endriuu Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Opublikowano 16 Listopada 2016 No i gut. Ile za sztuke wyszly z ciekawosci? wysłane z prodiża
Hezen Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 (edytowane) Wliczając kw, za sztuke wyszło 146zł W końcu spokój z gasnącym palnikiem, który doprowadzał mnie do ku***cy. Edytowane 16 Listopada 2016 przez Hezen
endriuu Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Opublikowano 16 Listopada 2016 no to super cena za ori. wysłane z prodiża
piocio83 Opublikowano 17 Lutego 2017 Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) Witam Panowie,mam pytanie Czy takie lampy będą ok do czarnej a4? http://allegro.pl/reflektor-lampa-kpl-audi-a4-b5-8d0-99-lift-black-i6455102297.html czy lepiej brać zwykłe? Edytowane 17 Lutego 2017 przez piocio83
Marcel2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Witam zmieniam lampy z przed lift bosch na valeo zespolone soczewki możecie podpowiedzieć czy silniczki z golfa iv te w ogłoszeniu pasują napewno http://allegro.pl/silniczek-lampy-reflektora-ibiza-ii-fl-golf-iv-i6714390224.html
Trzesio Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 powinny być takie http://allegro.pl/vw-audi-seat-silniczek-regulacji-swiatel-5p0941295-i6773108205.html#thumb/1 z punto będą też pasować http://allegro.pl/silniczek-lampy-punto-ii-2-i6730437240.html
Patrykgt Opublikowano 3 Maja 2017 Opublikowano 3 Maja 2017 Witam, kupował ktoś może z Was lub znajomych lampy depo ? Czy jakość jest taka sama jak wcześniej ? Czy coś się zmieniło ? Zastanawiam się nad kupnem pomiędzy ori a depo. Pozdrawiam
endriuu Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Opublikowano 3 Maja 2017 no ja wlasnie zmienilem na depo. bardzo dobry zamiennik. do dzis jezdzi na aucie a od wymiany juz 10 lat... ale to leci [emoji50]wysłane z prodiża
Radek91 Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 Endriuu wiem może gdzieś między 5 stroną lub 70 jest o tym mowa, ale w temacie głównym nic o tym, a stron w chu chu. Oprawka z kierunkiem zostaje z przedlifta?? Nic nie zmieniamy? Mam myśl żeby wyprowadzić masę i plus halogenów od razu i zostawić zaizolowne. Co myślisz o tym?
endriuu Opublikowano 1 Listopada 2017 Autor Opublikowano 1 Listopada 2017 czesc radek. zaktualizowalem 1 post o te dane.
Radek91 Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 (edytowane) Dzięki. Tak naprawdę to przydałby się ktoś kto czyścił odbłyśniki i soczewki. Byłby kompletny temat dla innych przed wymianą. Sam się chyba zabiorę za regenerację i dużo trzeba szukać i czytać Dzięki za edit, zaraz patrzę Edytowane 1 Listopada 2017 przez Radek91
Radek91 Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 Jak pamiętasz temat halo w zderzaku mógłbyś dać też opis jak rezałeś. Czy poprostu zderzak polift? I jak podłączenie bo w Bosch 97 jak włączyłeś długie to halo gasły. Mając je w zderzaku mogą świecić i z długimi
endriuu Opublikowano 1 Listopada 2017 Autor Opublikowano 1 Listopada 2017 Jak pamiętasz temat halo w zderzaku mógłbyś dać też opis jak rezałeś. Czy poprostu zderzak polift? I jak podłączenie bo w Bosch 97 jak włączyłeś długie to halo gasły. Mając je w zderzaku mogą świecić i z długimi [emoji6]halo prawidlowo powinny gasnac przy dlugich. ja podlaczylem do kabla od ori halo w boschach wiec tez gasna. same swiatla byly dedykowane do b5 przed liftowego wiec pasowaly P&PWysłano z prodiża
Radek91 Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 Można takie jeszcze nabyć? Dedykowane? ?
endriuu Opublikowano 1 Listopada 2017 Autor Opublikowano 1 Listopada 2017 Można takie jeszcze nabyć? Dedykowane? [emoji33]patrz na allegro. tam kupilemWysłano z prodiża
Pavetti Opublikowano 9 Grudnia 2017 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Pytanie roku mam: wsadzone w przedlifta mam polifty. Sens tylko w tym, że nie widzę aby poprzedni właściciel coś rezał i w związku z tym jak to jest? Poliftowe lampy mają różne długości? Uprzedzam, że błotniki są przedliftowe i ani śladu ich cięcia.Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Radek91 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Opublikowano 9 Grudnia 2017 8 minut temu, Pavetti napisał: Pytanie roku mam: wsadzone w przedlifta mam polifty. Sens tylko w tym, że nie widzę aby poprzedni właściciel coś rezał i w związku z tym jak to jest? Poliftowe lampy mają różne długości? Uprzedzam, że błotniki są przedliftowe i ani śladu ich cięcia. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Nie różnią się wielkością, bez wyjęcia lampy nie będziesz widział czy błotnik cięty. Masz zespolone soczewki z kierunkiem czy oddzielnie?
Pavetti Opublikowano 9 Grudnia 2017 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Nie różnią się wielkością, bez wyjęcia lampy nie będziesz widział czy błotnik cięty. Masz zespolone soczewki z kierunkiem czy oddzielnie? Zespolone, TYC. Tutaj po polerce wewnętrznej i zewnętrznej. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
parys01 Opublikowano 25 Lutego 2018 Opublikowano 25 Lutego 2018 Witam. Za przysłowiową flaszkę dostałem dwie lampy, takie jak post wyżej. W tym tygodniu mam zamiar przerobić u siebie z przedliftowych na poliftowe. Osoba, która miała te lampy przede mną wycięła otwory w tych dużych dekielkach i wsadziła xenony. Oczywiście to jest niezgodne z przepisami w aucie bez sprysków i samopoziomowania. Do zamiany mam już wtyczki (zostały mi z elektrycznych podnośników szyb). Nie mam odpowiedniej liczby postów i nie mogę wstawić ogłoszenia w wątku Kupię. Dlatego też tu napiszę. Poszukuję dwóch dekielków do lamp razem z drucikami, takich jak na zdjęciu (tylko bez otworu) oraz dwóch silniczków regulacji poliftowych lamp.
Rekomendowane odpowiedzi