Gracjan Opublikowano 16 Października 2012 Autor Opublikowano 16 Października 2012 Gracjan chopie Ty osiemnastkę miałeś wczoraj ? Pierwsze słyszę
mrogal Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 Gracjan chopie Ty osiemnastkę miałeś wczoraj ? no Medik cienki bolek jesteś w porównaniu
MatUSh Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 Cudowne autko !! Dbaj i bezawaryjnej jazdy życzę
junior_tdi Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 Cudowne autko !! Dbaj i bezawaryjnej jazdy życzę o to chyba nie musimy się martwić
Gracjan Opublikowano 17 Października 2012 Autor Opublikowano 17 Października 2012 Chyba już ostatnie uzupełnienie arsenału w tym roku
medik Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 Gracjan chopie Ty osiemnastkę miałeś wczoraj ? no Medik cienki bolek jesteś w porównaniu zdziwiłbyś się Gracjan wodę do mycia auta butelkowaną kupujesz czy oligoceńską ?
Michał Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 ciekaw jestem czy ten prickbort faktycznie urywa cycka:whistling:
Gracjan Opublikowano 17 Października 2012 Autor Opublikowano 17 Października 2012 Gracjan chopie Ty osiemnastkę miałeś wczoraj ? no Medik cienki bolek jesteś w porównaniu zdziwiłbyś się Gracjan wodę do mycia auta butelkowaną kupujesz czy oligoceńską ? Oligoceńską z pierwszego tłoczenia i "wolnego wybiegu" ciekaw jestem czy ten prickbort faktycznie urywa cycka:whistling: Przekonamy się, pierwsze co zauważyłem to że nie wali tak rozpuszczalnikiem jak np. Nielsen Tar and Glue Remover
Tomasz Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 medik on ma wodę z Lichenia:wink:, prickbort jest super:kox:
medik Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 Niech dba, czyści i szmalcuje moją ( przyszłą ) esczfureczkę
Mitshi Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 Nie no fura przednia i odpicowana też ładnie
Cyrkiel Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 Hey! Autko piękne ale ja mam do Ciebie pytanie, mianowicie znalazłem na YouTube filmik z kopceniem Twojego auta. Możesz mi powiedzieć czy sobie z tym poradziles...??? Pozdrawiam.
Gracjan Opublikowano 17 Października 2012 Autor Opublikowano 17 Października 2012 To kopcenie to para jeśli mówimy o tym samym... Poradziłem sobie z tym tak że częściej jeżdżę
Cyrkiel Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 A więc jednak to para:wink: mam teraz ten sam objaw i strasznie mnie to irytowalo:facepalm: dzięki za odpowiedz i pozdrawiam!
Tomasz Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 A więc jednak to para:wink: mam teraz ten sam objaw i strasznie mnie to irytowalo:facepalm: dzięki za odpowiedz i pozdrawiam!
Cyrkiel Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 mi z tym gownem wcale nie jest do smiechu. Od dłuższego czasu borykam się z problemem silnego kopcenia na zimnym silniku przy temperaturze otoczenia okolo 7 stopni; ( i
Nelson Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 mi z tym gownem wcale nie jest do smiechu. Od dłuższego czasu borykam się z problemem silnego kopcenia na zimnym silniku przy temperaturze otoczenia okolo 7 stopni; (i Niższa temperatura na zewnątrz + zimny silnik = bogatsza mieszanka paliwowa, w taki właśnie sposób wytwarza się więcej para wodna(z chemii H20, gdybyś nie wiedział) Jak będziesz potrzebował korepetycji również z fizyki, daj znać
Wajsik86 Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 Nelson weź pod uwagę,że nie każdy "umie wyrywać zęby" a forum jest po to,żeby się czegoś dowiedzieć.Spuść z kija bo złośliwy strasznie jesteś...
Nelson Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 Nelson weź pod uwagę,że nie każdy "umie wyrywać zęby" a forum jest po to,żeby się czegoś dowiedzieć.Spuść z kija bo złośliwy strasznie jesteś... Spokojnie bez spiny:naughty:
Buba Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 oby ta para nie była płynem chłodniczym:whistling: ---------- Post dopisany at 16:14 ---------- Poprzedni post napisany at 16:13 ---------- Tak ostatnio sobie myślałem że rozbierając lampy zrobiłem deatling miejsca w którym Gracjana jeszcze nie było-umyłem klosz od środka:grin::grin:
Rekomendowane odpowiedzi