Buba Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 ja zamawiam pierwszy przejazdzke jak dzisiaj na spota przyleci z nowym softem
Reniu Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Piekna maszyna Ja nie bardzo umiem umieszczać zdjęcia i w jakim formacie powinny być żebyście je porządnie obejrzeli. To pierwszy mój taki wyczyn z nowym tematem :> :> :> Tutaj masz wszystko wyjaśnione: http://www.a4-klub.pl/smf/jak_wklejac_zdjecia_na_forum-t27936.0.html
moskal Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Ja nie bardzo umiem umieszczać zdjęcia i w jakim formacie powinny być żebyście je porządnie obejrzeli. To pierwszy mój taki wyczyn z nowym tematem :> :> :> 1.wchodzisz na: www.imageshack.us 2.wybierasz : "Browse" - otwiera ci sie zawartość twojego twardzie 3.wybierasz zdjęcie i wciskasz "prześlij teraz" 4.czekasz aż sie załaduje 5.no i masz po lewej miniaturke zdjęcia a niżej pod nim :Linki do udostępnienia Twojego obrazu: wybierasz linka "kod forum" i przeklejasz go do pisanego posta na naszym forum , jak juz przekleisz to w okienku pisanej wiadomości na forum wciśnij sobie "podgląd" zeby sprawdzić czy wszystko gra
Buba Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Ja nie bardzo umiem umieszczać zdjęcia i w jakim formacie powinny być żebyście je porządnie obejrzeli. To pierwszy mój taki wyczyn z nowym tematem :> :> :> 1.wchodzisz na: www.imageshack.us 2.wybierasz : "Browse" - otwiera ci sie zawartość twojego twardzie 3.wybierasz zdjęcie i wciskasz "prześlij teraz" 4.czekasz aż sie załaduje 5.no i masz po lewej miniaturke zdjęcia a niżej pod nim :Linki do udostępnienia Twojego obrazu: wybierasz linka "kod forum" i przeklejasz go do pisanego posta na naszym forum , jak juz przekleisz to w okienku pisanej wiadomości na forum wciśnij sobie "podgląd" zeby sprawdzić czy wszystko gra ty sie nie podniecaj tylko przyjedz na spota to sam obejrzysz
kokos Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 http://picasaweb.google.pl/kokos15555/RS4ByCANTONA#5474519233219782018 lata lepiej niz wyglada,a zawias to mistrzostwo
Coleman Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 ale bestia piekna wrecz urocza niech sie sprawuje i dbaj o taki skarb
wojciu0308 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 http://picasaweb.google.pl/kokos15555/RS4ByCANTONA#5474519233219782018 lata lepiej niz wyglada,a zawias to mistrzostwo nie no za***ista. ale moim zdaniem moglbys pomyslec nad pomalowaniem OOOO na grilu w np satynie zeby bylo go troche widac
Cristoforo Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 zawias to nie zmodyfikowany bilstein :gwizdanie:
jozek726 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 :slina: :slina: czekamy na lepsze foto
cantona Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zawias jest tajemnicą firmy P&M Motorsport, która jest winna wszystkim modyfikacjom w tym aucie. W zawias są wrzucone jeszcze power flexy, czyli w drążkach nie ma tradycyjnych gumek tylko ulepszone gumki . Zaraz pokombinuje jak umieścić zdjęcie
bajk Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Robi robotę czarnuch. Powodzenia na strojeniu.
PIXI Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 O k*rwa ....ale to śmiga (powyżej 5 tyś obrotów ściąga skórę z twarzy ), jeszcze mi się nogi i ręce trzęsą po rundce Wyobrażam sobie jak te bydle wystroisz co to będzie Wielki szacun za projekt i realizację Piotrek Btw : muszę poćwiczyć na siłowni bo od wciskania sprzęgła zakwasy mi się porobiły
soolek Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 O k*rwa ....ale to śmiga (powyżej 5 tyś obrotów ściąga skórę z twarzy ), jeszcze mi się nogi i ręce trzęsą po rundce Wyobrażam sobie jak te bydle wystroisz co to będzie Wielki szacun za projekt i realizację Piotrek Btw : muszę poćwiczyć na siłowni bo od wciskania sprzęgła zakwasy mi się porobiły Runde wkoło filara żabką zrobił i już się chwali
cantona Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2010 Robi robotę czarnuch. Powodzenia na strojeniu. po strojeniu masz przewózkę
kokos Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
PIXI Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 O k*rwa ....ale to śmiga (powyżej 5 tyś obrotów ściąga skórę z twarzy ), jeszcze mi się nogi i ręce trzęsą po rundce Wyobrażam sobie jak te bydle wystroisz co to będzie Wielki szacun za projekt i realizację Piotrek Btw : muszę poćwiczyć na siłowni bo od wciskania sprzęgła zakwasy mi się porobiły Runde wkoło filara żabką zrobił i już się chwali Adrian Ty to musisz zawsze zepsuć wszystko
Rekomendowane odpowiedzi