Duch^ Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Oto moje Audi a4 1.9 tdi 110ps Full opcja którą sam sobie przywiozłem z Niemiec wszystko widać na zdjęciach nie trzeba opisywać więc wymienię z grubsza. A co mnie w niej najbardziej cieszy to to że zrobiłem nią od wyjazdu z Niemiec ponad 3k km i olej na bagnecie jest ciągle na max. Szkoda tylko że nie wiem jaki jest teraz a trzeba wymienić. Ale na pewno będzie to maksymalnie 5w. -Kółeczka 16/205 -Komputer pokładowy -Klimatronic -Podgrzewane fotele -Elektryczne szyby -Skóry -Centralny zamek z pilota -Regulowana kierownica w 2 płaszczyznach -Domykanie szyb z pilota -Autoalarm Wielkich modów to tutaj raczej nie będzie ponieważ oryginał to oryginał
dziuniek 79 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 ładny avancik silnik afn dobry wybór będziesz zadowolony masz taki sam kolor jak mój
Olaf Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 cos wypatroszony zderzak z przodu brak ci kratek ogolnie to ladne autko
Duch^ Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2010 Kratki są tylko takie siatkowe czarne jak z grilli kamei
Kowi87 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 No do full opcji to mu brakuje, ale nie wiele :gwizdanie: ja bym tu dołozył podłokietnik
aju Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 przód wyższy niż tył Ale ta "tuning" siatka w zderzaku to do wymiany
Kowi87 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 przód wyższy niż tył Ale ta "tuning" siatka w zderzaku to do wymiany Dokładnie ponieważ Wielkich modów to tutaj raczej nie będzie ponieważ oryginał to oryginał
Armi Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Wielkich modów to tutaj raczej nie będzie ponieważ oryginał to oryginał No to lipa bo 96 bez modów wygląda staro
Coleman Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Ładniutki szerokosci zycze i bezawaryjnosci
Duch^ Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2010 Podłokietnik to na pewno dodam jak się trafi ori w dobrej cenie A z tym tyłem to po 1 wiozłem korę w workach do ogródka a 1 zdjęciu tego nie ma więc jest ori:) Na żywo stoi równo bez ręcznego i obciążenia . Dzięki za komentarze
MARCIN607 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 ładne auto ale to full to mocno przesadzone.
Duch^ Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2010 A z jakim dodatkowym wyposażeniem jeszcze wychodziły z salonu audi a4 z 96 ? Myślałem że tutaj już można mówić że full
Kowi87 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 A z jakim dodatkowym wyposażeniem jeszcze wychodziły z salonu audi a4 z 96 ? Myślałem że tutaj już można mówić że full tak na szybko- fotele kubełkowe elektryczne - podłokietnik - elektryczne składane lusterka - ori radio +bose - pakiet chrom - tempomat - spryski reflektorów mimo braku xenonów i pewnie by cos sie znalazło
Rekomendowane odpowiedzi