze sie orientowales i wiesz czy licza potem jakos ta roznice i trzeba doplacac.. czy to jest np do kilku lat a potem przepada i jak to wyglada..

Opublikowano

widze że prace do przodu sie posuwają, :cool1:, a wiadomo cos o mojej przesyłce, pozdro[br]Dopisany: 17 Sierpień 2010, 20:07_________________________________________________

przecież odkąd zlikwidowali obowiązek numerów silnika, znaczy zrobili tak jak w UE to teraz możemy sobie silniki zmieniac bez problemu, jedyna zmiana to chyba taka na jakim paliwie bedzie smigał, bo to napewno bedą chcieli do dowodu dopisać??? :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

a wiadomo cos o mojej przesyłce

bede meczyl Nosba [jest juz po urlopie] zeby lada dzien wyjal wiazke i leci do Ciebie :)

Opublikowano

A gdzie Nosb spędza Urlop w garażu ? :polew:

Opublikowano

w kanale , chłodniej ma :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

w kanale , chłodniej ma :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

taaa... chyba, ze sobie wykopal za domem :polew:

Opublikowano
  • Autor

Daje rade bez kanalu :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Olrajt, dzieki koledze yaboo leci do mnie bak od 3.0V6 PB Q.

Czekam caly czas niecierpliwie [no dobra, mega niecierpliwie :decayed:] na info od grzanka w sprawie zegarow... mam nadzieje, ze beda dzialac :jerk:

Opublikowano

Co tam jeszcze pozostało do ogarnięcia?

Opublikowano
  • Autor

Bak paliwa w sumie.