pet3r Opublikowano 13 Lipca 2006 Opublikowano 13 Lipca 2006 ja mam nieoryginalny alarm i pilot i domykanie szyb z pilota nie dziala... tak samo otwieranie przy przytrzymaniu kluczyka w pozycji 'otworz'. dziala za to domykanie szyb przy przytrzymaniu kluczyka w pozycji 'zamknij'
Gość Murzyn Opublikowano 13 Lipca 2006 Opublikowano 13 Lipca 2006 Murzyn, no fakt...patrzylem po swoim ze w 00 juz wiekszosc miala zapomnialem ze A4 sa od 94r a wtedy to naprawde bylo cos wyjatkowego
pawelbig4 Opublikowano 13 Lipca 2006 Opublikowano 13 Lipca 2006 U mnie działaja :mrgreen: J a juz to wiedziałem od dawna . Powiem wiecej taka funkcja jesy tez w golfach III i w paskach no i wiadomo A3 A6 . i prado podobnie jesli ktos mam szyber dach to powinien mu sie równiez zamknac i otworzyc (niejestem peniwe czy w A4 wystepuje ta fukcja wiem ze w Golfie III jest) Pozdrawiam
Gość Murzyn Opublikowano 13 Lipca 2006 Opublikowano 13 Lipca 2006 prado podobnie jesli ktos mam szyber dach to powinien mu sie równiez zamknac i otworzyc zamyka sie, ale nie otwiera
baskecior Opublikowano 13 Lipca 2006 Opublikowano 13 Lipca 2006 zamykanie i otwieranie szybek z kluczyka dziala Szkoda ze tyl mam na korbę i brak szyberdachu. sorry basket nie ten przycisk wcisnale i zedytowalem twojego posta zamiast zacytowac .. spanky Spoko. Nie gniewam się :twisted: Basket.
wojtas-audi Opublikowano 13 Lipca 2006 Opublikowano 13 Lipca 2006 i otwieranie szybek z kluczyka dziala To w takim razie czemu np u mnie zamykanie z kluczyka dziala a otwieranie nie ?? :roll:
baskecior Opublikowano 13 Lipca 2006 Opublikowano 13 Lipca 2006 i otwieranie szybek z kluczyka dziala To w takim razie czemu np u mnie zamykanie z kluczyka dziala a otwieranie nie ?? :roll: Moze problem z instalacją ?
spanky Opublikowano 13 Lipca 2006 Opublikowano 13 Lipca 2006 i otwieranie szybek z kluczyka dziala To w takim razie czemu np u mnie zamykanie z kluczyka dziala a otwieranie nie ?? :roll: Moze problem z instalacją ? ale jaki ... dziala w jedna nie dziala w druga ... :?: troszke dziwne ... moze takie wersje tez byly .... :?: ;-)
baskecior Opublikowano 13 Lipca 2006 Opublikowano 13 Lipca 2006 i otwieranie szybek z kluczyka dziala To w takim razie czemu np u mnie zamykanie z kluczyka dziala a otwieranie nie ?? :roll: Moze problem z instalacją ? ale jaki ... dziala w jedna nie dziala w druga ... :?: troszke dziwne ... moze takie wersje tez byly .... :?: ;-) Trzeba popatrzeć na schemat, ale imo powinno dzialac w obie strony.
adadur Opublikowano 14 Lipca 2006 Opublikowano 14 Lipca 2006 ... i brak szyberdachu. Na co ci ten szyberdach??? co by czółko zjarać, jak jest klima to to zbędny bajer
Lukas Opublikowano 14 Lipca 2006 Opublikowano 14 Lipca 2006 no u mnie jest tak samo jak u wojtasa zamykanie dziala otwieranie juz nie
Wihajster Opublikowano 14 Lipca 2006 Opublikowano 14 Lipca 2006 ciekawe u mnie dziala w obie strony :mrgreen:
adadur Opublikowano 14 Lipca 2006 Opublikowano 14 Lipca 2006 Co do modułu komfotu i otwierania szybek: Otwieranie auta działa z kilkunastu metrów a modół komfortu ze względów bezpieczeństaw zadziała z bespośredniej odległości przy aucie chyba max. do 2-3m. Więc jęsli ktoś to sprawdza to stająć przy samym aucie. Otwieranie/zamykanie trwa do momentu aż puścimy przycisk na pilocie. Swoją droga alarm mam podłączony pod to i jak mam puszczone szybki to przy zazbrajaniu idą do góry na pełne zamknięcie i dlatego kożystam tylko z otwierania szybek na pilota.
Wihajster Opublikowano 14 Lipca 2006 Opublikowano 14 Lipca 2006 mi to dziala w obie strony z duzej odleglosci bez klopotu
Hugo Opublikowano 14 Lipca 2006 Opublikowano 14 Lipca 2006 mi to dziala w obie strony z duzej odleglosci bez klopotu U mnie tak samo
baskecior Opublikowano 14 Lipca 2006 Opublikowano 14 Lipca 2006 ... i brak szyberdachu. Na co ci ten szyberdach??? co by czółko zjarać, jak jest klima to to zbędny bajer Widzisz ... jadac wieczorkiem przez las lub powoli w trasie wole miec otwarty dach niz sie dusic nawet z klimą
Gość Murzyn Opublikowano 14 Lipca 2006 Opublikowano 14 Lipca 2006 ... i brak szyberdachu. Na co ci ten szyberdach??? co by czółko zjarać, jak jest klima to to zbędny bajer Widzisz ... jadac wieczorkiem przez las lub powoli w trasie wole miec otwarty dach niz sie dusic nawet z klimą syzberdach to naprawde swietny wynalazek...uchylasz minimalnie szyber i szybki i robi sie przyjemny wiaterek
bratpit Opublikowano 14 Lipca 2006 Opublikowano 14 Lipca 2006 Heh i u mnie też to jest i nawet działa w obie strony . Super i znowu się coś dowiedziałem
dark79 Opublikowano 14 Lipca 2006 Opublikowano 14 Lipca 2006 no u mnie jest tak samo jak u wojtasa zamykanie dziala otwieranie juz nie to jest tak że w pierwszych wersjach komfortu nie było otwierania tylko domykanie, przetestowane na wielu A4kach z '95/'96, u mnie to samo,domyka a nie otwiera
Rekomendowane odpowiedzi