mcm Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 sorry angela za to ałeś ale jestem po paru głębszych i czytając, kilka informacji mi umyka
angela Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Opublikowano 14 Maja 2008 sorry angela za to ałeś ale jestem po paru głębszych i czytając, kilka informacji mi umyka wybaczam.....
inco Opublikowano 17 Maja 2008 Opublikowano 17 Maja 2008 angela ty masz moze rejestracje RPZ.....? bo ciekaw jestem czy to ciebie widzalem
angela Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Opublikowano 17 Maja 2008 angela ty masz moze rejestracje RPZ.....? bo ciekaw jestem czy to ciebie widzalem Nie.....ja mam rejestracje....TPI..... Ale jak jestes z Rzeszowa...to duze prawdopodobienstwo jest,ze mogles mnie tam widziec..... :>
inco Opublikowano 17 Maja 2008 Opublikowano 17 Maja 2008 hehe ale myslalem ze to wlasnie ty bo tez ladna czarna b5 z takimi felgami i nowymi lampami z przodu... i kierowniczka w srodku
blind1 Opublikowano 17 Maja 2008 Opublikowano 17 Maja 2008 angela autko z.....fajne moze tylko jakies koncowy na wydech i bedzie super,ogolnie rewela :th:
proste Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 tylko pozostaje pozazdroscic i pogratulowac super furki
slaweq Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 Fajna ta furka fajna Czasami troszke mocy brakuje, ale to ogolnie daje rade
audi.wielun Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Fura odlotowa, daj może jeszcze więcej PS i nowy wydech, 200% normy będzie przekroczone!!! Gratulacje robi wrażenie
rafalekx Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 jest piekna pozdrawiam Właścicielka czy jej audiczka? Rozwiń swoją wypowiedź angela ja bym coś z grillem zrobił Może sobie sprawisz eSowy albo poliftowy? poliftowy zabierz Sławkowi
slaweq Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 angela ja bym coś z grillem zrobił Może sobie sprawisz eSowy albo poliftowy? poliftowy zabierz Sławkowi Oddam swoj poliftowy grill w zamian za kółka Ciekawe co Angel na to
rafalekx Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 Oddam swoj poliftowy grill w zamian za kółka Ciekawe co Angel na to A to Ty jeszcze kółek nie kupiłeś angela daj mu jakieś pokryte rdzą stalówki za ten grill
angela Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Opublikowano 7 Lipca 2008 angela ja bym coś z grillem zrobił Może sobie sprawisz eSowy albo poliftowy? poliftowy zabierz Sławkowi Oddam swoj poliftowy grill w zamian za kółka Ciekawe co Angel na to nie ma sprawy slonce dawaj gril a ja dam Ci zimowki na stalowkach :polew: ( nie mowiles o jakie kolka chodzi )
A3 Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 A jak się miewa naprawa audiolki?bo chyba coś się popsuło jak dobrze pamiętam
slepy Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 Angela jak sie spisuja felgi, bo nosze sie zamiarem kupna takich właśnie tylko mnie to ET odstrasza, a na mniejszym trudno dostac..
angela Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Opublikowano 7 Lipca 2008 Angela jak sie spisuja felgi, bo nosze sie zamiarem kupna takich właśnie tylko mnie to ET odstrasza, a na mniejszym trudno dostac.. spisuja sie rewelacyjnie ja jakbym miala kupowac takie felgi jeszcze raz, to nawet minuty bym sie nie zastanawiala zaloz tak jak ja dystanse 10mm i bedzie git......
Rekomendowane odpowiedzi