blaster99 Opublikowano 30 Lipca 2007 Opublikowano 30 Lipca 2007 DO SPRZEDANIA, OFERTY PROSZE NA PW Nowe fotki mojego autka które ciągle mnie cieszy. Zrobiłem już nim ponad 30 tys km i wrażenia bardzo pozytywne. W tym czasie wymieniłem tylko napinacz paska wielorowkowego i przepływomierz. Zastanawiam się nad obniżeniem go o 20 mm bo na 17 wysoko stoi (w okolicy jest identyczne autko jak moje tylko na niskim zawiasie i wygląda o niebo lepiej). Nie znam sie na zawiewszeniach wiec prosilbym o wasze propozycje w postaci linków z np z allegro.
Gość nuti Opublikowano 30 Lipca 2007 Opublikowano 30 Lipca 2007 Ładna nic jej nie brakuje, kolorek ładny
Piechol Opublikowano 30 Lipca 2007 Opublikowano 30 Lipca 2007 bardzo ładna :th: tylko zawias mógłby iść lekko w dół
blaster99 Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Opublikowano 30 Lipca 2007 zawias moglby isc w dół, ale wtedy moje kolo mogloby zostac w ktorejs z tych wielkich urw w drodze
ykk Opublikowano 30 Lipca 2007 Opublikowano 30 Lipca 2007 Piekna! i w przepieknym kolorze. Nie lubie sie powtarzac.. ale.. obniz bo stoi jak koza..
cayenne Opublikowano 30 Lipca 2007 Opublikowano 30 Lipca 2007 Jak dla mnie super. Ewentualnie delkiatnie przyciemnić szybki możnaby było.
Gość spedyt Opublikowano 30 Lipca 2007 Opublikowano 30 Lipca 2007 Ładny sedan Nic nie brakuję oprócz kiery, lekka gleba nie spowoduję urywania kół a poprawi widok
blaster99 Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Opublikowano 30 Lipca 2007 Ciemne szyby to dobry pomysl, niskie zawieszenie bardzo poprawia wizualia, ale raczej sie tego nie dopuszcze ... co do automatycznej skrzyni to z pewnych wzgledow wlasnie takiej szukalem. Jezeli chodzi o kierownice hmm mi sie ta trojramienna najzwyczajniej nie podoba, jest jakas taka plastikowa ...
Archie Opublikowano 30 Lipca 2007 Opublikowano 30 Lipca 2007 Ładna i w skórze, podobają mi się też felgi (wszystkie trzy ) a co z czwartą ? Ma to związek z tym "unfalem" o którym pisałeś?
blaster99 Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Opublikowano 30 Lipca 2007 bystrzak Archie nie to nie o ten unfal, poprostu dzien wczesniej zlapalem kapcia
Piotrek98igo Opublikowano 30 Lipca 2007 Opublikowano 30 Lipca 2007 racja troche jak kózka stoi,ale tak to auto super :th:
soolek Opublikowano 30 Lipca 2007 Opublikowano 30 Lipca 2007 Bryczka ładna i własnię mnie utwierdziła w przekonaniu, że po zakupier 17tek będzie gleba koniecznie. :>
Dzo-Dzo Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 no łądna tyllko zawsze dobija mnie skora w aucie po paru latach jest taka ( wypierdziana) swiecąca nie ładna . powiedz mi jeszcze rozmiar twoich opon wysokie na 40 ??
blaster99 Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Opublikowano 31 Lipca 2007 zawsze dobija mnie skora w aucie po paru latach jest taka ( wypierdziana) swiecąca nie ładna . wypierdziana Widze, że masz problemy z zołądkiem, cos w stylu GasStop powinno ci wystarczyc [br]Dopisany: 31 Lipiec 2007, 17:46 _________________________________________________ zawsze dobija mnie skora w aucie po paru latach jest taka ( wypierdziana) swiecąca nie ładna .
Rekomendowane odpowiedzi