Madas Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Będą kwatery lub domki 2 osobowe... ?? :gwizdanie: będą,ale mało i tylko w pensjonacie domki są 6 osobowe,na dole 2 spania i na górze dwa pokoiki dwuosobowe,raczej na tego typu samotnie trzeba liczyć Moge dać małą łapówke za 2 osobowy pokój... my lubimy samotnie a nie że ktoś pomyli całkiem przypatkiem sypialnie... :gwizdanie: nie marudź ... zapakują Cię z samymi laskami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 No a do chaty z buta polece hahah bo mnie moja ukamieniuje :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 No a do chaty z buta polece hahah bo mnie moja ukamieniuje :polew: Nie marudź... Jedziesz na zlot, a nie na miesiąc miodowy... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 No a do chaty z buta polece hahah bo mnie moja ukamieniuje :polew: Nie marudź... Jedziesz na zlot, a nie na miesiąc miodowy... :gwizdanie: Dokładnie.Trzeba się integrować :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 coś widzę że szykuje się pierwszego dnia integracja przez duże "I" :bicz3: a na drugi dzień pozostanie wielkie "O" :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 my lubimy samotnie a nie że ktoś pomyli całkiem przypatkiem sypialnie... :gwizdanie: na zlotach to norma - przygotuj się psychicznie :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 a czy ktoś zauważył, że drugiego dnia mamy BAL PRZEBIERAŃCÓW!!?? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Będą kwatery lub domki 2 osobowe... ?? :gwizdanie: będą,ale mało i tylko w pensjonacie domki są 6 osobowe,na dole 2 spania i na górze dwa pokoiki dwuosobowe,raczej na tego typu samotnie trzeba liczyć Moge dać małą łapówke za 2 osobowy pokój... my lubimy samotnie a nie że ktoś pomyli całkiem przypatkiem sypialnie... :gwizdanie: nie marudź ... zapakują Cię z samymi laskami taa z Poźkiem, Ivem, i inyymi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Będą kwatery lub domki 2 osobowe... ?? :gwizdanie: będą,ale mało i tylko w pensjonacie domki są 6 osobowe,na dole 2 spania i na górze dwa pokoiki dwuosobowe,raczej na tego typu samotnie trzeba liczyć Moge dać małą łapówke za 2 osobowy pokój... my lubimy samotnie a nie że ktoś pomyli całkiem przypatkiem sypialnie... :gwizdanie: nie marudź ... zapakują Cię z samymi laskami taa z Poźkiem, Ivem, i inyymi :gwizdanie: szkoda, że ty nie jedziesz bo była byś pierwszą damą zlotu :gwizdanie: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Będą kwatery lub domki 2 osobowe... ?? :gwizdanie: będą,ale mało i tylko w pensjonacie domki są 6 osobowe,na dole 2 spania i na górze dwa pokoiki dwuosobowe,raczej na tego typu samotnie trzeba liczyć Moge dać małą łapówke za 2 osobowy pokój... my lubimy samotnie a nie że ktoś pomyli całkiem przypatkiem sypialnie... :gwizdanie: nie marudź ... zapakują Cię z samymi laskami taa z Poźkiem, Ivem, i inyymi :gwizdanie: szkoda, że ty nie jedziesz bo była byś pierwszą damą zlotu :gwizdanie: :kox: i tak nie jesteś w moim typie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Będą kwatery lub domki 2 osobowe... ?? :gwizdanie: będą,ale mało i tylko w pensjonacie domki są 6 osobowe,na dole 2 spania i na górze dwa pokoiki dwuosobowe,raczej na tego typu samotnie trzeba liczyć Moge dać małą łapówke za 2 osobowy pokój... my lubimy samotnie a nie że ktoś pomyli całkiem przypatkiem sypialnie... :gwizdanie: nie marudź ... zapakują Cię z samymi laskami taa z Poźkiem, Ivem, i inyymi :gwizdanie: szkoda, że ty nie jedziesz bo była byś pierwszą damą zlotu :gwizdanie: :kox: i tak nie jesteś w moim typie ... wiem wiem...ale warchoły już lepiej :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Kurcze bałem się, że będzie do doopy - a okazało się, że zdjęcia całkiem niezłe Bieńkowi wyszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Kurcze bałem się, że będzie do doopy - a okazało się, że zdjęcia całkiem niezłe Bieńkowi wyszły podrasował w Photoshopie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 ja wygląda sprawa z tymi pokojami/domkami? ile jest 2, 4, 6 osobowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 56 miejsc w pokojach 2 i 4 osobowych.Reszta w domkach,ktore sa 6 osobowe.2 zamykane sypialnie i kanapa,lub 2 lozka na dole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 wszystkim. Jeśli można to chciałbym spytać jak będą dzielone miejscówki w/g zasług :gwizdanie:, znajomości , grubości portfela czy uczestniczenia w życiu klubu . Jeśli to ostatnie to ja z Kasią chyba na ławeczce przed ośrodkiem :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 wszystkim. Jeśli można to chciałbym spytać jak będą dzielone miejscówki w/g zasług :gwizdanie:, znajomości , grubości portfela czy uczestniczenia w życiu klubu . Jeśli to ostatnie to ja z Kasią chyba na ławeczce przed ośrodkiem :polew: Tak po prawdzie to ja to ustalam. A profil Kasi na NK podeślesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 wszystkim. Jeśli można to chciałbym spytać jak będą dzielone miejscówki w/g zasług :gwizdanie:, znajomości , grubości portfela czy uczestniczenia w życiu klubu . Jeśli to ostatnie to ja z Kasią chyba na ławeczce przed ośrodkiem :polew: Tak po prawdzie to ja to ustalam. A profil Kasi na NK podeślesz ? tak,to prawda to już taka zlotowa tradycja ,ławeczki i murki wokół ośrodka są w gestii Poźka vel skoczka :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 jak w wojsku - młodzi mają zawsze prz......bane !!!! :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 wszystkim. Jeśli można to chciałbym spytać jak będą dzielone miejscówki w/g zasług :gwizdanie:, znajomości , grubości portfela czy uczestniczenia w życiu klubu . Jeśli to ostatnie to ja z Kasią chyba na ławeczce przed ośrodkiem :polew: Tak po prawdzie to ja to ustalam. A profil Kasi na NK podeślesz ? tak,to prawda to już taka zlotowa tradycja ,ławeczki i murki wokół ośrodka są w gestii Poźka vel skoczka :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi