Skocz do zawartości
IGNOROWANY

VIII Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska - dyskusje

Bieniek

Rekomendowane odpowiedzi

O proszę jak się wszyscy rozkręcili :> mam pytanko ktoś jedzie od strony Szczecina?? bo ja jadę samemu a fajnie by było się pod kogoś po drodze podłączyć i razem polecieć

Jak każdy będzie miał z dwa promile to żadna pogoda nie będzie przeszkadzała :tongue4:

wpadnij rano do Poznania to pojedziemy razem w paru :naughty:

he he jak się do paliwka dołożysz nie ma sprawy :tongue4: mogę nawet twój bagaż zabrać bo jadę sam :)

Nie wiecie o której będziecie w Sławnie?? bo tam bym mógł się z wami spotkać i przyłączyć do grupy :)

Z pogodą c**jnia - ma padać. Przynajmniej w piątek... sobota i niedziela będzie słońce (...ale na zachodzie :wallbash:).

...zresztą czy to ważne. I tak będzie za***iście :good:

kazdy pozoltym sztormiaku i do przodu :decayed::good:

bedę tak stał pił piwko i lał do morza :kox:

ktoś się w Piątek wybiera z Wawy - np około 18-19?

o tej to już chyba warto być w Jaro... najeb.... ym :gwizdanie: :cool1:

No było by mi za dobrze, firma o mnie dba żebym nie miał za dużo wolnego czasu, stąd wyjeżdzam z wawy dopiero o 18 w piątek :gwizdanie:

ktoś się w Piątek wybiera z Wawy - np około 18-19?

o tej to już chyba warto być w Jaro... najeb.... ym :gwizdanie: :cool1:

No było by mi za dobrze, firma o mnie dba żebym nie miał za dużo wolnego czasu, stąd wyjeżdzam z wawy dopiero o 18 w piątek :gwizdanie:

no to chójnia :thumbdown:

Panowie... jedzie ktoś ze Skandynawii na zlot? Szwecja, Norwegia? bo potrzebuję stamtąd coś kupić...

No to się spóźniłeś no.....wróciłam w poniedziałek. A co potrzebujesz? Może mój luby da radę Ci to "coś" kupić :evil:

Co z tym zlotem, gdzie jakaś relacja live :?:

a ty kórwa wipie nie jedziesz ?????

się wykręcił tak jak połowa "ważnych" tego klubu :gwizdanie:

A Ty co już nawalony ?? Jutro po południu coś napiszemy :decayed: Ja startuję z Lublina o 4.00 :kox:

A Ty co już nawalony ?? Jutro po południu coś napiszemy :decayed: Ja startuję z Lublina o 4.00 :kox:

Przestrzeń powietrzną już zarezerwowałeś ?

Panowie... jedzie ktoś ze Skandynawii na zlot? Szwecja, Norwegia? bo potrzebuję stamtąd coś kupić...

No to się spóźniłeś no.....wróciłam w poniedziałek. A co potrzebujesz? Może mój luby da radę Ci to "coś" kupić :evil:

jakieś drożdże TURBO... do wina podobno... z Norwegii ostatnio brałem ale podobno w Szwecji tez pędzą... jakby co to ze 4 sztuki :)

a ty czemu nie jedziesz ????? do Poźka tez miałes przyjechać i pi.zda :thumbdown:

Wszystko mi się przekłada z wyjazdem do wawy. Nie jadę bo ...NIE

a ty czemu nie jedziesz ????? do Poźka tez miałes przyjechać i pi.zda :thumbdown:

Wszystko mi się przekłada z wyjazdem do wawy i nie do poźka tylko do siebie na kwadrat w wawie.

Na zlot nie jadę bo ...... nie mam weny :naughty::decayed:

Wszystko mi się przekłada z wyjazdem do wawy. Nie jadę bo ...NIE

Wszystko mi się przekłada z wyjazdem do wawy i nie do poźka tylko do siebie na kwadrat w wawie.

Na zlot nie jadę bo ...... nie mam weny :naughty::decayed:

cienias :decayed:

Mi wyskoczyl jeszcze jakis termin w Piatek o 8.00 tak ze mozliwe ze dopiero o 10.00 wyjade, czyli powinniwnem byc kolo 18.00 ( a planowalem byc juz wczesnym poludniem.... )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...