letallec Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Seryjna pucha filtra od 2.7 nie weszla, bixenon jest za dlugi Mam seryjny xenon na stanie, wiec moge uzyczyc
CoLo Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Moskalito, kup meskie auto [powyzej 2 litrow], a nie sie bedziesz bawil w kosiarki Nie przeginaj :bicz3:
MARCIN607 Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 powiem wam że jak się dzisiaj miałem okazję jechać z Nosbem to takie 2.7 tylko czeka aż mu się da gazu żeby wypierdo.... do przodu na a odrotomierz na czerwone pole :evil2:
moskal Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Moskalito, kup meskie auto [powyzej 2 litrow], chyba bedzie
Nosb Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Kurfa z tymi kolami to faktycznie zonk jak choy... Ale dokrecalem reka na 100% mozliwe ze ktoregos po prostu zapomnialem dociagnac na glebie bo pospiech Spojrz na to inaczej : chociaz nic sie nie zepsulo i naprawa nic nie kosztowala Trytytek kilka by sie znalazlo Co do jazdy to nie wydziwiac : odpierdzieli 90% aut ludzi wypowiadajacych sie w w tym temacie Ale soft to mu nie zaszkodzi
Nosb Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Co zrobione ? Ledwo wjechalem jutro bede dzialal
lukaszr Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Dzięki Flyerek za przejażdżkę nowym autkiem ... fajnie to zapie.rdala :kox: Efekt zamykania obrotomierza dieslowskiego całkiem ciekawy :naughty:
GILI Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Jak się wszyscy karną,to z powrotem na warsztat
Flyer Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 Dzięki Flyerek za przejażdżkę nowym autkiem ... fajnie to zapie.rdala :kox: Efekt zamykania obrotomierza dieslowskiego całkiem ciekawy :naughty: megłajers zastosowany... fajnie pachnie
Flyer Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 Moskalito, kup meskie auto [powyzej 2 litrow], chyba bedzie Wpadaj na jazde probna na spota... przekonasz sie Poza tym masz do odbioru odboje i zbiorniczki
Nosb Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Moskal jest na alle przeciez S4 z rozwalonym przodem Zderzak masz
moskal Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Moskalito, kup meskie auto [powyzej 2 litrow], chyba bedzie Wpadaj na jazde probna na spota... przekonasz sie Poza tym masz do odbioru odboje i zbiorniczki jeździłem eską , wiem jak zapier.dala :kox: no musze sie do ciebie zgłosić po reszte klamotów :naughty: :naughty: Moskal jest na alle przeciez S4 z rozwalonym przodem Zderzak masz poka ??? w sumie to mi sie nie chce pier**lić z naprawami , chce całą i gotową do upalania
Flyer Opublikowano 9 Września 2010 Autor Opublikowano 9 Września 2010 Caly czas zaskakuje mnie spalanie Wczoraj jechalem do Lukasza - na siekierkowskim 180, reszta spokojnie i plynnie - 10,5l Dzis do pracy w godzinach szczytu - turlanie sie, troche korkow, ze 3 razy dokrecilem do ocinki na II ... 13,4l Dzis lece w trase, zobaczymy jak wyjdzie
Flyer Opublikowano 9 Września 2010 Autor Opublikowano 9 Września 2010 No przecie widze ile mam paliwa w baku, a ile przejechalem km Poza tym bez problemu zrobilem tez wczoraj 16 i 18 w miescie
boberek Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 No przecie widze ile mam paliwa w baku, a ile przejechalem km Poza tym bez problemu zrobilem tez wczoraj 16 i 18 w miescie ty to jesteś
Rekomendowane odpowiedzi