angela Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 witam... oto moje pierwsze 1.9 Tdi 110km AFN wszyscy pokazuja czym jezdza....a co mi tam ja tez wam pokaze oddaje do oceny Tak bylo..... Tak jest obecnie..... Kilka nowych fotek.....juz z nowa kiera..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 czarna super sie prezentuje :th: wrzuc fotki środka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 No całkiem całkiem felunek zajefajny tylko czemu nie moge powiekrzyc tych zdjeć ?? czy to sie umnie cos poje..... o POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motor Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Auto mniam felgi mniam właściciel mniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Bardzo fajniutka maszynka, pod każdym względem, a co najważniejsze dieselek Gratki!!! Piękna sztuka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 fajna seria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 fajna ramka z tyłu .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Bardzo ładna be piuntka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ughi Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Super :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothV8 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 bardzo fajna audiczka Gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boberro Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 o ja pierdzile zarąbiste , nie chcesz się zamienić - z malą dopłatą :dance:z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Czarny kolorek - moj ulubiony Fele to chyba 18' z tego co czytałem -wzór mi sie nie podoba ale i tak wygladaja wporzadku-ekektownie :> ...a co z felami Mam - 17 ??? Ogolnie piękny Dieselek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Piekna! Masz takie same swiatelka do jazdy dziennej jak ja.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Ładny sedanik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 o ja pierdzile zarąbiste , nie chcesz się zamienić - z malą dopłatą :dance:z mojej strony heh fele beda nie dlugo do sprzedania musze znalezc tylko cos co mi sie bedzie podobac w 17 [br]Dopisany: 17 Lipiec 2007, 13:44 _________________________________________________ Czarny kolorek - moj ulubiony Fele to chyba 18' z tego co czytałem -wzór mi sie nie podoba ale i tak wygladaja wporzadku-ekektownie :> ...a co z felami Mam - 17 ??? Ogolnie piękny Dieselek fele kupione, bardzo mi sie podobaja, ale cos mi sie nie widza na moim autku.... wiec je sprzedaje i dalej bede szukac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Oh angela Twoja furka mnie onieśmiela A tak serio to bardzo ładna.Felgi miodzio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 fele kupione, bardzo mi sie podobaja, ale cos mi sie nie widza na moim autku.... wiec je sprzedaje i dalej bede szukac Mi to by sie widziały alu w chromie na lusto w Twoim pocisku Te mamy były ok ..tylko tez w chromie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Skad wytrzasnoles takie zarabiste foty...... ooo te ostatnie mi sie podobaja oczywiscie wszystkie propozycje dotyczace zmniam w mojej mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 zarabiste -taaa nie nabijaj sie z tej strony : http://www.at-fahrzeugtechnik.de/cgi-bin/felgen.pl?id= t te ostatnie to Tomasony : http://allegro.pl/item215673417_tomason_mercedes_audi_seat_vw_8x17_5x112_okazja.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 czarna super sie prezentuje :th: wrzuc fotki środka mam tylko te jedna marna fotke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi