lilantoine Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 witam.mam pytanie jak w temacie,czy mozliwa jest wymiana starego kluczyka na taki jak w nowszych audi scyzoryk?
Gość Murzyn Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 tak - mozna zmienic nawet na "banana"
lilantoine Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Opublikowano 25 Lipca 2007 zadalem pytanie calkiem powaznie, chcialbym miec oryginalny kluczyk-scyzoryk bo jest po prostu wygodniejszy od tradycyjnego
Gość Murzyn Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 ale ja tez odpowiedzialem Ci zupelnie powaznie "banan" to nazwa kluczyka takiego jak np w najnowszym A6
lilantoine Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Opublikowano 25 Lipca 2007 acha,sorki,nie mialem pojecia.a orientujesz sie moze kto mmoglby pomoc mi w takiej zmianie?
Gość Murzyn Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 przreciez tam nie ma nic skompikowanego. Praktycznie kazdy kto dorabia kluczyki, nawet immo mozna przelozyc
wit.s Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 A jak chcesz zrobić przez jakąś firmę to możesz spróbować np tutaj, ja ich już testowałem i dają radę http://www.pogotowie-zamkowe.pl/index.php?id=foto
dizell Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 Ja ostatnio zmieniałem kluczyk na scyzoryk, całkowity koszt 110 zł . Kupiłem nowego ori "banana" na allegro od gościa który dorabia klucze, za 10 zł zamontował mi surowy grot pasujący do rocznika '95 , docięcie już u siebie 5 zł, przełożenie immo ze starego kluczyka i rogal na twarzy
lilantoine Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Opublikowano 26 Lipca 2007 mozesz dac mi namiar na goscia ktory takie "banany" sprzedaje?
Gość Murzyn Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 allegro - problem jest z przelozeniem plytki od centralnego ze starszego modelu
dizell Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 mozesz dac mi namiar na goscia ktory takie "banany" sprzedaje? Oczywiście: tel. 0 501 - 409 - 602, e-mail: [email protected]
lilantoine Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Opublikowano 26 Lipca 2007 dizell Ty miales jakis problem z centralnym?czy ten gosc jest z wawy?
Gość Murzyn Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 po 1 plytka ma inny ksztalt, po 2 guziki nie maja takiego samego rozstawu (minimalnie rozny) po 3 stara i nowa dzialaja na innych czestotliwosciach
DeeJay_Kill Opublikowano 28 Lipca 2007 Opublikowano 28 Lipca 2007 ja niedawno zafundowałem sobie scyzoryk. Miałem 1 kluczyk do samochodu, więc przełożyłem z niego immo, surowy grot+docięcie - 30 zł, Sterownik z dwoma pilotami typu scyzoryk - 90 zł. Podłączenie do pompki i kierunkowskazów - 30 min. Banan na twarzy - bazcenne;p Wiadomo, że nie jest to ori, no ale zawsze praktyczniejsze;) Jak ktoś chciałby się podłączać do pompki od centrala, to mogę podać kolory kabli, etc. Pozdrawiam.
tutusik Opublikowano 28 Lipca 2007 Opublikowano 28 Lipca 2007 ma ktos zdjecie tych bananow ? bo nie widzialem nigdy : P
Yelo Opublikowano 28 Lipca 2007 Opublikowano 28 Lipca 2007 www.dosometalking.com/images/banana.gif http://photos03.allegro.pl/photos/400x300/218/90/59/218905970_3[br]Dopisany: 28 Lipiec 2007, 21:10 _________________________________________________oto i banan...
Świerszczu Opublikowano 29 Lipca 2007 Opublikowano 29 Lipca 2007 Możesz fundnąć sobie taki zestawik: http://www.allegro.pl/item216440180__2_x_kluczyk_scyzoryk_audi_sterownik_hit_.html
TTom3k Opublikowano 29 Lipca 2007 Opublikowano 29 Lipca 2007 Jak murzyn pisal ze rozni sie immo w starych a nowych i jest ciezko przelorzyc stare immo do nowego pilota to jak to wkoncu robicie ? Trzeba docinac? kombinowac zeby spasowalo ?
malcolm25 Opublikowano 30 Lipca 2007 Opublikowano 30 Lipca 2007 Ja tez mam podobny problem. Mam klucz ale nie scyzoryk ktorym odpalam auto (jest z immo) i pilota (od VW Passata) ktorym tylko otwieram central. Teraz pytanko. Czy moge kupic pilota z czystym kluczem do dociecia, przelozyc z tego pilota od VW plytke, a klucz skopiowac z tego co odpalam fure??? Bedzie wtedy wszystko dzialac, tzn czy tym nowym kluczem odpale silnik, czy tylko otworze drzwi???
patgsm Opublikowano 30 Lipca 2007 Opublikowano 30 Lipca 2007 Jak murzyn pisal ze rozni sie immo w starych a nowych i jest ciezko przelorzyc stare immo do nowego pilota to jak to wkoncu robicie ? Trzeba docinac? kombinowac zeby spasowalo ? Jak masz "crypto 48" czyli taka "zarowke" to musisz uwazac bo jest krucha, latwo mozna to uszkodzic. Masz '97 wiec pewnie masz taka zwykla pastylke, ktora kazdy lepszy punkt dorabiania kluczy ci sklonuje bez wyciagania i bedziesz mial nowa do scyzoryka (jak chcesz zeby stary klucz nadal dzialal). Ja tez mam podobny problem. Mam klucz ale nie scyzoryk ktorym odpalam auto (jest z immo) i pilota (od VW Passata) ktorym tylko otwieram central. Teraz pytanko. Czy moge kupic pilota z czystym kluczem do dociecia, przelozyc z tego pilota od VW plytke, a klucz skopiowac z tego co odpalam fure??? Bedzie wtedy wszystko dzialac, tzn czy tym nowym kluczem odpale silnik, czy tylko otworze drzwi??? Zeby odpalic silnik potrzebny jest grot i immo, jak przelozysz/dolozysz/ imo do nowgo to bedzie dzialac, Co do bananowca... Srodeczek: Wkladka na immo: Plytka:
Rekomendowane odpowiedzi