PABLO Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Nie psują to sie piz*y A nie auta :polew: one są zawsze nie zawodne :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwarsze Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 moje sie nie psuje bo nie jezdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 mowisz o piz*zie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 mowisz o piz*zie ? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Turbo Teca sobie odpuść... znajomy oddawał 3 turba z ciężarówek .. 2 padły... i tak sie skurw*syny chroniły ze nie uznali gwarancji ... jak chcesz to Ci moge podać numer do kolesia w Imielinie .. znajomy robił pare turbin u niego i nie ma problemów... ceny fajne a daje 2 lata gwarancji ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwarsze Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 mowisz o piz*zie ? noo o tej srebrnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 jak chcesz to Ci moge podać numer do kolesia w Imielinie .. znajomy robił pare turbin u niego i nie ma problemów... ceny fajne a daje 2 lata gwarancji ... to chyba nie tajemnica co ???? :tongue4: http://allegro.pl/naprawa-turbosprezarki-turbina-turbo-imielin-i1890689510.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Jakieś postępy powoli powoli są: Magiczne kartoniki: a w nich nowiuteńkie: Dzisiaj kolega miał jechać zamówić graty w ASO, zostaje w takim razie tylko olej + filtr oraz przewód, który niechcący ukręciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid195a Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Wiedziałem że tak bedzie, ale ogólnie i tak nie mam pytań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fifiński Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Pięęęęęęęęęęęęęęękne !!!!!!! :notworthy: :notworthy: :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 na biednego nie trafiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 aż serce rośnie :good: :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 że nówki to widzę, ale to jakieś tjuningowane dmuchawki czy seria? pytam jak lamus, ale AGB to ja widziałem tylko na obrazku Gracjan wciąż liczę na te marchewy z wydechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Całkiem seria, takie same jak szły na pierwszy montaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCQ Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Ty mi piszesz że K04 to duże koszta? turbo konkret, ale za cholerę nie kupiłbym K03 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 K04 to większe koszta jakby nie patrzeć 12tyś by trzeba mieć a żeby miała sens ta zmiana to 20tys... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Całkiem seria, takie same jak szły na pierwszy montaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 K04 to większe koszta jakby nie patrzeć 12tyś by trzeba mieć a żeby miała sens ta zmiana to 20tys... dobre i to co jest, GTO zrobi Ci z tego z 330kM :drool: :drool: :drool: :drool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi