moskal Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Ja na twoim miejscu wsadzilbym doswietlanie zakretow. za***ista sprawa. Powiedz mi co widzisz zajebistego w doświetlaniu zakrętów ??? bo ja jak widze idiotów w miescie stojących na oswietlonym skrzyzowaniu z włączonym kierunkiem i jednym halo to mnie pusty śmiech ogarnia. No chyba ze doswietlanie zakretów ma działac jezdząc gdzies po nieoświetlonych drogach , ale wtedy non stop na kierunkach ???
Reggi Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Młody.. łapiesz punkty karne Miał być opis + informacja dotycząca wyższości wybranego preparatu względem innych dostępnych na rynku Czcionka 10 i nie mniej niż jedna strona
Gracjan Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Opublikowano 6 Marca 2012 Młody.. łapiesz punkty karne Miał być opis + informacja dotycząca wyższości wybranego preparatu względem innych dostępnych na rynku Czcionka 10 i nie mniej niż jedna strona Wybrałem te kosmetyki dlatego że , bo tak:naughty: Kosmetyke aut polecam ---------- Post added at 14:41 ---------- Previous post was at 14:40 ---------- Ja na twoim miejscu wsadzilbym doswietlanie zakretow. za***ista sprawa. Powiedz mi co widzisz zajebistego w doświetlaniu zakrętów ??? bo ja jak widze idiotów w miescie stojących na oswietlonym skrzyzowaniu z włączonym kierunkiem i jednym halo to mnie pusty śmiech ogarnia. No chyba ze doswietlanie zakretów ma działac jezdząc gdzies po nieoświetlonych drogach , ale wtedy non stop na kierunkach ??? Doświetlanie zakrętów z xenonem średni pomysł, żarniki bym wymieniał co miesiąc... Zauważyłem dobry motyw z xenonem w halo, migasz na lewym pasie komuś szybko włączając i wyłączając i 2 km przed tobą nikogo nie ma:banan:
Reggi Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Gracjan od poniedziałku będzie tydzień "Auto" w Lidlu.. polecam pastę polerską W5 .. jebie lakier, aż do podkładu
Gracjan Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Opublikowano 6 Marca 2012 Gracjan od poniedziałku będzie tydzień "Auto" w Lidlu.. polecam pastę polerską W5 .. jebie lakier, aż do podkładu W poniedziałek rano podjadę, wezmę ze 4, będzie na lata
junior_tdi Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Gracjan od poniedziałku będzie tydzień "Auto" w Lidlu.. polecam pastę polerską W5 .. jebie lakier, aż do podkładu W poniedziałek rano podjadę, wezmę ze 4, będzie na lata Gorąco polecam! dwa razy przelecisz auto, wystawiasz na deszcz na pół dnia i masz rosta!
Tomasz Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Gracjan jakiś Zymol albo Svisswax do tego też będzie?
Gracjan Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Opublikowano 6 Marca 2012 Tak, kupie Zymola Royale ( 40800zł ) i Swisswax Divine ( 9248zł )
Tomasz Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Tak, kupie Zymola Royale ( 40800zł ) i Swisswax Divine ( 9248zł ) ja skromnie się zastanawiam nad Zymol Cream odpowiednik Carbon tylko że dla jasnych lakierów:embarrassed:
Gracjan Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Opublikowano 6 Marca 2012 Ja tylko muszę sprzedać jedną nerkę i kupuje Divine:naughty:
Tomasz Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Ja tylko muszę sprzedać jedną nerkę i kupuje Divine:naughty: jak masz grupę krwi 0- to pewnie na Royala styknie:kox:
szafa Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 to juz nie jest normalne:facepalm: a poważnie to ostro idziesz z tymi kosmetykami:naughty:
Reggi Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Za dziewczyny by się wziął..a nie za polerowanie samochodu Polerki to będzie robił, żeby przed żoną w przyszłości uciec
Gracjan Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Opublikowano 10 Marca 2012 Trzeba było umyć Najpierw piana VP Neutral Foam: Mycie szamponem Big Apple: Już na "gotowo"
medik Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Gracjan podaj adres, wyślę Ci leki bo już całkiem ześwirowałeś z tymi kosmetykami
moskal Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Gracjan podaj adres, wyślę Ci leki bo już całkiem ześwirowałeś z tymi kosmetykami z leków to na moje lekarskie oko nadaje sie tylko pavulon
Kowi87 Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 gracjan rezaj a nie tylko pucujesz:naughty:
moskal Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Są też inne fajne rzeczy podac ci adres ???
Rekomendowane odpowiedzi