fantowski Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 I co ja mam Ci odpowiedzieć ;-) ? Liczę że nie zniszczy ;-) w cenie tych Rotiformów kupiłbyś Żonie dupowóz no i ja mu to samo mówie... niech kupi żonie auto a jeździ dalej na prosiakach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 I co ja mam Ci odpowiedzieć ;-) ? Liczę że nie zniszczy ;-) w cenie tych Rotiformów kupiłbyś Żonie dupowóz no i ja mu to samo mówie... niech kupi żonie auto a jeździ dalej na prosiakach Ty mi mówisz ze to koza i żebym zlazil niżej a na tych prosiakach nie ma jak, sam widziałeś. Naciapane z sedesu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasSWD Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Masz chyba wirusa na swojej stronie, bo mi przeglądarka blokuje dostęp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallsqn Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 po prostu japa opada na podłoge jak to widze, piękne auto zazdroszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Masz chyba wirusa na swojej stronie, bo mi przeglądarka blokuje dostęp jak przeglądarka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuklex Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Fajne autko, kolor jest super. Sam myślę nad glebą ale trochę boje się czy nie będzie zbyt sztywno. Co do wirusa na stronie to mi też na Chromie wywaliło "Na tej stronie została umieszczona treść od roybeth.com – znanego dystrybutora złośliwego oprogramowania. Wejście teraz na tę stronę najprawdopodobniej zainfekuje Twój komputer złośliwym oprogramowaniem." Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Prosiaki pojechały do Kutna i już nie wrócą. Szukam czegoś innego. ALUFELGI BRABUS MONOBLOCK 18 5x112 + OPONY KOMPLET (3359522163) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. FELGI ALU ORYGINAL AUDI A4 A6 A8 18 5x112 ET45 (3355067217) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ALUFELGI 18'' AUDI S-LINE ORYGINAŁ 5X112 235/40R18 (3364263246) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Te pierwsze mi ryją beret, ale te drugie też mi się podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 brabusy jak dla mnie najlepsze, tylko ja te środki znów pomalowalbym w kolor felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 te pierwsze fajne, ale dochodzą koszty na dystanse i śruby, opony na sezon, noi felga jakiej nie ma nikt, a flaty jak to flaty:wink: zakładasz i jezdzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Chyba pojadę obejrzeć te brabusy bliżej i przymierzyć na auto bo nie widziałem nigdzie na necie B5 z nimi na pokładzie. ---------- Post dopisany at 14:48 ---------- Poprzedni post napisany at 14:39 ---------- Są jeszcze te ale jakoś do mnie nie przemawiają: BBS RS866 18" Conti 225/40 Audi 8P (3354697916) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Tak samo zresztą jak z tamtych te trzecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Jeszcze: Pomarańcze: Felgi Brabus 18" z Oponami M-B Super Okazja ! (3350204350) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. komplet kół 235/50 ZR 18 BRABUS Monoblock IV (3354436340) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Waham się pomiędzy 2 a 3 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 2 i kupuj szybko bo Ci się lato skończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 2 i kupuj szybko bo Ci się lato skończy i wszyscy na tych samych felach będą jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 na flatach wiesz jak suka stoi nie trza robić vt:polew::polew: ja jak nie mzienie auta to na nowy sezon wpada cos świeżego:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Flaty wyglądają dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Flaty są ok ale chyba zaryzykuję i podjadę zobaczyć te Brabusy do Katowic. A stwierdzenie że pół forum na nich jeździ do mnie nie przemawia - na prosiakach jeździ drugie pół i jeździłem i ja ;-) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Flaty są ok ale chyba zaryzykuję i podjadę zobaczyć te Brabusy do Katowic.A stwierdzenie że pół forum na nich jeździ do mnie nie przemawia - na prosiakach jeździ drugie pół i jeździłem i ja ;-) ? tyle ze masz taki sam kolor auta jak kowi:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Flaty są ok ale chyba zaryzykuję i podjadę zobaczyć te Brabusy do Katowic.A stwierdzenie że pół forum na nich jeździ do mnie nie przemawia - na prosiakach jeździ drugie pół i jeździłem i ja ;-) ? tyle ze masz taki sam kolor auta jak kowi:whistling: I bardzo mi się podoba ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Flaty są ok ale chyba zaryzykuję i podjadę zobaczyć te Brabusy do Katowic.A stwierdzenie że pół forum na nich jeździ do mnie nie przemawia - na prosiakach jeździ drugie pół i jeździłem i ja ;-) ? tyle ze masz taki sam kolor auta jak kowi:whistling: Ale nie ma haka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi