Tomasz Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 Poprostu chce wytlumaczyc,ze zlecenie porzadnej korekty w profesjonalnej, legalnej firmie samochodu klasy a4 za okolo 1000-1100zl nie jest super zawyzona cena.Wystarczy zrobic bilans kosztow i takie ceny wychodza. z tym bilansem to wiesz jak może być, jedni mają lokal na własności, Zus leci najtańszy, a roboczogodzinę nie każdy sobie ceni na 30zł* już nie mówię o tym że na 80% prac się nie wystawia papieru:wink: whyme za tysiaka to z pumą zrobimy Tobie taką korektę że auta nie poznasz:decayed:
jedrekx Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 whyme za tysiaka to z pumą zrobimy Tobie taką korektę że auta nie poznasz:decayed: będzie pierwsze Audi A4 B5 Cabrio? w dodatku 4 drzwiowe
Gracjan Opublikowano 26 Września 2012 Autor Opublikowano 26 Września 2012 R&S robiło 2-3 stówki taniej no ale już zakończyło działalność... Stawiam że mało klientów ( mimo tańszej usługi ) i duże koszty utrzymania pomieszczenia + wszystkie dodatkowe koszty związane z prowadzeniem działalności były przyczynami zamknięcia interesu
WhyMe? Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 whyme za tysiaka to z pumą zrobimy Tobie taką korektę że auta nie poznasz:decayed: będzie pierwsze Audi A4 B5 Cabrio? w dodatku 4 drzwiowe Okej. A d*py muszą być
kowal0077 Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 ha ale na s3 widać hologramy i rysy:)greacjan gratuluje lakieru piękny wet look Co najlepsze ten lakier na S3 na żywo nie wygląda tak źle jak na tej fotce Jak tam twój pojazd ? Coś cisza w temacie Nie mam czasu na detailing i na foty:) dużo mam ostatnio pracy.. wydech niedługo będę robił 3' fmic i program.. w tym sezonie wystarczy:)
Gracjan Opublikowano 26 Września 2012 Autor Opublikowano 26 Września 2012 ha ale na s3 widać hologramy i rysy:)greacjan gratuluje lakieru piękny wet look Co najlepsze ten lakier na S3 na żywo nie wygląda tak źle jak na tej fotce Jak tam twój pojazd ? Coś cisza w temacie Nie mam czasu na detailing i na foty:) dużo mam ostatnio pracy.. wydech niedługo będę robił 3' fmic i program.. w tym sezonie wystarczy:) Zapowiada się ciekawie, pochwal się koniecznie potem efektami
kowal0077 Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 Zapowiada się ciekawie, pochwal się koniecznie potem efektami Coś tam napiszę
Gracjan Opublikowano 6 Października 2012 Autor Opublikowano 6 Października 2012 Trochę dzisiaj pomyłem i postanowiłem cyknąć kilka fotek 1. Prewash - ValetPro PH Neutral Snow Foam 2. Mycie właściwe - 2 wiadra / R&S Big Apple / rękawica CarPro 3. Suszenie - Fluffy Dryer 4. Felgi - Bilberry / IronX / IPA / FK 1000P 5. Opony - Brillance 6. Szyby - Meguiar's ... Glass Cleaner 7. Plastiki - AP 303 8. Wydech - Mag & Aluminum Polish 9. QD - Meguiar's Last Touch
Robertuss Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 Za każdym razem jak wchodzę w ten temat to nie mogę się napaczeć
kaju Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 A dla mnie to auto z każdym myciem wydaje się coraz brudniejsze niż ostatnio...
H4mm3R Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 Ten wątek to Never Ending Story
kaju Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 Ciekawe kiedy się skończy wątek o S6C7
Gracjan Opublikowano 13 Października 2012 Autor Opublikowano 13 Października 2012 Jako że zima się zbliża trzeba było zająć się zimówkami... Niestety nie mam zdjęć przed ale każdy wie jak wyglądają felgi po zimie i 2 tyś km 1. Mycie: Bilberry, Blue Gel, APC, Aluminium Cleaner, IronX, Tar and Glue Remover 2. Opony: Brillance 3. Wosk: FK 1000p Oczywiście wszystko na nowo wyważone, więc można zakładać
moskal Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Gracjan mozesz mi zdradzic kwote comiesięcznych rachunków za zużycie wody ?
mrogal Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Gracjan mozesz mi zdradzic kwote comiesięcznych rachunków za zużycie wody ? ma głębinówkę
kaju Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Gracjan mozesz mi zdradzic kwote comiesięcznych rachunków za zużycie wody ? ma głębinówkę Co Ty........ On całe palety mineralnej zamawia
Gracjan Opublikowano 14 Października 2012 Autor Opublikowano 14 Października 2012 Myjka mało wody ciągnie, moje zużycie wody w stosunku do tego co "przelewa" się w całym domu to pan pikuś
Rekomendowane odpowiedzi