slepy Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 A o której w Sączu spoty ? Rano muszę zrobić kilka bzdur przy aucie a po południu miałem gdzieś lecieć z rodzinką. o 16:wink:, to zrób sobie wycieczkę do sącza, lody mają za***iste:wink:, ja lecę rano na Słowacje, i potem wpadam do Sącza:wink: Światowy człowiek jesteś ;-) Mógłbyś zabrać opalarkę czy co tam masz do podgrzania lakieru do bagażnika ? Jakbym wpadł to może bym pożyczył zamiast zawracać Ci głowę któregoś wieczoru. Tylko nie obiecuje że będę w Sączu :/ nie mam tego w domu, w tygodniu wezmę z roboty:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 oka, to daj znać jak ją będziesz miał ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 ok:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Jakbyś sie Ogr nudził to wpadnij po drodze na Prokocim - chętnie oblookam legni setup na żywo Bo niewiem jak gwint ustawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Jakbyś sie Ogr nudził to wpadnij po drodze na Prokocim - chętnie oblookam legni setup na żywo Bo niewiem jak gwint ustawić nisko ;-) Nudzić się nie będę, chyba że któregoś wieczora, podsyłam Ci PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Jakbyś sie Ogr nudził to wpadnij po drodze na Prokocim - chętnie oblookam legni setup na żywo Bo niewiem jak gwint ustawić Piotrek najlepiej tak:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Poznasz moją żonę - pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Powolutku, pocichutku, chrup, chrup ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Powolutku, pocichutku, chrup, chrup ;-)http://img.tapatalk.com/d/14/05/30/u2emy5a5.jpg jakie et? parametry felg i opon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Podawalem juz ale masz: Felgi: 18/8.5 ET56 Opony: 215/40 Dystans przod: 17mm Dystans tyl: 20mm Narazie wisi na poziomie 60cm. Wiem ze jeszcze moznaby je wypchac, wstawic odboje na tyl itp itd ale narazie tak zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Powolutku, pocichutku, chrup, chrup ;-)http://img.tapatalk.com/d/14/05/30/u2emy5a5.jpg plastikowe szybko wypala, z metalowym gorzej, czekam aż mi się ułozy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Powolutku, pocichutku, chrup, chrup ;-)http://img.tapatalk.com/d/14/05/30/u2emy5a5.jpg plastikowe szybko wypala, z metalowym gorzej, czekam aż mi się ułozy Ty a co zrobiłeś z plastikami z przodu, bo mnie wnerwia ta dziura między blacha a plastikiem:thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Przerzucilem sie na wiekszy gabaryt. Teraz bede kolekcjonowal hample ;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Przerzucilem sie na wiekszy gabaryt. Teraz bede kolekcjonowal hample ;-))) Coś tam wynalazł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Masz foto wyzej. Ciagle tylko tyl stoi w miejscu :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Masz foto wyzej.Ciagle tylko tyl stoi w miejscu :-/ A bo byś Q kupił i byś miał pole do popisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Przerzucilem sie na wiekszy gabaryt. Teraz bede kolekcjonowal hample ;-)))http://img.tapatalk.com/d/14/06/04/8e5ejavu.jpg widze że Ci nie dadzą spokoju, jaka tarcza teraz 345? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 25 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 (edytowane) Przerzucilem sie na wiekszy gabaryt. Teraz bede kolekcjonowal hample ;-))) http://img.tapatalk.com/d/14/06/04/8e5ejavu.jpg widze że Ci nie dadzą spokoju, jaka tarcza teraz 345? No wlasnie, mialo byc pod 330 ale pewnie zaraz bym zalowal ze nie poszedlem dalej ;-) Nowy zimowy setup ;-)))) Naciapane z bagaznika ... Edytowane 26 Września 2014 przez OGr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Wariat Zrób kiedyś zdjęcie całej kolekcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 (edytowane) Wariat Zrób kiedyś zdjęcie całej kolekcji Hehe, kiedys wrzucalem na BT fotke, wyszlo cos 24 czy 26 opon + czesc na felgach ale cale szczescie czesc juz sprzedana ;-)))A tak BTW nie szukasz czasem opon 245/40 do swojego RSa ;-) ? Naciapane z bagaznika ... Edytowane 26 Września 2014 przez OGr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi