Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AHH] Zamiast quattro RWD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No w końcu sie pochwaliłeś :kox: , ale do tego modu musisz zrobic cos z zawieszeniem, bardziej usztywnić je

Opublikowano

Dzik

Opublikowano

faktycznie wyglada jak jakies 1.6.Czekawie na jak dlugo wystarczy te nowe,,serduszko''

Opublikowano

Ja pier**le, jak można tak auto katować ? Kup se BMW :wallbash:

Opublikowano

Wkońcu filmik :good:

Myślałem że ten napęd robisz żeeby czasami sobie bokiem pośmigać a nie że bedziesz go tak butował na okrągło ale to Twoj samochód Twoja sprawa :decayed:

Opublikowano

Bokiem to on może i mógł latać ale z Q..

Opublikowano

Co wy sie czepiacie, chcieliscie filmik a teraz krytykujecie, jak miał wam pokazać inaczej działanie samego tylnego napędu :wallbash: chyba tylko w ten sposób bo inaczej były by krzyki ze fake :gwizdanie:

Zobaczcie na ten filmik co wyżej wkleiłem jak sobie A4 radzi z tylnym napedem w drifcie :notworthy:

Opublikowano

tak ale żeby przywiązywać auto do drzewa i palić gumę to już lekka przesada :wallbash:

Opublikowano

tak ale żeby przywiązywać auto do drzewa i palić gumę to już lekka przesada :wallbash:

no z tym to fakt, na poczatku myślałem że to jakis filmik nie znaszych ziem, ale teraz obejrzałem... :wallbash: gorsze niz słynne "daj mu" :wallbash:

i nie ma co sie dziwić że potem trzeba silnika szukać :gwizdanie: pomysł z RWD :good: ale sposób użytkowania :thumbdown:

Opublikowano

Przy drzewie jeszcze 4 koła ciągły :D

Opublikowano

Zamknales usta niedowiarkom.

Nie mniej jednak moim zdaniem pomysl slaby... bo to auto nigdy nie bedzie jezdzic jak BMW.

Opublikowano

Flyer widziałes film od Kowi driftować sie da :tongue4:

Opublikowano

po prostu ten projekt wymaga konkretnego silnika :naughty:

Opublikowano

hehehehehe, kolo wsadził sobie taki silnik a na listwy drzwiowe pożałował ;-)

Opublikowano

po prostu ten projekt wymaga konkretnego silnika :naughty:

Ale rzeźba. Ta A4 to niezły złom, przynajmniej jeśli chodzi o budę.

Opublikowano

RWD fajna sprawa, trakcja itp ale jakoś w audi to do mnie nie przemawia, quattro to quattro

Opublikowano

ja teraz szukam serduszka 4.2 od s8 lub s6 w manualu. ciezka sprawa albo za duza cena jak dla mnie. w ostatecznosci zwykly 4.2 300koni