slepy Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 ja też wpiołem stare wtyczki, i jest gitara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubcio1980 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 A w moich były okrągłe wtyki, a lampy depo mają prostokątne i nie pasowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 do kierunków, ja też mam lampki Depo i podeszło p&p, tylko do reflektora zmiana wtyczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubcio1980 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 No widzisz a u mnie coś nie tak i nie wiem dlaczego.Jutro jeszcze sprawdze stare lampy.Apropos... u was w starych lampach były okrągłe wtyki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 główne były okrągłe i te do kierunków były okrągłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 tak do moich ori valeo równiez przełozyłem stara wtyczke z zarówka i pasi jak ta lala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubcio1980 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Dobra Pany!!!Nie powiem co zrobiłem bo będziecie ze mnie łacha darli .Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Uciąłeś :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Normalnie przeczytałem cały temat i dostałem już zeza. Rozumiem że jeśli zmieniam dzielone na zespolone to muszę kupić : 2 x lampy Depo 2 x silniczki od Punto lub Fabii 2 x kostki z ASO 2 x po 8 pinów z kostek ISO? Mam rację ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Normalnie przeczytałem cały temat i dostałem już zeza. Rozumiem że jeśli zmieniam dzielone na zespolone to muszę kupić : 2 x lampy Depo 2 x silniczki od Punto lub Fabii 2 x kostki z ASO 2 x po 8 pinów z kostek ISO? Mam rację ? "kupujemy wtyczki od elektrycznego podnośnika szyby. są standardowe w wielu modelach aut i mozna je dostać za grosze." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Normalnie przeczytałem cały temat i dostałem już zeza. Rozumiem że jeśli zmieniam dzielone na zespolone to muszę kupić : 2 x lampy Depo 2 x silniczki od Punto lub Fabii 2 x kostki z ASO 2 x po 8 pinów z kostek ISO? Mam rację ? Pinów, kup trochę więcej. Jeśli silniczki od punto to od II. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 "kupujemy wtyczki od elektrycznego podnośnika szyby. są standardowe w wielu modelach aut i mozna je dostać za grosze." a gdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 "kupujemy wtyczki od elektrycznego podnośnika szyby. są standardowe w wielu modelach aut i mozna je dostać za grosze." a gdzie ? na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Kurde, nie mogę znaleźć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubcio1980 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Tak Endriuu.Upieprzyłem i teraz muszę coś wymyślic żeby to miało ręce i nogi.TYLKO spokojnie i nie jechac po mnie za bardzo.To był pierwszy poważny mod ,Ale człowiek uczy się na błędach.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Ja taki ślepy jestem, czy nie ma aktualne Depo zespolonych na allegro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Spytaj czy to Depo: http://allegro.pl/item951478323_reflektor_lampa_nowa_audi_a4_1999_2000_h7_h7_w_wa.html http://allegro.pl/item959764511_nowe_lampy_audi_a4_98_01_komplet.html http://allegro.pl/item945995449_lampa_przednia_audi_a4_99_01r_nowa_prawa_lewa.html http://allegro.pl/item928891879_audi_a4_rok_99_01_reflektory_nowe.html http://allegro.pl/item930624487_nowy_reflektor_audi_a4_99_01_h7_h7_jakosc_prawy.html ... jest tego trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 http://allegro.pl/item959764511_nowe_lampy_audi_a4_98_01_komplet.html Te są depo na 100%. Sam kupowałem u tego sprzedawcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi