Adas Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 O proszę jak się wszyscy rozkręcili :> mam pytanko ktoś jedzie od strony Szczecina?? bo ja jadę samemu a fajnie by było się pod kogoś po drodze podłączyć i razem polecieć Jak każdy będzie miał z dwa promile to żadna pogoda nie będzie przeszkadzała wpadnij rano do Poznania to pojedziemy razem w paru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 he he jak się do paliwka dołożysz nie ma sprawy mogę nawet twój bagaż zabrać bo jadę sam Nie wiecie o której będziecie w Sławnie?? bo tam bym mógł się z wami spotkać i przyłączyć do grupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Z pogodą c**jnia - ma padać. Przynajmniej w piątek... sobota i niedziela będzie słońce (...ale na zachodzie ). ...zresztą czy to ważne. I tak będzie za***iście kazdy pozoltym sztormiaku i do przodu bedę tak stał pił piwko i lał do morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 ktoś się w Piątek wybiera z Wawy - np około 18-19? o tej to już chyba warto być w Jaro... najeb.... ym :gwizdanie: No było by mi za dobrze, firma o mnie dba żebym nie miał za dużo wolnego czasu, stąd wyjeżdzam z wawy dopiero o 18 w piątek :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 ktoś się w Piątek wybiera z Wawy - np około 18-19? o tej to już chyba warto być w Jaro... najeb.... ym :gwizdanie: No było by mi za dobrze, firma o mnie dba żebym nie miał za dużo wolnego czasu, stąd wyjeżdzam z wawy dopiero o 18 w piątek :gwizdanie: no to chójnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Panowie... jedzie ktoś ze Skandynawii na zlot? Szwecja, Norwegia? bo potrzebuję stamtąd coś kupić... No to się spóźniłeś no.....wróciłam w poniedziałek. A co potrzebujesz? Może mój luby da radę Ci to "coś" kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Najlepszy gazer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Najlepszy gazer hyhyh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Co z tym zlotem, gdzie jakaś relacja live :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1001 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Co z tym zlotem, gdzie jakaś relacja live :?: jeszcze się nie zaczęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Co z tym zlotem, gdzie jakaś relacja live :?: a ty kórwa wipie nie jedziesz ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1001 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Co z tym zlotem, gdzie jakaś relacja live :?: a ty kórwa wipie nie jedziesz ????? się wykręcił tak jak połowa "ważnych" tego klubu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Co z tym zlotem, gdzie jakaś relacja live :?: A Ty co już nawalony ?? Jutro po południu coś napiszemy Ja startuję z Lublina o 4.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Co z tym zlotem, gdzie jakaś relacja live :?: A Ty co już nawalony ?? Jutro po południu coś napiszemy Ja startuję z Lublina o 4.00 Przestrzeń powietrzną już zarezerwowałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Panowie... jedzie ktoś ze Skandynawii na zlot? Szwecja, Norwegia? bo potrzebuję stamtąd coś kupić... No to się spóźniłeś no.....wróciłam w poniedziałek. A co potrzebujesz? Może mój luby da radę Ci to "coś" kupić jakieś drożdże TURBO... do wina podobno... z Norwegii ostatnio brałem ale podobno w Szwecji tez pędzą... jakby co to ze 4 sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Co z tym zlotem, gdzie jakaś relacja live :?: A Ty co już nawalony ?? Jutro po południu coś napiszemy Ja startuję z Lublina o 4.00 Przestrzeń powietrzną już zarezerwowałeś ? a ty czemu nie jedziesz ????? do Poźka tez miałes przyjechać i pi.zda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Co z tym zlotem, gdzie jakaś relacja live :?: A Ty co już nawalony ?? Jutro po południu coś napiszemy Ja startuję z Lublina o 4.00 Przestrzeń powietrzną już zarezerwowałeś ? Wszystko mi się przekłada z wyjazdem do wawy. Nie jadę bo ...NIE a ty czemu nie jedziesz ????? do Poźka tez miałes przyjechać i pi.zda Wszystko mi się przekłada z wyjazdem do wawy i nie do poźka tylko do siebie na kwadrat w wawie. Na zlot nie jadę bo ...... nie mam weny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Co z tym zlotem, gdzie jakaś relacja live :?: A Ty co już nawalony ?? Jutro po południu coś napiszemy Ja startuję z Lublina o 4.00 Przestrzeń powietrzną już zarezerwowałeś ? Wszystko mi się przekłada z wyjazdem do wawy. Nie jadę bo ...NIE a ty czemu nie jedziesz ????? do Poźka tez miałes przyjechać i pi.zda Wszystko mi się przekłada z wyjazdem do wawy i nie do poźka tylko do siebie na kwadrat w wawie. Na zlot nie jadę bo ...... nie mam weny cienias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Mi wyskoczyl jeszcze jakis termin w Piatek o 8.00 tak ze mozliwe ze dopiero o 10.00 wyjade, czyli powinniwnem byc kolo 18.00 ( a planowalem byc juz wczesnym poludniem.... ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mushu Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8322528,Deszcze_tylko_do_weekendu__Od_wtorku_cieplo_i_slonecznie.html tylko czemu od wtorku właśnie Warszawka jakoś organizuje się bo ja będę jechał z Płońska to mogę dołączyć się do peletonu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi