adameczek Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Po usunięciu mojego wątku postanowiłem założyć nowy i wrzucić pare zdjęć A4ki na nowych felach. Z planowanych jeszcze modów: - virus - tylny dolny spoiler od S-line
Chuck Norris Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Nie rozumiem po co zakładać kolejny wątek o swojej A4... ale to nie ważne :gwizdanie: Ładne B8 tylko kolor mi się nie podoba, ale o gustach się nie dyskutuje, jak założyłeś nowy wątek to mogłeś zrobić foty wnętrza chociaż, i coś więcej napisać na temat twojej A4ki, trochę wysiłku... Aha... fele mi się nie widzą, ale to kwestia gustu. Pozdrawiam!
adameczek Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Opublikowano 16 Maja 2010 Nie rozumiem po co zakładać kolejny wątek o swojej A4... ale to nie ważne :gwizdanie: Ładne B8 tylko kolor mi się nie podoba, ale o gustach się nie dyskutuje, jak założyłeś nowy wątek to mogłeś zrobić foty wnętrza chociaż, i coś więcej napisać na temat twojej A4ki, trochę wysiłku... Aha... fele mi się nie widzą, ale to kwestia gustu. Pozdrawiam! Ponownie założyłem ponieważ poprzedni został usunięty.
heavyman Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Kolego a powiedz mi bo widze ze "to" masz ;-) ile ciebie kosztowalo dokupienie, polakierowanie i montaz dodatkowych progow ( like s-line ) ? Mam taki sam kolor, tez avant tylko z zewnatrz ( dodatkowo ) mam srebrne obramowania okien. Chce dodac sobie progi, daszek z tylu i aluminiowe nakladki na grill. ;-) i tak wlasnie licze i przeliczam ile to bedzie kosztowalo Pzdr. sorry widze ze tez masz obrysy w aluminium.
adameczek Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Opublikowano 16 Maja 2010 Ja zamawiałem samochód w szwecji i te progi dostałem w gratisie!!
Kamyk Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 chłopie jakiś środek pokaż, tapicerkę bym chętnie obejrzał - skóra, alcantara czy welur? o kolorach proponuję nie dyskutować wiadomo, jak to bywa: jednemu brunetka, innemu blondynka zdrowaś k.
miron78 Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 piękna sztuka - słuszny, rozwojowy silniczek + Q.......................miodzio
mumen Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Ami kolorek się podoba, progi też fajne, sam bym sobie chętnie takie zainstalował, może kiedyś... Powodzenia.
evul Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 kolor dziwny, na drodze slabo widoczny, gdzie specyfikacja, foty wnetrza? :>
turdzi Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Fajnie te felgi wygladaja z tym kolorem , co prawda kolor sam w sobie zupelnie nie z mojej gamy ale wyglada to bradzo fajnie.
KmK Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Mnie kolor się bardzo podoba, felgi również natomiast nie mogę się przekonać do b8 avant zdecydowanie najbardziej podoba mi się b6 avant, a potem to uż tylko sedan
ezc1 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 widzialem ten kolor w b6 na zywo i zrobil na mnie pozytywne wrazenie
lapek85 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 dla mnie bomba kolor, widziałem na żywo w takiej barwie i jest super lepszy niz czarny fajny silniczek, zimą docenisz Q :good:
Rekomendowane odpowiedzi