dansli Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 hyba sie rozlecial spaw na torsenie to kto to spawał ze to nie wytrzymało przecież latwiejszego spawania zak zalać wszystko to chyba nie ma ;p btw czekamy wszyscy z niecierpliwością na filmik !!! wrzuc cos wreszcie swoja droga oryginalny pomysł RWD +
Miszka82 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 ja tam zaczynam wątpić w to RWD - co za problem nagrać 15 sekundowy filmik i go wrzucić
kubson Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Ja od początku wątpię bo żeby kilku sekundowego filmika nie nagrać...
krzysiek23 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 a co ma nagrywac jak auto nie jezdzi dobrze, przeciez pisze ze spaw puscil,i auto sie grzeje.................nie ktorzy dlugo ogarniaja takie rzeczy jak zdjecie lub film bo im sie poprostu nie chce lub nie maja czasu..takze dajcie mu spokuj znajdzie czas to wrzuci
sołtys85 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Piszę bo chce zobaczyć filmik i nie moge sobie pozwolić, żeby to przegapić
cichusz Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2010 ja nic nikomu nie musze nic udowadniac. auto aktualnie stoi. wymiana pompy wody nio i wlasnie w projekcie odcinka tylnej sekcji hamulcowej. jeli chodzi o spaw na torsenie jest ok. urwalo sruby laczace torsen z walem. :> za badzo dostala w dziure.
dansli Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 to na pewno masz cos mi sie wydaje ze za często CI sie sypią te części.... albo silnik jakis z 8 litrów i za duzo mocy? albo jakies zdziorbo to auto
cichusz Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2010 w moich rekcach zaden samochod nie bedzie wiecznie dobry. dla mnie samochod ma jedzic. ma spelniac moje wymagania. samochody z moich rak ida prosto na zyletki
Borisem Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 :gwizdanie: Żalisz sie czy chwalisz?
cichusz Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2010 :gwizdanie: Żalisz sie czy chwalisz? sam nie wiem[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2010, 19:41_________________________________________________nie zakładam nowego wątku tylko pisze tu. rozlecialo mi sie łożysko na wale. po czym urwalo mi sruby mocujace wal ze skrzynia. spaw na torsenie OK. kto wie jakie tam jest lozysko???? sprawdzalem w ETCE i nic.
lapek85 Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 pozatym AHH to klepkot a nie benz.... :gwizdanie:
michu93 Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 a co klekot już nie da rady ciągnąć na tył? :gwizdanie:
lapek85 Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 a co klekot już nie da rady ciągnąć na tył? :gwizdanie: to jesli autor myli ahh-klekota z 2.8 PB to juz widze jego naped na tył
michu93 Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 a co klekot już nie da rady ciągnąć na tył? :gwizdanie: to jesli autor myli ahh-klekota z 2.8 PB to juz widze jego naped na tył AAH miało być chyba
lapek85 Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 tak, tak czy siak, ja nie wierze w to cudo z napędem RWD
Rekomendowane odpowiedzi