czester Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Esa piękna, ale ta dokładka totalnie nie pasuję do tego zderzaka.
Gracjan Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Nowe koła już na aucie, BBS CH 8.5Jx18 z oponą 225/40/18
Inkognito Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 :kox: :kox: :kox: :kox: urywa głowę na tych felgach :kox: :kox: :kox:
Michał Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 świetne koło Gracjan wiem że eSa ma za***rdalac, ale aż się prosi o 1-2cm w dół :gwizdanie:
Gracjan Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Do czasu jak mi nie zrobią innego wyjazdu z domu to nie da rady, już teraz czasami przytrze... Teraz auto będzie miało odpoczynek, 3tyg conajmniej będzie stało w garażu, przychodzą do mnie plac w kostce robić... może wpadnie coś nowego, najpierw muszę się zając czujnikiem EGT bo zaczyna sypać błędami i różnie jest z doładowaniem, czujnik jeszcze na gwarancji, ma 9 miesięcy... Powoli trzeba myśleć o programie, koło października chciałbym jechać do aligatora żeby coś tam pomodził
Klajtekkk21 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Pięknie wygląda na tych kolkach :kox: Ale tak jak Michal_s87 mówi troszkę w dół i będzie prze kozak :naughty:
Flyer Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Sexy kolo nie mialbys ochoty zwazyc jednego kolka? bo masz motorsporty, ktore podobno sa bardzo lekkie.
bajk Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 a mi sie nie podoba... Ty masz pomarańczowe kółka audi, więc się nie liczy Twoje zdanie
Gracjan Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Dzięki za opinie Flyer, z tego co mi wiadomo felga waży 8kg, dochodzi do tego waga opony, chyba podobna masa, wiem tylko tyle jest mega lżejsza niż Avus II Jak będę miał koło zrzucone to zważę dokładnie.
Rapciuch-R1 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 ładna s4 duzo pracy zrobione tylko pozadroscic kolor ladnitki i ogolnie wnetrze mi sie podoba....
Rekomendowane odpowiedzi