cichy1989 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Byłem na Chorwacji - wyspa Rab. Potwierdzam jest zaje..scie i na innych sąsiednich wyspach również nie gorzej. No prawie na samym dole , kawal drogi Jest kawał fakt. Ale naprawdę warto tam jechać. Wyspa z lądu wygląda jak kamienna pustynia(można się wystraszyć) ale po drugiej stronie jest raj
Flyer Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Jak ktos interesuje sie Rodos, to goraco polecam... bylem 3 tygodnie temu. Swietne [podobno najlepsze na wyspie] jedzenie i oczywiscie bardzo fajne warunki znajdziecie w Grecotelu Rodos Royal. Faliraki, 10km od stolicy Rodos.
adamooo Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 jakiś blady wróciłeś i wymęczony :gwizdanie:
filip1001 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Ja polecam od siebie egipt, sharm el sheikh, dokładnie biuro podróży itaka, byłem w zeszłym roku w czerwcu. Doskonała organizacja wszystko dopięte na ostatni guzik. Jedzenie extra, okolica bardzo fajna, możliwość wycieczek fakultatywnych. Ja byłem oglądać sfinksa, w jerozolimie, betlejem, na nurkowaniu, w palestynie. Naprawdę polecam.
bipi555 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Ja polecam od siebie egipt, sharm el sheikh, dokładnie biuro podróży itaka, byłem w zeszłym roku w czerwcu. Doskonała organizacja wszystko dopięte na ostatni guzik. Jedzenie extra, okolica bardzo fajna, możliwość wycieczek fakultatywnych. Ja byłem oglądać sfinksa, w jerozolimie, betlejem, na nurkowaniu, w palestynie. Naprawdę polecam. ja to sie usmialem , jak sie ogladnalem , a po drugiej stronie sfinksa i piramid, Mcdonald i chyba KFC
adamooo Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 podobno w egipcie woda zanieczyszczona ropą..
filip1001 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Ja polecam od siebie egipt, sharm el sheikh, dokładnie biuro podróży itaka, byłem w zeszłym roku w czerwcu. Doskonała organizacja wszystko dopięte na ostatni guzik. Jedzenie extra, okolica bardzo fajna, możliwość wycieczek fakultatywnych. Ja byłem oglądać sfinksa, w jerozolimie, betlejem, na nurkowaniu, w palestynie. Naprawdę polecam. ja to sie usmialem , jak sie ogladnalem , a po drugiej stronie sfinksa i piramid, Mcdonald i chyba KFC Mcdonald's i KFC są na całym świecie i niekoniecznie musi to być wada, bo jest ogrom ludzi którzy tam na pewno jedli sugerując się znaną marką i oni się z tego cieszyli ze to tam jest. Powiem więcej- jadąc w nocy z Izraela autokarem jechaliśmy przez pustkowia , praktycznie zero aut na drodze , i nagle wyjeżdżamy zza zakrętu a tam mcdonald's z mcdrive i kolejka po hamburgery. To był dopiero widok
Kazik123 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 rodos byłem 2 lata temu, było zaje.... ście tylko brak plaż po stronie Ilalyssos, w połowie sierpnia w Faliraki ja k w piekarniku to co mogę polecić z zeszłego roku to Teneryfa i hotel Bahia Principe Costa Adeje a już za 7 dni wybieram sie na Kos jeśli chodzi o Egipt to częściowo popieram że syf, przy hotelu kulturka a kawałek dalej bajzel Turcja-fajnie ale z mały minusem, oprócz hotelu nuda i daleko wszędzie. P.S może był ktoś na KOS
Tedi35 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 W tym roku drugi raz Chorwacja (oczywiście inne miejsce niz zeszły rok) Tym razem Baśka Voda 10 km od Makarskiej.
StoRK Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Ja wybieram się do Włoch, a dokładniej do Senigalli. Jadę tam nie po raz pierwszy i polecam, jest to nieduże miasteczko typowo turystyczne nad Adriatykiem.
czarny Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2010 ooo widze plany:D ja miałem do grecji na wyspe Thassos ale musiałem zrezygnować niestety:( i jade obecnie do Jastrzebiej góry, oraz do senatorium na począku sierpnia :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
adamooo Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 no właśnie a z Polski co polecacie warszawe..a szczególnie we wtorki w promoce o 19
Flyer Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 jakiś blady wróciłeś i wymęczony :gwizdanie: praca
kuredu Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 no właśnie a z Polski co polecacie warszawe.. co by kuźwa nie mówić to takich imprez jak macie w w-wie to nie ma nigdzie indziej w kraju . ostatnio jestem raz-dwa razy w tygodniu, w piatek byłem w operze, a w środę enklawa, jak Adaś możesz coś polecić ciekawego to pisz bo słabo znam miasto
alpin Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Przedwczoraj wróciłem z Meksyku (Playa de carmen) jak dla mnie to narazie wakacje życia a byłem już w kilku miejscach, Morze Karaibskie naprawde robi wrażenie polecam przez Niemieckie biura, jest spora róznica w cenia na + :good:
jarko Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 dużo ludzi chwali też turcję Alanya - biuro podróży to GTI
wypsiu Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Ja dzisiaj z rodzinka pojechałem nad morze się troszkę popluskać i przy okazji załapałem Rzeźby z piasku jest czynne do końca sierpnia w Blankenberge –( miasto w zachodniej Belgii) Jeśli ktoś będzie gdzieś w pobliżu to polecam..... Kilka fotek ale słabej jakości bo robione tel.Zdjęcia ciemne są robione w tunelach gdzie jest utrzymywana temperatura i wilgoć te jasne to na zewnątrz jest nawet Kraków i Jan Paweł II http://wypsiu.fotosik.pl/albumy/769882.html
GILI Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Ja wybieram się do Włoch, a dokładniej do Senigalli. Jadę tam nie po raz pierwszy i polecam, jest to nieduże miasteczko typowo turystyczne nad Adriatykiem. Chciałem w tym roku jechać do Włoch,ale zbiegło się kilka spraw i nie dam rady.
Daro31 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Kazdy planuje wyjazdy za granice a ja skromnie jade sobie z żonką i córeczką na tydzien nad nasze piekne morze okolice Mielna od 4 lipca do 11 pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi