seb2sjc Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 no dobra :)przestudiowałem juz ten rysunek:)tzn. ze mój brąz to Twój pomaranaczwy fiolet? hmm..no cóż dzięki za info...kto pyta nie błądzi:)
cacek89 Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 jedna rzecz mnie ciekawi jak jest z oryginalnoscia lamp depo? zdarzaja sie podrobki? tez poluje na nie i chyba bede zmuszony na allegro cos zamowic tylko boje sie zeby sie nie wpakowac na jakies szity macie jakies sprawdzone, nie drogie miejsce?
HaVoK Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 jedna rzecz mnie ciekawi jak jest z oryginalnoscia lamp depo? zdarzaja sie podrobki? tez poluje na nie i chyba bede zmuszony na allegro cos zamowic tylko boje sie zeby sie nie wpakowac na jakies szity macie jakies sprawdzone, nie drogie miejsce? No, ale DEPO to już jest podróbka Tylko nie taka najgorsza
przemciotorun Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 jedna rzecz mnie ciekawi jak jest z oryginalnoscia lamp depo? zdarzaja sie podrobki? tez poluje na nie i chyba bede zmuszony na allegro cos zamowic tylko boje sie zeby sie nie wpakowac na jakies szity macie jakies sprawdzone, nie drogie miejsce? No, ale DEPO to już jest podróbka Tylko nie taka najgorsza nazwijmy to zamiennikiem
przemciotorun Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 jedna rzecz mnie ciekawi jak jest z oryginalnoscia lamp depo? zdarzaja sie podrobki? tez poluje na nie i chyba bede zmuszony na allegro cos zamowic tylko boje sie zeby sie nie wpakowac na jakies szity macie jakies sprawdzone, nie drogie miejsce? No, ale DEPO to już jest podróbka Tylko nie taka najgorsza nazwijmy to zamiennikiem
cacek89 Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 jedna rzecz mnie ciekawi jak jest z oryginalnoscia lamp depo? zdarzaja sie podrobki? tez poluje na nie i chyba bede zmuszony na allegro cos zamowic tylko boje sie zeby sie nie wpakowac na jakies szity macie jakies sprawdzone, nie drogie miejsce? No, ale DEPO to już jest podróbka Tylko nie taka najgorsza tak tak jak wiem ze deepo to podrobka valeo ale chodzi mi czy zdarzają sie na rynku podroby depo, ktore nazywaja sie depo kumacie?
cacek89 Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 jedna rzecz mnie ciekawi jak jest z oryginalnoscia lamp depo? zdarzaja sie podrobki? tez poluje na nie i chyba bede zmuszony na allegro cos zamowic tylko boje sie zeby sie nie wpakowac na jakies szity macie jakies sprawdzone, nie drogie miejsce? No, ale DEPO to już jest podróbka Tylko nie taka najgorsza tak tak jak wiem ze deepo to podrobka valeo ale chodzi mi czy zdarzają sie na rynku podroby depo, ktore nazywaja sie depo kumacie?
Reniu Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 Nie daj sobie wmówić, że Sonar to to samo co Depo
Reniu Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 Nie daj sobie wmówić, że Sonar to to samo co Depo
cacek89 Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 Nie daj sobie wmówić, że Sonar to to samo co Depo [/quot Nie daj sobie wmówić, że Sonar to to samo co Depo nie no bez jaj, wiem to przeciez, ale nie odbiegajmy od pytania a tym bardziej od tematu...
cacek89 Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 Nie daj sobie wmówić, że Sonar to to samo co Depo [/quot Nie daj sobie wmówić, że Sonar to to samo co Depo nie no bez jaj, wiem to przeciez, ale nie odbiegajmy od pytania a tym bardziej od tematu...
Reniu Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 To było jak najbardziej do tematu, jak ma być Depo to ma mieć oznaczenia DEPO, nie słyszałem żeby podrabiali ten zamiennik. Są inne firmy robiące takie lampy ale tylko Depo bym polecał.
Reniu Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 To było jak najbardziej do tematu, jak ma być Depo to ma mieć oznaczenia DEPO, nie słyszałem żeby podrabiali ten zamiennik. Są inne firmy robiące takie lampy ale tylko Depo bym polecał.
cacek89 Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Reniu chodzi mi tylko o to czy jest opcja ze moge calkiem przypadkiem na allegro naciac sie na jakiegos ch...a ktory wciscnie mi co innego zamiast depo, bo teraz celuje tylko w nie, bo widze ze wszyscy chwala
Raftek Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Witam Panowie mam pytanie czy da radę bez garażu zrobić te cięcie błotników? Mam audika z przed lifta i chciałbym założyć sobie lampki po lifcie ale nie wiem czy dam radę to zrobić pod blokiem bez garażu? obecnie mieszkam w Częstochowie i jako tako nie mam znajomych za wiele tutaj. Jakby ktoś był z okolic to proszę o wiadomość. A tak poza tym mam Audi kolor zielony groszek jakie lampki by pasowały raczej ciemne ?? a oto te co mi się podobają: http://allegro.pl/lampy-reflektory-fk-audi-a4-b5-94-99-s4-soczewka-b-i2082787266.html czy takie http://allegro.pl/lampy-audi-a4-99-01-black-clear-soczewka-depo-i2114776388.html
Rekomendowane odpowiedzi